• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

"EV Totogiina Fale Fa'ateleina i le 7% i le 2023"

A'o fa'agesegese le fa'agasologa o ta'avale eletise (EV) a nisi ta'avale ta'avale i totonu o le Iunaite Setete, ae o lo'o fa'atupula'ia fa'avavevave le fa'atupuina o le fa'atupuina o mea tetele, e fa'atatau i se fa'alavelave autu i le fa'alauteleina o le fa'aaogaina o le EV.

E tusa ai ma se auʻiliʻiliga a Bloomberg Green o faʻamaumauga a le feterale, toeitiiti atoa le 600 nofoaga faʻasalalau faʻasalalau lautele na faʻagaoioia mo avetaʻavale a Amerika i le kuata muamua o lenei tausaga, faʻailogaina le 7.6% faʻaopoopo mai le faaiuga o le 2023. I le taimi nei, e latalata ile 8,200 vave. -totogiina o nofoaga eletise i le atunuu atoa, e tusa ma le tasi nofoaga mo fale kesi uma e 15. O Tesla e sili atu i le kuata o nei nofoaga.

Na taʻua e Chris Ahn, o le ulu o le faufautua tau eletise i Deloitte, "Ua tuai le manaʻoga o le EV, ae e leʻi taofia. E le tele ni vaega o totoe e aunoa ma le totogiina o aseta. Ua uma ona foia le tele o luitau i nofoaga.”

asd

O se vaega o le faʻaosoina o le faʻateleina o le kuata muamua i atinaʻe atinaʻe o le National Electric Vehicle Infrastructure program a le pulega a Biden, o se $ 5 piliona fuafuaga e faʻatatau i le foia o avanoa o loʻo totoe i le fesoʻotaʻiga tau. Talu ai nei, na mafai ai e le feterale fa'atupeina ona fa'agaoioia se nofoaga e fa'aola vave i le Kahului Park & ​​Ride i Maui ma le isi i fafo atu o le Hannaford Supermarket i Rockland, Maine.

A'o amata ona fa'aogaina e le setete le fa'asoaina o tupe, e mafai e aveta'avale a le US ona fa'atali se galu o le tatalaina o nofoaga fa'apea. I le taimi nei, peitaʻi, o le faʻatupulaia o nofoaga faʻapipiʻi e faʻateleina e le malosi o maketi. O le faʻateleina o le faʻateleina o taʻavale eletise i luga o auala o loʻo faʻaleleia ai le tamaoaiga o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga. O le mea la lea, o lo'o fa'alauteleina e le aufaipisinisi a latou atina'e ma latalata i tupe maua.

Ua valoia e BloombergNEF o tupe maua faaletausaga a le lalolagi mai le totogiina o tagata lautele o le a oʻo atu i le $ 127 piliona i le 2030, faatasi ai ma Tesla o loʻo faʻamoemoe e maua le $ 7.4 piliona o lena aofaʻi.

"Ua matou latalata atu i le tulaga o le tele o nei nofoaga e totogi ai tupe maua," o le tala lea a Philipp Kampshoff, le taʻitaʻi o le McKinsey's Center for Future Mobility. "Ia, o loʻo i ai se auala manino i luma, faʻaleleia atili le faʻalauteleina."

Ua fa'amoemoe Kampshoff o le isi galu o tagata fa'atau EV o le a aofia ai le tele o tagata mautotogi o lo'o fa'alagolago tele i nofoaga fa'alaua'itele nai lo le fa'aogaina o vaifofo i fale.

O lo'o saofagā fo'i le 'au fa'atau oloa i le si'itia o mea tetele e fa'apipi'i ai uta i o latou nofoaga, ma ofoina atu i tagata fa'atau le faigofie o le fa'atumuina o mea'ai a'o 'ai. I le kuata muamua lava, e sefulu charger na faʻapipiʻiina i faleoloa a le Buc-ee, ma le isi iva i Wawa outlets.

Faʻafetai i nei taumafaiga, o loʻo faʻalauteleina le faʻaogaina o fanua i le US i tua atu o le gataifale. Indiana, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopo 16 nofoaga faʻapipiʻi vave i le va o Ianuari ma Aperila. E faapena foʻi, Misuri ma Tennessee na faʻauluina nofoaga fou e 13, aʻo Alabama na faʻafeiloaʻi 11 isi togi.

E ui i le tuputupu aʻe o faʻasalalauga faʻapitoa a le lautele, o loʻo finau pea le EVs ma le manatu o le le lava o le avanoa e totogi ai, e tusa ai ma Samantha Houston, tagata suʻesuʻe taʻavale sinia i le Union of Concerned Scientists. “E masani ona iai se tuai i le va o le taimi e faʻatūina ai atinaʻe tetele ma vaʻaia, ma pe a fetaui le vaʻaiga lautele ma ia," o lana tala lea. "I nisi itulagi o le atunuʻu, o le vaʻaia o le faʻatupeina o atinaʻe o loʻo avea pea ma luʻitau."

Faafesootai matou:

Mo fa'atalanoaga fa'apitoa ma fa'amatalaga e uiga i a matou tali fa'atatau, fa'amolemole fa'afeso'ota'i Lesley:

imeli:sale03@cngreenscience.com

Telefoni: 0086 19158819659 (Wechat ma Whatsapp)

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Me-04-2024