• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

“2023 Saina Lipoti Suesuega Amioga a Tagata Ta'avale Eletise a Saina: Malamalamaga Autu ma Fa'asologa”

I. Uiga Fa'atonuga a le Tagata Fa'aaoga

aaa ata

1. Ta'uta'ua oTotogi vave
O le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o le 95.4% o tagata faʻaoga e manaʻo e faʻapipiʻi vave, ae o le faʻaaogaina o le faʻagesegese o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia.O lenei tulaga e atagia mai ai le maualuga o manaoga o tagata faʻaoga mo le faʻaogaina lelei, aua o le faʻapipiʻiina vave e maua ai le tele o le paoa i se taimi puʻupuʻu, faʻafetaui manaoga o femalagaaiga i aso uma.

2. Suiga i le Taimi Totogi
Ona o le si'itia o tau o le eletise i le aoauli ma totogi o auaunaga, ua fa'aitiitia teisi ai le tau o le tau o le 14:00-18:00.O lenei fa'alavelave e fa'ailoa mai ai e fa'atatau e tagata fa'aoga tau fa'atatau pe a filifilia taimi e totogi ai, fetu'utu'una'i o latou fa'asologa e fa'aititia ai tupe fa'aalu.

3. Fa'ateleina nofoaga e fa'atauina ai le Malo
I totonu o nofoaga faʻasalalau lautele, o le aofaʻi o fale eletise maualuga (sili atu i le 270kW) ua oʻo i le 3%.O lenei suiga ua atagia mai ai le aga'i atu i nofoaga e sili atu le lelei o le fa'atumuina o uta, fa'amalieina mana'oga o tagata fa'aoga mo le vave fa'atumuina.

4. Tulaga agai i nofoaga Laiti Laiti
O le faufaleina o nofoaga e ave ai uta e 11-30 ua pa'ū i le 29 pasene, ua fa'aalia ai le aga'i atu i nofoaga laiti ma ta'ape.E mana'omia e tagata fa'aoga le tufatufaina lautele, nofoaga la'ititi mo le fa'aogaina i aso uma.

5. Fa'ateleina o le fa'atauina o le fa'a'au'au
E sili atu i le 90% o tagata faʻaoga e totogi i luga o le tele o tagata faʻatautaia, ma le averesi o le 7. O loʻo taʻu mai ai o le maketi o le faʻatauina o auaunaga e matua vaeluaina, ma e manaʻomia e tagata faʻaoga le lagolago mai le tele o kamupani e faʻafetaui ai o latou manaʻoga.

6. Si'itia i luga ole A'ai Kolosi
38.5% o tagata faʻaoga o loʻo auai i le faʻatauina o taulaga, ma le maualuga e 65 aai.O le si'itia i luga o le taulaga o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'alauteleina o femalaga'iga a tagata fa'aaoga ta'avale eletise, e mana'omia ai le lautele lautele o feso'ota'iga tau.

7. Fa'aleleia le Avanoa Avanoa
A'o fa'aleleia atili le gafatia o ta'avale malosi fou, ua fa'amalieina le popole o tagata e fa'atonuina.O lona uiga o le alualu i luma faatekinolosi i taavale eletise o loʻo faasolosolo malie ona faʻafeiloaʻi atugaluga o tagata faʻaoga.

II.Su'esu'ega o le Fa'amalieina o Tagata Fa'atonu

1. Aofa'iga Fa'amalieina Fa'aleleia
O le fa'aleleia atili o le fa'amalieina o le totogi ua fa'atupuina ai le fa'atupulaia o le fa'atauga fou o ta'avale malosi.E fa'amalieina ma fa'amalieina le fa'amalieina ma le fa'amalieina o tagata fa'aoga i ta'avale eletise.

2. Fa'ailoga i le Filifilia o Talosaga Fa'atonu
E sili ona fa'atauaina e tagata fa'aoga le fa'aulufaleina o nofoaga e fa'atauina ai mea e sili ona fa'atauina pe a filifilia ni fa'aoga fa'atonu.O lo'o fa'ailoa mai ai o lo'o sailia e tagata fa'aoga polokalame e fesoasoani ia i latou e su'e nisi nofoaga fa'apipi'i avanoa, fa'ateleina le fa'amalieina o le tau.

