• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

O se ta'iala e aloese ai mai mailei fa'agaioiga nofoaga fa'atumu

O a ni fa'alavelave pe a teu fa'afaigaluega, fau ma fa'agaoioia nofoaga e fa'atau?

dc ev uta

1.Improper nofoaga fa'afanua filifilia

Na lipotia mai e ni isi o le aufaipisinisi latou te lei faia ni asiasiga i luga o le nofoaga a o lei filifilia se nofoaga, ma o le nofoaga na filifilia e mamao, e oo lava i le leai o ni faailoilo, e faigata ona maua i luga o le folauga, e maualalo le taavale ma maualalo le voluma, ma o nisi taimi o loli suauu e nofoia le nofoaga. O le mea lea na tuʻuina ai i latou i se "mailei" mai le amataga o le filifiliga o le saite, e oʻo atu ai i le tele o faigata i gaioiga mulimuli ane.

2.Smart ev charging statione tele faafitauli

O nisi o aufaipisinisi e na'o le fa'atupeina o fale faufale, ae le amana'ia le tele o fa'amatalaga, ae maise le tele o fa'afitauli tau le saogalemu o mea faigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te le faʻapipiʻiina ni mea e le timu ma le susu e pei o faʻalava, e mafua ai ona avea faʻaputuga faʻapipiʻi ma "faʻaputu zombie" pe a feagai ma timuga. O nisi nofoaga fa'apipi'i o lo'o i ai mea faigaluega tuai, fa'agesegese le saosaoa, ma e masani ona fa'aletonu. E itiiti ni nofoaga e paka ai fa'aputuga. I lenei auala, o le a mautinoa lava le lagona le fiafia o tagata faʻaoga, ma e masani lava e faigata ia i latou ona faʻaauau pea ona molia.

3.Low fa'alauiloa fa'agaioiga

O le faʻaogaina o nofoaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi o se faatufugaga foi. Tele fa'afoe o ituaiga fale fa'atumu 2"na o le fausiaina o faupuʻega ae aua le faʻaaogaina", o le isi lea "mailei". Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le faʻagaioiga, e leai ni tagata faigaluega pe a uma ona faʻatau atu e vave foia faʻafitauli o loʻo feagai ma tagata e ona taavale eletise fou pe a molia. O le aufaigaluega o loʻo faʻaogaina e leai se faʻalauiloaina o auaunaga, leai se naunautaiga mo tagata faʻatau, ma e leai ni gaioiga e faʻatumauina ai tagata faʻatau, lea e le faʻaogaina i le atinaʻeina umi o nofoaga faʻapipiʻi.

4. Le'o atoatoa nofoaga tautua lagolago

E le fa'alogo le aufaipisinisi e fa'atatau i nofoaga e lagolago ai i le taimi o le fa'agaioiga, ma toe pauu i totonu o le "lua". Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona umi se taimi mo tagata e ona taʻavale e faʻatali mo le totogiina, ae leai ni faletaele, leai se 'ai poʻo ni nofoaga paganoa i tafatafa o le dc ev charger, leai se taʻaloga taʻavale pe a maeʻa le faʻatonuina, faʻapipiʻiina le pili o le paka, le siosiomaga o le nofoaga e molia ai. vevesi, vevesi faatulagaina taavale, ma isi mea o le a aafia ai lagona o tagata e ona taavale pe a molia, ma o le a faigata ona manumalo i loto o tagata e ona taavale i le aluga o taimi.

ev charger

E faʻafefea ona aloese mai faʻalavelave i le fausiaina ma le faʻaogaina o nofoaga e molia ai?
1. Fai se galuega lelei i le filifilia o nofoaga

