• Susi: +86 13709093272

itulau_fanua

tala fou

Ua amata ona maua ni tupe mama a kamupani faʻapipiʻi a Amerika

Ua i'u ina si'itia le fa'aogaina o fa'aputuga i totonu o le Iunaite Setete.

A'o fa'atupula'ia le fa'atauga o ta'avale eletise a Amerika, o fua fa'atatau o le fa'aogaina i le tele o nofoaga fa'anatinati na toetoe a fa'aluaina i le tausaga talu ai.

O le Stable Auto e fa'avae i San Francisco o se amataga fa'ata'atiaga o ta'avale eletise mo pisinisi.E tusa ai ma faʻamaumauga a le kamupani, o le averesi o le faʻaaogaina o nofoaga faʻapipiʻi vave faʻatautaia e kamupani e le o Tesla i le Iunaite Setete na faaluaina i le 2023, mai le 9% ia Ianuari 2023 i le 18% ia Tesema.I se isi faaupuga, e oʻo atu i le faʻaiʻuga o le 2023, o faʻaputuga vave taʻitasi i le Iunaite Setete o le ai ai se averesi taimi faʻapipiʻi i aso taʻitasi e toetoe lava 5 itula.

Brendan Jones, Pule Sili o le Blink Charging, lea e faagaoioia e tusa ma le 5,600 nofoaga e molia ai i le US, fai mai: “O loʻo matou i ai i le 8% faʻaoga, lea e le o lava..”

a

O le faʻateleina o le faʻaaogaina e le gata o se faʻaaliga o le taʻutaʻua o taʻavale eletise, ae faʻapea foʻi ma se faʻataʻitaʻiga mo le manuia o nofoaga faʻapipiʻi.O lo'o fa'atatauina e le Stable Auto e tatau ona tusa ma le 15% le aofa'i o le fa'aogaina o nofoaga e fa'afua ai mea e maua ai tupe mama.I lenei tulaga, o le siʻitia i luga o le faʻaaogaina o loʻo faʻatusalia ai le taimi muamua o le tele o nofoaga o loʻo faʻatauina ua maua tupe, o le tala lea a le Pule Sili o le Stable Rohan Puri.

Cathy Zoi, sa avea muamua ma Pule Sili o EVgo, fai mai i luga o se tupe maua i le masina o Setema 2023: "E matua fiafia tele lenei mea, ma matou te talitonu o le a oʻo atu le maualuga o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi."EVgo i totonu E tusa ma le 1,000 nofoaga o loʻo faʻaogaina i le Iunaite Setete, ma e toetoe lava o le tasi vaetolu o latou sa faʻaogaina pe a ma le 20% o le taimi ia Setema talu ai.

Mo se taimi umi, o le taʻavale eletise o loʻo i ai i se tulaga le lelei o le "valea".O le maualalo o le faʻaogaina o taʻavale eletise ua faʻatapulaaina ai le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga tau."E le mafai e taʻavale ona puʻeina uaea" sa avea pea ma faʻalavelave mo le US faʻapipiʻi faʻaputuga pisinisi.Aemaise lava i le Iunaite Setete, o le tele o auala tetele i le va o setete ma le faʻasao fesoasoani a le malo ua faʻatapulaʻaina le saoasaoa o le faʻalauteleina.O fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi ua tauivi mo le tele o tausaga ona o le faʻaaogaina o taavale eletise ua telegese, ma le tele o avetaavale ua mumusu e faʻatau taʻavale eletise ona o le le lava o filifiliga tau.

O lenei motusia na mafua ai le National Electric Vehicle Infrastructure Initiative (NEVI), lea na faatoa amata faʻaalu le $ 5 piliona i le feterale faʻatupeina e faʻamautinoa ai o loʻo i ai se nofoaga faʻasalalau faʻasalalau a le itiiti ifo ma le 50 maila i luga o auala tetele o felauaiga i le atunuʻu.

O nei tupe ua faʻasoa faʻapitoa e oʻo mai i le taimi nei, ae o le eletise eletise a le US ua amata ona faʻafetaui le va o uaea ma taavale.I le afa lona lua o le tausaga talu ai, na faʻafeiloaia e le au taʻavale a Amerika le lata i le 1,100 nofoaga fou faʻasalalau faʻasalalau, o se faʻaopoopoga 16%, e tusa ai ma le auʻiliʻiliga a Bloomberg o faʻamaumauga a le feterale.