3. Fa'afitauli ile mautu o Meafaigaluega
71.2% o tagata faʻaoga o loʻo popole e uiga i le eletise ma le le mautonu i le taimi nei i le faʻaaogaina o masini.O le mautu o meafaigaluega e a'afia sa'o ai le fa'atonuina o le saogalemu ma le poto masani o tagata fa'aoga, ma avea ai ma vaega autu e taula'i iai.

4. Fa'afitauli o Ta'avale Suau'u o lo'o nofoia nofoaga e Totogi ai
79.2% o tagata fa'aoga latou te manatu o ta'avale suau'u o lo'o nofoia nofoaga e fa'atauina ai ose mataupu muamua, aemaise lava i aso malolo.O ta'avale suau'u o lo'o nofoia nofoaga fa'apipi'i e taofia ai ta'avale eletise mai le fa'atumuina, e matua a'afia ai le poto masani a tagata fa'aoga.

5. Totogi Maualuga Tau Auaunaga
74.0% o tagata fa'aoga e talitonu e maualuga tele le totogiina o pili o auaunaga.E atagia ai le maaleale o tagata fa'aoga i le fa'atauina o tau ma vala'au mo le fa'aitiitia o totogifuapauina o auaunaga e fa'aleleia atili ai le tau-lelei o le fa'atauina o auaunaga.

6. Fa'amalieina maualuga i le Taulaga Lautele i Taulaga
O le fa'amalieina i nofoaga fa'alaua'itele i le taulaga e maualuga atu i le 94%, fa'atasi ai ma le 76.3% o tagata fa'aoga o lo'o fa'amoemoe e fa'amalosia le fausiaina o nofoaga fa'alaua'itele i totonu o nu'u.E mana'omia e tagata fa'aoga faigofie le avanoa i fale fa'atumu i le olaga i aso ta'itasi e fa'aleleia atili ai le fa'aogaina.

7. Fa'amalieina maualalo i luga o le Auala Tele
Ole fa'amalieina ole auala ole auala e sili ona maualalo, ma le 85.4% o tagata fa'aoga o lo'o fa'asea ile umi ole laina.O le le lava o nofoaga e fa'amea ai i luga o auala tetele e matua'i a'afia ai le tauliaina o le poto masani mo femalaga'iga mamao, e mana'omia ai le fa'aopoopoina o le numera ma le malosi o nofoaga fa'atumu.

III.Su'esu'ega o Uiga o le Fa'atonuga a le Tagata Fa'aaoga

b-ata

1. Uiga Taimi Totogi
Fa'atusatusa ile 2022, ole tau ole eletise ile 14:00-18:00 ua si'itia ile 0.07 yuan ile kWh.Po o le a lava aso malolo, o le masani i taimi e molia ai e tumau pea, e faʻaalia ai le aʻafiaga o le tau i luga o amioga tau.

2. Uiga o Sauniga Tu'utasi
O le averesi o le faʻatonuga e tasi e aofia ai le 25.2 kWh, umi 47.1 minute, ma tau 24.7 yuan.O le averesi o le fa'atonuga o le fa'atonuga e tasi mo le fa'atosina vave o le 2.72 kWh maualuga atu nai lo le fa'agesegese o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'atupula'ia o le mana'oga mo le vave fa'atumuina.

3. Fa'aaogaina Uiga o le Anapogi maLegese le Totogiina
O le tele o tagata fa'aoga, e aofia ai ta'avale tumaoti, taxi, pisinisi, ma ta'avale fa'agaioiga, e ma'ale'ale i le taimi e totogi ai.O ituaiga ta'avale 'ese'ese e fa'aoga vave ma fa'agesegese le tauina i taimi 'ese'ese, fa'atasi ai ma ta'avale fa'agaioiga e fa'aaoga muamua le fa'aogaina vave.

4. Uiga o le Fa'aogaina o le Malosiaga o le Fale Totogi
O tagata fa'aoga e sili ona filifilia le maualuga o le eletise i luga atu o le 120kW, ma le 74.7% o lo'o filifilia mo ia nofoaga, o le 2.7 pasene pasene fa'atuputeleina mai le 2022. O lo'o fa'atupula'ia fo'i le aofa'i o lo'o i luga a'e o le 270kW.

