• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

Totogiina Teuina Fesootaiga Fesootaiga

I. Folasaga i fesootaiga

ta'avale fale fa'ataufai mai:Fesootaiga, faʻaaogaina foi le upu fesoʻotaʻiga, o nisi tagata e talitonu o le tusi e faʻaituau iʻuga, ae o talafou e fiafia i le faagasologa ma le auala, ae e foliga mai e le tele naua le eseesega i le manatu o le faʻavasegaina e le mafai ona faʻafefe. Pe o fesoʻotaʻiga poʻo fesoʻotaʻiga, o le faʻaaogaina o faailoilo eseese, e pei o le eletise, magnetism, moli, ma isi, e faʻasalalau ai faʻamatalaga e faʻaalia i le mea e alu i ai. O se fa'ata'ita'iga faigofie, afai e to'alua ni tamaiti a'oga o lo'o nonofo i le Fale 1 ma le Fale 2, latou te talanoaina pe a va'ai i se ofutino paepae, o le a fa'amisi fa'atasi le vasega i le aso. O iinei e mafai ona faafaigofieina e pei o, i se tulaga faapitoa, ofutino paepae = faamisi vasega faatasi, e fetaui ma le tulafono o fesootaiga, e faaopoopo atu i le tele o gaoioiga e aofia ai: 1. tautau ofutino paepae 2. vaai mitiafu pa'epa'e 3. aso malamalama lava e iloa ai le ofutino, taʻitasi, e fetaui ma le talitonuga o fesoʻotaʻiga o le encoding, decoding, channel. O le mea moni, o le olaga moni o le fesoʻotaʻiga, ia sili atu ona faigata nai lo le faʻataʻitaʻiga o le ofutino papaʻe, o le manaʻomia mo le faʻamaoni, mautu, tamaoaiga ma isi vaaiga e mafaufau ai i le filifiliga o le auala, faʻapea foʻi ma le tau o le encoding ma decoding meafaigaluega ma isi, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tatou filifilia le 4G o le Initaneti o mea fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ae o le tau e maualuga, e mafai ona e tuʻuina atu nisi o le mautu, e filifili ai le GPRS Initaneti o mea fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

ta'avale fale fa'atauFai mai: I le faaopoopo atu i gaioiga autu o le protocol, encoding ma auala o loʻo taʻua i luga, o se mataupu taua i le IOT fesootaiga o le faia lea o se numera mo le amataga ma le taunuuga o soʻo se faʻamatalaga, o lona uiga, ia faʻaalia manino WHO IS WHO, e ala i le numera. e mafai ona iloa soʻo se masini i le lalolagi i le amataga ma le taunuuga, ma e ala i le masini talafeagai, faia le faʻamatalaga e tusa ai ma se auala patino e tuʻuina atu i le va o le lua. E ta'ua lea o le "addressing", lea e amata i le auala e atofa ai se tuatusi, ma fa'aauau i le fa'ataga o le fa'ailoga e su'e le tuatusi e alu i ai e ala i tulafono fa'apitoa.

ta'avale fale fa'ataufai mai: O faʻamatalaga pito sili ona taua e lua i fesoʻotaʻiga IoT o le tuatusi IP ma le tuatusi MAC. O le tuatusi IP o le tuatusi o loʻo faʻaaogaina e le Initaneti, ae o le MAC address o le tuatusi o loʻo faʻaaogaina e le Ethernet protocol. o pona taitasi o Ethernet ei ai se tuatusi 48-bit tulaga ese i le lalolagi atoa, lea e pulea e le faalapotopotoga IEEE, ma o le tuatusi MAC e susunuina i totonu o kata fesoʻotaʻiga taʻitasi e le gaosiga o kata. E susunuina e se tagata gaosi kata fesoʻotaʻiga le tuatusi MAC i kata taʻitasi, o le tuatusi MAC e tulaga ese e pei o le numera o le pepa e iloagofie ai. o le faʻafanua sootaga i le va o le tuatusi MAC ma le tuatusi IP o loʻo faʻateleina pea ma faʻafouina e tagata taʻitasi taʻitasi, lea e avea ma "tuatusi faʻafanua", ma o le tuatusi IP e faʻatusalia i se numera o le faitotoa. O lea la o se masini ma se MAC1 ID card faapitoa, e mafai i aso nei i le faitotoa numera IP1 e nofo ai, e mafai foi taeao i le faitotoa numera IP2 e nofo ai, o le MAC2 ID card masini e mafai foi ona i le IP1 e nofo ai.

E faʻatusatusa i tuatusi IP o tuatusi URL (Uniform Resoure Locator), o lona uiga o le Uniform Resource Locator, e faʻatatau i le tuatusi o faila i luga ole laiga i luga ole laiga, URL faʻaoga numera ma mataitusi i se faʻatonuga e fuafua ai se tuatusi, URLs e tatau ona liua i numera o faitotoa. (ie, tuatusi IP) e le DNS servers e su'e ai le mea o lo'o tu'u ai le faila i luga o se server i luga ole laiga.

II. Feso'ota'iga Fa'aputuga Ta'avale

ta'avale fale fa'ataufai mai:1. CAN fesoʻotaʻiga i le va o le taʻavale ma le faʻaputu DC e faʻavae ile GB / T 27930-2023

ta'avale fale fa'ataufai mai: CAN o le faapuupuuga o le Controller Area Network, lea na atiina ae e BOSCH, o se kamupani Siamani lauiloa mo le atinae ma le gaosiga o oloa faaeletonika taavale, ma iu ai ina avea ma tulaga faava o malo (ISO11898), ma o se tasi o fanua sili ona faʻaaogaina. pasi i le lalolagi. I Amerika i Matu ma Europa i Sisifo, o le CAN pasi pasi ua avea ma pasi masani mo masini komepiuta komepiuta ma faʻapipiʻi LANs pulea pisinisi, ma o loʻo i ai le J1939 protocol ua fuafuaina mo loli tetele ma taavale masini mamafa ma CAN o le faʻavae autu.

ta'avale fale fa'ataufai mai: I le taimi nei, o Saina ma Iapani o loʻo faʻaogaina le fesoʻotaʻiga pasi CAN i le DC faʻapipiʻi vave. I la tatou tulaga, o le tafe lautele o le DC molia o loʻo faʻamatalaina e pei ona taua i lalo: faʻamaeʻaina o fesoʻotaʻiga faʻaletino - maualalo-voltage auxiliary power-up - faʻapipiʻiina lima - faʻatulagaina parakalafa - faʻatonuina - fesoʻotaʻiga aʻo leʻi oʻo i le iʻuga - faʻaiʻuga o le molia.

ta'avale fale fa'ataufai mai: A maeʻa le eletise fesoasoani maualalo, o le taavale ma le faaputuga e ulufale atu i le vaega o fesoʻotaʻiga seia oʻo i le iuga. I le faagasologa o fesootaiga, o le taavale ma le faaputuga fesiitaiga faamatalaga i le va o le tasi ma le isi, matou te taʻua o le "feʻau", o loʻo i lalo e faʻavae i luga o le aotelega o le faʻamatalaga o le feʻau masani a le atunuʻu, lea e amata i le C mo le faʻaputuga o faʻamatalaga, B amata i le taavale. VCU, BMS faʻamatalaga, e ala i nei faʻamatalaga, e mafai ona tatou iloa o le faʻatonuga o le faʻagasologa, le taʻavale eletise ma le faʻapipiʻiina o le faaputuga e tusa ma le mea e manaʻomia ona fesuiaʻi i le va oi latou.

Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.

sale08@cngreenscience.com

0086 19158819831

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Au-01-2024