I le avea ai ma fa'apogai o le fa'agaioiina o nofoaga, e tatau ona lava le va'aiga lelei i le filifilia o nofoaga. A filifilia se 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e saunia atoatoa e maua faʻalua le iʻuga i le afa o le taumafaiga.O lea la, faʻafefea ona fai se galuega lelei i le filifilia o nofoaga? E mafai ona e faia se galuega lelei o le auʻiliʻiliga o faʻamaumauga aʻo leʻi filifilia le nofoaga, e pei o suʻesuʻega faʻafuainumera i luga o isi faʻaputuga faʻapipiʻi i totonu o le lima kilomita o le nofoaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi, malamalama i la latou numera, o le a le tulaga o loʻo i ai, o le a le malosi o latou, pe fia le tele o faʻaputuga o loʻo i totonu. fa'aoga, pe o iai fale'ele'ele lata ane, ma fai ni laulau fa'atatau o fa'amaumauga. E tusa ai ma le suʻesuʻeina o faʻamaumauga, avea o se nofoaga faʻapitoa e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le paka o se fale i totonu o le eria o se nofoaga auro i mata o tagata faʻatautaia. O se numera tele o kamupani Initaneti o loʻo faʻapotopotoina. O nisi tagata e tietie taavale i luga ma toe foʻi mai galuega, ma o isi tagata faigaluega o loʻo i ai le manaʻoga malosi mo luga o le initaneti. O lenei fa'ai'uga e sau mai le su'esu'ega i luga o le 'upega tafa'ilagi a le au fa'agaioiga, ma o le a fa'aogaina e nisi o fa'agaio'iga auala tetele fa'amaumauga e pei o fa'afanua vevela e mata'ituina ai le tafega o feoaiga.

2. Pulea malosi

E tatau i tagata faʻatautaia ona faʻatonutonu lelei le faʻaogaina o meafaigaluega o le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapipiʻi, taumafai e filifilifale gaosi oloa, ma filifili fa'ailoga fa'aputu ta'uta'ua i totonu ma atunu'u i fafo e fa'atonutonu ai le lelei o fa'aputuga mai le puna. I le faaopoopo atu i le iloiloina o tulaga lelei, e tatau foi ona mafaufau i le saogalemu o le faʻapipiʻiina o faaputuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi pupuni mo le faʻapipiʻiina o faʻaputuga e taofia ai le timu, fai faʻamaumauga talafeagai mo faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma isi mea, ma faʻatonutonu lelei le saogalemu o nofoaga faʻapipiʻi.

i

3. Faʻaleleia le vaʻaia o nofoaga

A maeʻa le filifilia o le nofoaga ma le fausiaina, e taua foi le faʻalauiloaina o lau lava fale faʻapipiʻi ma faʻaalia lelei i tagata e ona taʻavale lata ane. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fesoʻotaʻi le aufaipisinisi faʻapipiʻi ma faʻaoga taʻavale, faʻafanua faʻatautaia polokalame, ma isi mea, ma e mafai foi ona tosina atu ai le mafaufau o tagata taʻavale lata ane e ala i le tatalaina o gaioiga faʻatau.

4. Faia se galuega lelei i le maeʻa o le gaioiga

Na fa'aalia e se tagata fa'atautaia lona manatu i le Charging and Swapping Research Institute: "O le fausiaina o fa'aputuga e le mafai ona fai e aunoa ma le fa'agaioia. O lea la e tatau ona tatou fa'amautinoaina o fale ta'itasi ua fausia e sili atu le aoga." E mafai ona iloa o le post-operation e matua aʻafia ai foi le pisinisi o le faʻapipiʻiina o faaputuga. O le fa'agaioiga o fa'aputuga o fa'aputuga e mana'omia le fa'atumauina o le pipii o tagata fa'aoga i le tele e mafai ai ma faia se galuega lelei i le mae'a ai o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga e leai se popole e totogi ai le code code, tuʻuina atu e le aunoa kuponi, uu se laki laki, tuʻuina atu meaalofa matagofie, faʻavae ma tausia ma le faʻaeteete vaega faʻaoga tagata, ma isi, e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o tagata faʻaoga ma maua ai le tele o tagata faʻaoga umi.

5. Tuuina atu nofoaga lagolago lagolago

O le faʻaogaina o nofoaga faʻapipiʻi e manaʻomia foʻi ona amanaʻia le tele o faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o lamatiaga saogalemu ma isi mea, e le fautuaina e nisi o taʻavale malosi fou e nonofo ai tagata e ona taʻavale i totonu o le taʻavale aʻo faʻatonuina. Ae ui i lea, e oʻo lava i le 120-kilowatt DC faʻapipiʻi vave, e manaʻomia le itiiti ifo ma le afa itula e faʻatumu ai le maa i se tulaga faʻaaogaina. O lona uiga e mana'omia le fa'apipi'iina o fale'aiga, fale'ele'ele, potu ti'i ma isi nofoaga fa'afiafia ma fa'afiafiaga o lo'o siomia ai. O se tasi foi lea o itu e atagia ai le va i le gafatia o galuega.

Afai e te fia iloa atili e uiga i lenei mea, faamolemole lagona le saoloto e faafesootai matou.
Telefoni: +86 19113245382 (whatsAPP, wechat)
Email: sale04@cngreenscience.com


Taimi meli: Iul-15-2024