5. Filifiliga o Nofoaga e Totogi ai
E mana'omia e tagata fa'aoga nofoaga e leai se totogi pe fa'atapula'aina o pili tau paka.Ua fa'aitiitia le aofa'i o fale faufale ma le 11-30, ua fa'aalia ai le mana'o o tagata fa'aoga mo nofoaga ta'ape, la'ititi la'ititi ma nofoaga lagolago e fa'afetaui ai mana'oga fa'atau ma fa'aitiitia ai le popole "fa'atali umi".

6. Uiga Fa'atauga Fa'asa'o-Operator
E sili atu i le 90% o tagata faʻaoga o loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina o le koluse, ma le averesi o le 7 operators ma le maualuga o le 71. E atagia mai ai e le mafai e le auʻaunaga faʻapitoa se tasi ona fetaui ma manaʻoga o tagata faʻaoga, ma o loʻo i ai se manaʻoga tele mo faʻapipiʻi tuʻufaʻatasiga faʻatonuga. .

7. Uiga o le Totogiina o Aai Kolosi
38.5% o tagata faʻaoga o loʻo faʻaogaina i luga ole taulaga, o se 15 pasene siʻitia mai le 2022's 23%.Ua fa'atupula'ia fo'i le aofa'i o tagata fa'aoga o lo'o fa'atauina i 'a'ai 4-5, fa'ailoa mai ai le fa'alauteleina o le ala o femalagaiga.

8. SOC Uiga A'o le'i totogia ma ina ua uma
37.1% o tagata fa'aoga e amata ona molia pe a i lalo ifo o le 30% le SOC o le maa, o se fa'aitiitiga tele mai le 62% o le tausaga talu ai, e fa'aalia ai le fa'aleleia atili o feso'ota'iga ma fa'aitiitia le "popole popole."75.2% o tagata fa'aoga e taofi le molia pe a o'o i luga ole 80% le SOC, e fa'aalia ai le silafia e tagata fa'aoga i le lelei o le tau.

IV.Su'esu'ega o le Fa'amalieina o Tagata Fa'aaoga

1. Fa'amatalaga manino ma sa'o mo le Totogiina o App
77.4% o tagata fa'aoga o lo'o matua'i popole i le maualalo o le fa'asalalauina o nofoaga e fa'atauina ai.E sili atu i le afa o tagata faʻaoga latou te iloa o mea faʻapipiʻi e toʻaitiiti tagata galulue faʻatasi poʻo nofoaga le saʻo o loʻo faʻalavelaveina a latou totogi i aso uma.

2. Totogi Saogalemu ma Mausali
71.2% o tagata faʻaoga o loʻo popole e uiga i voltage le mautonu ma le taimi nei i masini faʻapipiʻi.E le gata i lea, o faʻafitauli e pei o le leakage lamatiaga ma le faʻafuaseʻi o le paʻu o le eletise i le taimi o le faʻatonuina o loʻo popole foi i le afa o tagata faʻaoga.

3. Fa'auma o le Feso'ota'iga Totogi
70.6% o tagata fa'aoga ua fa'ailoaina le mataupu o le maualalo o feso'otaiga feso'ota'iga, ma le sili atu ma le afa o lo'o matauina le le atoatoa o le fa'asala vave.O lo'o iai le mana'oga e fa'aleleia atili le feso'ota'iga o lo'o fa'atauina.

4. Puleaina o nofoaga e fa'atauina
79.2% o tagata fa'aoga latou te fa'ailoaina o le fa'aogaina o ta'avale afi o se fa'afitauli tele.Ua faia e le tele o faigamalo faalotoifale ni faiga faavae e foia ai lea tulaga, ae o loo tumau pea le faafitauli.

5. Talafeagai o Totogi Totogi
O tagata fa'aoga o lo'o matua popole lava i le maualuga o le totogiina o totogifuapauina ma tau o auaunaga, fa'apea fo'i ma gaioiga fa'alauiloa le manino.A'o fa'atupula'ia le aofa'i o ta'avale tumaoti, o le pili o le tautua e feso'ota'i ma le poto fa'atatau, fa'atasi ai ma totogi maualuga mo auaunaga fa'aleleia.

