• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

Tulaga Tu'uaiga Ituaiga 2: Aveta'avale Si'osi'omaga Tumau ma Green Malosiaga

A'o si'itia le lalolagi i vaifofō fa'aletino, o lo'o iai se sao taua i le fa'alauteleina o le fa'aleleia o le siosiomaga ma le lagolagoina o le fa'atupulaia o ta'avale eletise (EV). O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina le sootaga i le va o le tuʻuina atu o le ituaiga 2 ma le faʻaleleia o le siosiomaga, faʻamaonia ai ona sao i le faʻaitiitia o le kasa ma faʻaleleia le faʻaogaina o malosiaga faʻafouina.

a2

Fa'aiti'itia tulagavae kaponi

O se tasi o faʻamanuiaga muamua o le faʻatonuina o le ituaiga 2 o lona mafai lea e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le carbon. E ala i le fa'afaigofieina o le fa'aogaina o ta'avale eletise, o nei nofoaga fa'atumu e fesoasoani e fa'aitiitia ai le fa'alagolago i suau'u fa'ato'aga ma fa'aititia ai le kasa oona. E tusa ai ma suʻesuʻega talu ai nei, o EV o loʻo molia i punaʻoa faʻafouina e mafai ona faʻaitiitia ai le gaosiga o le kaponi e oʻo atu i le 50% pe a faʻatusatusa i taʻavale masani a le penisini.

Lagolagoina Malosiaga Fa'afouina Fa'afouina

O lo'o fa'atulaga le ituaiga 2 o le nofoaga e fa'afua ai e fa'aola ma fa'aola le malosi fa'afouina e pei ole malosi ole la ma le matagi. O le tele o nofoaga o lo'o fa'apipi'iina nei ua fa'aauupegaina i tekonolosi fa'aonaponei e mafai ai ona latou toso sa'o mai le eletise mai fa'aola fa'afouina. O lenei tu'ufa'atasiga e fa'amautinoa ai o le malosi o lo'o fa'aaogaina e fa'aola ai EV e mama ma fa'atumauina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o nofoaga faʻapipiʻi ituaiga 2 iunite faʻapipiʻi i nofoaga nofoia e fesoʻotaʻi atu i panels sola. I le gasologa o le aso, o nei paneta e gaosia ai le eletise o loʻo teuina ma faʻaaogaina e faʻaalu ai taavale, faʻaitiitia ai le faʻalagolago i le eletise masani ma faʻalauiloaina le faʻaogaina o le malosi lanu meamata.

Faiga Fa'avae ma Fa'amalosiaga a le Malo

O malo i le salafa o le lalolagi o loʻo amanaʻia le taua o felauaiga gafataulimaina ma o loʻo faʻatinoina faiga faʻavae ma faʻamalosiaga e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le charging station type 2. O nei faʻamalosiaga e aofia ai lafoga aitalafu, foaʻi, ma fesoasoani mo tagata uma e ona le EV ma pisinisi o loʻo faʻapipiʻi nofoaga faʻapipiʻi.

E le gata i lea, o le tele o taulaga o loʻo tuʻuina atu tulafono faatonutonu e manaʻomia ai fale fou ma atinaʻe lautele e aofia ai faʻapipiʻi ituaiga 2 fale faʻapipiʻi. O nei faiga e le gata ina lagolagoina le tuputupu aʻe o le maketi EV ae o loʻo saofagā foi i le lautele o le sini o le ausia o le carbon neutrality.

Fa'aleleia le silafia lautele

O fa'asalalauga fa'alaua'itele ma fa'aa'oa'oga e taua tele i le fa'alauiloaina o fa'amanuiaga tau le si'osi'omaga o le fa'atauina o le ituaiga 2. E ala i le logoina o tagata fa'atau e uiga i le lelei o a'afiaga o EVs ma le matafaioi a le tele o nofoaga fa'atau, o nei fa'asalalauga e mafai ona fa'atupuina ai le maualuga o le fa'aaogaina o fua faatatau ma lagolagoina le suiga i se tulaga sili atu. faiga tau femalagaiga.

Mo se fa'ata'ita'iga, o fa'alavelave fa'ale-nu'u ma mafutaga fa'alea'oa'oga e mafai ona fa'aalia le faigofie o le fa'aogaina o le fale fa'atonu ituaiga 2 ma fa'ailoa ai le lelei o le si'osi'omaga. O le galulue fa'atasi ma fa'alapotopotoga fa'alesiosiomaga fa'apitonu'u e mafai fo'i ona fa'alautele ai nei taumafaiga ma o'o atu ai i le au maimoa lautele.

Fa'ai'uga

O le ituaiga 2 o le nofoaga o lo'o ta'ua ai ose elemene taua i le una'ia o le fa'atumauina o le si'osi'omaga ma le fa'aaogaina o malosiaga fa'afouina. E ala i le faʻaitiitia o le kasa, lagolagoina le tuʻufaʻatasia o le malosi lanu meamata, ma faʻamanuiaina mai faʻamalosiaga a le malo, o nei nofoaga faʻapipiʻi o loʻo faia se aafiaga taua i le taumafaiga a le lalolagi e tetee atu i suiga o le tau. A o faʻaauau pea le faʻalauiloaina o tagata lautele, o le suiga i taavale eletise ma felauaiga gafataulimaina fofo o le a faʻavavevave, fausia se lumanaʻi mama ma lanu meamata mo tagata uma.

Afai ei ai ni au fesili pe manaʻomia nisi faʻamatalaga e uiga i le tuʻuina atu o le nofoaga ituaiga 2, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou. Matou te naunau e lagolago le faigamalaga agai i se lumana'i gafataulimaina.

 

Fa'afeso'ota'i matou:

Mo fa'atalanoaga fa'apitoa ma fa'afesili e uiga ia matou fofo fa'atatau, fa'amolemole fa'afeso'ota'i Lesley:

imeli:sale03@cngreenscience.com

Telefoni: 0086 19158819659 (Wechat ma Whatsapp)

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Aukuso-11-2024