"O loʻo i ai le maliliega lautele i totonu o le alamanuia e faapea o le totogi vave e le o se pisinisi aoga," o le tala lea a Puri."Ae o le mea o loʻo matou vaʻai i ai o le tele o nofoaga e molia ai, e le toe moni lena manatu."

I nisi o setete, o le fua faatatau o le faʻaogaina o faʻaputuga ua sili atu le maualuga nai lo le averesi a le atunuʻu.I Connecticut, Ilinoi ma Nevada, e manaʻomia le faʻapipiʻiina vave mo le 8 itula i le aso;o le averesi o le faʻaaogaina o faʻaputuga i Ilinoi e 26%, faʻamuamua i le Iunaite Setete.

O le mea e sili ona taua, e tusa lava pe o'o mai i luga ole laiga i luga ole laiga le faitau afe o nofoaga fa'apipi'i vave, o le fa'aogaina o nei nofoaga o lo'o fa'atupula'ia tele, o lona uiga o le fa'aaogaina o le EV e sili atu i le atina'eina o atina'e.

Ae ui i lea, o tupe maua mai nofoaga e totogi ai e le o taimi uma e siitia ai.Fai mai Brinker's Jones, e "matua pisi" nofoaga e totogi ai pe a oʻo i le 30% le faʻaaogaina, ma a oʻo i le 30% le faʻaaogaina, e maua ai e kamupani faʻagaioia faitioga.

E ui o le le lava o le totogi muamua na mafua ai ni manatu le lelei mo le faʻaaogaina o taavale eletise, ua suia nei.Faʻaleleia le tamaoaiga mo le faʻatupeina o fesoʻotaʻiga, ma i nisi tulaga faʻatupeina a le feterale, o le a latou maua atili ai le mautinoa e faʻalautele.I le isi itu, o le tele o nofoaga faʻapipiʻi o le a faʻateleina le faʻatau atu o taavale eletise.

Ina ia iloa pe talafeagai se nofoaga mo le faʻapipiʻiina o uta vave, suʻesuʻe e le Stable Auto le 75 fesuiaiga eseese, sili ia i latou pe fia le tele o nofoaga faʻapipiʻi lata ane ma pe faʻafia ona faʻaaogaina.

O le a faʻalauteleina foi filifiliga i lenei tausaga aʻo amata ona tatalaina e Tesla lana Supercharging network i taʻavale na faia e isi taʻavale.Tesla tala mo na o le sili atu ma le kuata o faʻatonuga vave uma i le US, e ui lava o ona nofoaga e masani ona tele, o lea e tusa ma le lua vaetolu o uaea i le US ua faʻamaoni i Tesla ports.

I le aso 29 o Fepuari, na faʻasalalau ai e Ford e amata mai i le taimi nei, e mafai e tagata faʻatau taʻavale eletise Ford ona faʻaogaina le sili atu i le 15,000 Tesla Supercharging piles i le Iunaite Setete ma Kanata.

Ua lipotia mai o le Ford F-150 Lightning ma Mustang Mach-E tagata faʻatau oloa ua avea ma uluai tagata e le o Tesla e faʻaogaina le Tesla Supercharging stations i le Iunaite Setete ma Kanata.

O Iuni talu ai, na faia ai e Tesla se fefaʻatauaʻiga tutusa ma General Motors, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau GM le avanoa i le sili atu i le 12,000 Tesla Superchargers i le US ma Kanata.Fai mai le Pule Sili o Mary Barra i lea taimi, o le faiga faapaaga o le a faasaoina ai le kamupani e oo atu i le $400 miliona i tupe teufaafaigaluega i fuafuaga e fausia ai fale eletise.

Na faailoa mai e le au suʻesuʻe o le galulue faatasi a Tesla ma isi kamupani o le a aumaia ai le tele o tupe maua.Fai mai le au suʻesuʻe Sam Fiorani, sui peresitene o le vaʻaiga o le lalolagi i AutoForecast Solutions, o lenei mea o le a iu lava ina aumaia ai le tele o faʻamanuiaga tau tamaoaiga i Tesla, e aofia ai tulaga tau le siosiomaga ma le tau o tau.

Susi
Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.
sale09@cngreenscience.com
0086 19302815938
www.cngreenscience.com


Taimi meli: Mati-19-2024