• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

DC Totogiina Nofoaga: O le Autu o le Fuafuaina o Ta'avale Eletise i le Lumanai

Aʻo faʻateleina le faʻalauteleina o le maketi o taavale eletise i le lalolagi, o le atinaʻeina o le faʻatupeina o mea tetele ua avea ma mea taua tele. Faatasi ai ma nei mea, DC charging stations, e pei o le auala sili ona maualuga ma faigofie e molia ai, o loʻo faasolosolo malie lava ona avea ma totonugalemu o le faʻaogaina o fesoʻotaiga eletise.

O le DC charging station, e pei ona taʻu mai e le igoa, o se masini e faʻaaogaina ai maa taʻavale eletise e faʻaaoga ai le saʻo saʻo. Pe a fa'atusatusa i nofoaga fa'apipi'i AC masani, o nofoaga fa'amau DC o lo'o i ai le fa'amanuiaga taua o le fa'avaveina o le saoasaoa ma le maualuga maualuga. E mafai ona latou fa'aliliu sa'o le mana AC mai le fa'asologa i le DC mana, fa'atonu sa'o le ma'a a le ta'avale, ma fa'aitiitia ai le taimi e fa'atau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 150kW DC e mafai ona faʻapipiʻiina se taavale eletise i le 80% i le 30 minute, ae o le AC e mafai ona ave ni nai itula i lalo o tulaga tutusa.

img1

E tusa ai ma tekinolosi, o le mamanu ma le gaosiga o nofoaga faʻapipiʻi DC e aofia ai le tele o tekinolosi autu. Muamua, o loʻo i ai le tekonolosi faʻaliliuga eletise, lea e faʻaaogaina ai tagata liliu lelei e suia ai le mana AC i le malosi DC. Lona lua, o lo'o i ai le faiga fa'amafanafana; ona o le maualuga o le malosi o loʻo aʻafia i le faʻapipiʻiina vave, o se faiga malulu lelei e taua tele mo le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le mautu o le faʻaogaina o meafaigaluega. E le gata i lea, o nofoaga faʻaonaponei DC faʻapipiʻi faʻapipiʻiina faiga faʻatonutonu e mafai ona mataʻituina tulaga eseese i le taimi moni i le taimi o le faʻatonuga, e pei o le voltage, taimi nei, ma le vevela, faʻamautinoa lelei ma saogalemu le faʻatonuina.

O le faʻateleina o nofoaga faʻapipiʻi DC e taua tele e le gata mo tagata faʻaoga eletise ae faʻapea foʻi mo le atinaʻe lanumeamata o le sosaiete atoa. Muamua, o le faʻaogaina vave o le gafatia e faʻaleleia ai le faʻaogaina o taʻavale eletise, faʻaumatia ai le "popole popole" o tagata faʻaoga, ma faʻateleina ai le faʻaaogaina o taavale eletise. Lona lua, DC charging stations e mafai ona tu'ufa'atasia ma faiga fa'aola fa'afouina (e pei ole la ma le savili malosi). E ala i feso'ota'iga atamai, latou te mafai ai ona fa'aoga lelei le eletise lanu meamata, fa'aitiitia le fa'alagolago i suau'u fa'aleaganu'u masani, ma fa'aitiitia ai le kaponi.

I le taimi nei, o le tele o atunuʻu ma itulagi i le lalolagi atoa o loʻo faʻamalosia malosi le fausiaina o DC charging stations. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Saina, o le maketi o taʻavale eletise sili ona tele i le lalolagi, ua faʻapipiʻiina nofoaga faʻapipiʻi DC i totonu o taulaga tetele ma nofoaga o tautua alatele. E tele atunu'u Europa o lo'o fa'atūina fo'i feso'ota'iga fa'atosina maualuga, o lo'o fuafua e fa'ataunu'u fa'asalalauga i tausaga a sau. I totonu o le Iunaite Setete, o le galulue faʻatasi i le va o le malo ma pisinisi tumaoti o loʻo faʻateleina le fausiaina i le atunuʻu atoa o DC charging stations.

A'o va'ava'ai atu i le lumana'i, o fa'amoemoega tau atina'e o nofoaga fa'atumu DC e matua'i fa'amoemoeina. Faatasi ai ma le faʻaauauina o tekinolosi faʻaonaponei, o le a faʻateleina le saoasaoa o le tauina, ma o le tau o meafaigaluega o le a faasolosolo malie ona faʻaitiitia. E le gata i lea, o le agaʻi atu i le atamai ma fesoʻotaʻiga o nofoaga faʻapipiʻi e mafai ai ona latou faia se sao sili atu i taulaga atamai ma felauaiga atamai.

I le fa'ai'uga, i le avea ai ma ta'imua o le fa'aaogaina o le ta'avale eletise, o le DC charging stations o lo'o suia ai a tatou faigamalaga ma le fa'aogaina o le malosi. Latou te tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai mo le faʻaaogaina o taavale eletise ma saofagā i le atinaʻe lanu meamata i le lalolagi. I le lumanaʻi, o loʻo ia i tatou mafuaaga uma e faʻamoemoe ai o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o nofoaga faʻapipiʻi DC ma le faʻaauauina o tekonolosi fou, o taʻavale eletise o le a faʻafeiloaʻi moni i se vaitau fou o le atinaʻe vave.

Faafesootai matou:

Mo fa'atalanoaga fa'apitoa ma fa'amatalaga e uiga i a matou tali fa'atatau, fa'amolemole fa'afeso'ota'i Lesley:

imeli:sale03@cngreenscience.com

Telefoni: 0086 19158819659 (Wechat ma Whatsapp)

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Au-02-2024