• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

Fa'atosina a le EU: Ta'avale Eletise a Saina "Fa'alua Anti"!

E tusa ai ma le China Automotive Network, i le aso 28 o Iuni, na lipotia ai e le aufaasālalau mai fafo e faapea o le Iuni a Europa o loʻo feagai ma faʻamalosi e tuʻuina atu tapulaʻa i luga o taavale eletise a Saina ona o popolega o le a ulufale mai taavale eletise mai Saina i le maketi a Europa i se saoasaoa tele ma le fua, faʻafefe. gaosiga o taavale eletise i totonu o Europa.

Ua faailoa mai e le au ofisa sinia o le EU, o le matagaluega o le puipuiga o fefaatauaiga a le Komisi Europa, o loo taitaia e le Ofisa Sili o Fefaatauaiga, Denis Redonnet, o loo talanoaina pe o le a faia se suesuega e mafai ai e le EU ona tuuina atu ni tau faaopoopo pe faia ni tapulaa i taavale eletise mai fafo mai Saina. Ua lauiloa foi lea o se su'esu'ega e tetee atu i le lafoa'i ma fa'asagatau, ma o le vaega muamua o fa'ai'uga o su'esu'ega o le a fa'alauiloa ia Iulai 12. O lona uiga afai e fuafua e le matagaluega o fefaʻatauaʻiga a le EU i le suʻesuʻega o nisi o oloa o loʻo fesoasoani pe faʻatau atu i tau i lalo ifo o tau, e mafua ai le faʻaleagaina o pisinisi a le EU, e mafai e le EU ona faʻatapulaaina oloa mai fafo mai atunuu i fafo atu o le EU.

Faigata ile suiga ole eletise a Europa
I le 1886, na fanau ai i Siamani le taavale muamua a le lalolagi e iai se afi afi afi, Mercedes Benz 1. I le 2035, 149 tausaga mulimuli ane, na faasilasila ai e le Iuni a Europa o le a latou le toe faatauina atu taavale afi afi i totonu, ma faʻalogoina le mate mo taavale afi.
Ia Fepuari o lenei tausaga, ina ua maeʻa le tele o taamilosaga o felafolafoaiga, e ui lava i le tetee mai le au fai tulafono, o le vaega tele i Europa, na talia aloaia e le Palemene Europa le talosaga e taofi le faatauina atu o taavale afi fou i Europa i le 2035 ma le 340 palota e lagolagoina, 279 palota tetee, ma le 21 le auai.
I lenei tulaga, o kamupani tetele a Europa ua amataina a latou lava suiga eletise.
I le masina o Me 2021, na faasilasila ai e le Ford Motor i lana Capital Markets Day e faapea o le kamupani o le a suia atoatoa i le eletise, faatasi ai ma le faatauina atu o taavale eletise mama mo le 40% o le aofaʻi o faʻatauga i le 2030. E le gata i lea, ua faʻaopoopoina e Ford ana tupe faʻaalu pisinisi i luga o le $ 30 piliona. i le 2025.
Ia Mati 2023, Volkswagen faʻasalalau o le a faʻatupeina le 180 piliona euros i le isi lima tausaga, e aofia ai le gaosiga o maa, numera i Saina, ma faʻalauteleina lana pisinisi i Amerika i Matu. Mo le 2023, Volkswagen Group o loʻo faʻamoemoeina le aofaʻi o le tuʻuina atu o taavale e faʻatupulaʻia i le tusa ma le 9.5 miliona iunite, faʻatasi ai ma tupe maua faʻatau e ausia le faʻatupulaia o le 10% i le 15%.
E le gata i lea, o le a faʻapipiʻiina foi e Audi le tusa ma le 18 piliona euros i le eletise ma le hybrid fanua i le isi lima tausaga. O loʻo faʻamoemoeina e oʻo atu i le 2030, o le a faʻateleina le faʻatau atu o taavale maualuga i Saina i le 5.8 miliona, ma o le 3.1 miliona o le a avea ma taʻavale eletise.
Peita'i, e le'i sologa lelei le "liliu elefane". Ford o loʻo agaʻi atu i le faʻamalologa e faʻaitiitia ai tau ma faʻamautu le faʻatauva i le maketi o taavale eletise. Ia Aperila 2022, na fa'aitiitia ai e le Ford Motor Company le 580 o totogi ma avanoa fa'apitoa i le Iunaite Setete ona o le toe fa'atulagaina o pisinisi Ford Blue ma Ford Model e; Ia Aukuso o le tausaga lava lea, na tipi ai e Ford Motor Company le isi 3000 totogi ma konekarate galuega, aemaise lava i Amerika i Matu ma Initia; Ia Ianuari o le tausaga nei, na faʻateʻa ai e Ford le tusa ma le 3200 tagata faigaluega i Europa, e aofia ai le oʻo atu i le 2500 tulaga tau atinaʻe ma oʻo atu i le 700 tulaga tau pulega, ma le itulagi Siamani e sili ona afaina.

Susi
Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.
sale09@cngreenscience.com
0086 19302815938
www.cngreenscience.com


Taimi meli: Me-23-2024