6. Fa'ata'atiaga o Nofoaga e Totogi ai Tagata Lautele i Taulaga
49% o tagata faʻaoga ua faʻamalieina i nofoaga faʻapipiʻi i le taulaga.E sili atu i le 50% o tagata faʻaoga e faʻamoemoe mo le faʻaogaina faigofie i tafatafa o faleoloa faʻatau, ma avea ai le faʻailoga o se vaega taua o le fesoʻotaʻiga.

7. Tulaga Fa'alaua'itele mo Tagata Lautele
O tagata fa'aoga e taula'i atu i le fa'afaigofieina o nofoaga e fa'atauina ai nofoaga.O le Charging Alliance ma le China Urban Planning and Design Institute ua fa'alauiloa fa'atasi se lipoti o su'esu'ega o lo'o fa'atatau i tagata lautele e fa'alauiloa ai le fausiaina o nofoaga e fa'atau ai tupe a nu'u.

8. Totogiina o Auala Tele
I fa'ata'ita'iga o le fa'atauina o auala tetele, o lo'o fa'aalia e tagata fa'aoga le fa'atupula'ia o le popole i le molia, aemaise lava i aso malolo.O le fa'afouga ma le fa'aleleia o meafaigaluega e fa'aola ai le alatele i le maualuga o le eletise o le a fa'aitiitia ai lenei popolega.

V. Fautuaga mo Atinae

1. Fa'alelei le Fa'atonuina o Atina'e Fa'atonu
Fa'amaopoopo le fausiaina o se feso'ota'iga tu'ufa'atasia i totonu o taulaga ma nu'u i tua ina ia fa'amalieina le fa'atulagaina o atina'e e fa'atatauina ma fa'afetaui mana'oga o tagata fa'aoga.

2. Fa'aleleia nofoaga mo le Totogiina o Tagata
Saili se faʻataʻitaʻiga "fausia faʻatasi, faʻaogaina tuʻufaʻatasia, auʻaunaga tuʻufaʻatasia" e faʻaleleia ai le fausiaina o fale faʻasalalau lautele, faʻateleina le faigofie mo tagata nofoia.

3. Fausia nofoaga tu'ufa'atasi e teu ai le la ma nofoaga e fa'afua ai
Fa'alauiloa le fausiaina o nofoaga tu'ufa'atasia e teu ai le la ma nofoaga fa'atumu e fa'atupuina ai tulaga fa'apitoa tau alamanuia, fa'aleleia atili le fa'atumauina o nofoaga e fa'atauina ai.

4. Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'iga Fa'aa'oa'oga o Fa'atonuga
Fa'alauiloa le faiga o fa'ailoga mo nofoaga fa'atumu, lolomi fa'ata'ita'iga mo fale fa'a eletise ma su'esu'ega a le nofoaga, ma fa'agasolo malie e fa'aleleia atili ai le auaunaga.

5. Fa'alauiloa Atina'e Fa'atonu Fa'atonu
Fa'aoga atina'e tau fa'atauga atamai e fa'amalosia ai feso'ota'iga o ta'avale ma atina'e fa'atasi.

6. Fa'aleleia le Feso'ota'iga o Fale Totogi Lautele
Fa'amalosia le feso'ota'iga o nofoaga fa'asalalau e fa'aleleia atili ai le agava'a fa'atasi a le alamanuia filifili ma le fa'anatura.

7. Tuuina atu auaunaga tau totogi eseese
A'o fa'atupula'ia le aofa'i o tagata e ona ta'avale, o ituaiga ta'avale eseese ma fa'ata'ita'iga e mana'omia ai auaunaga tau totogi eseese.Uunaia le su'esu'eina o fa'ata'ita'iga pisinisi fou e talafeagai mo le tele o mana'oga e fa'atauina ai ta'avale malosi fou.

Faafesootai matou:
Mo fa'atalanoaga fa'apitoa ma fa'amatalaga e uiga i a matou tali fa'atatau, fa'amolemole fa'afeso'ota'i Lesley:
imeli:sale03@cngreenscience.com
Telefoni: 0086 19158819659 (Wechat ma Whatsapp)
Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.
www.cngreenscience.com


Taimi meli: Iuni-05-2024