• Susi: +86 13709093272

itulau_fanua

tala fou

E fiaselau miliona taavale malosi fou i le lalolagi o loʻo faʻatupuina ai le tele o pisinisi o fale faʻasalalau i fafo.

Na'o le mae'a ai o le Tausaga Fou i le Tausaga o le Tarako, ua leva ona "tetee" kamupani taavale fou a le atunuu.
Muamua, na siitia e le BYD le tau o le Qin PLUS / Destroyer 05 Honor Edition model i le 79,800 yuan;mulimuli ane, na mulimulitaia foi Wuling, Changan ma isi kamupani taavale, lea e tumu i luitau.I le faaopoopo atu i le faʻaititia o tau, BYD, Xpeng ma isi kamupani fou malosi o loʻo faʻatupeina foi i maketi i fafo.Faʻavae i luga o maketi e pei o Europa ma Sasaʻe Tutotonu, o le a latou taulai atu i le suʻesuʻeina o maketi e pei o Amerika i Matu ma Latina Amerika i lenei tausaga.O le faʻalauteleina o le malosi fou i totonu o le sami ua avea ma se faʻatupulaia vave.

I lalo o le tauvaga mataʻutia i tausaga talu ai nei, o le maketi fou o taavale afi a le lalolagi ua ulufale atu i se tulaga faʻatupulaia o maketi mai le amataga o faiga faʻavae.

Faatasi ai ma le taʻutaʻua o taavale fou malosi (EVs), o le maketi o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o lona fanua faʻapisinisi ua faʻaalia ai foi avanoa fou.

I le taimi nei, o mea taua e tolu e a'afia ai le ta'uta'ua o EV o: tau atoa o le umiaina (TCO), va'aiga va'ava'a ma le fa'atonuina o le poto masani.E talitonu le alamanuia o le tau o se taʻavale eletise lauiloa e tusa ma le US $ 36,000, o le laina maila e 291 maila, ma o le pito i luga o le taimi e faʻaalu ai le afa itula.

Faatasi ai ma le alualu i luma faatekonolosi ma le pa'u o tau o maa, o le tau atoa o le umiaina ma le tele o femalagaiga o EV fou ua paʻu uma.I le taimi nei, o le tau fa'atau atu o BEVs i le Iunaite Setete e na'o le 7% maualuga atu nai lo le tau fa'atau atu o ta'avale.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le EVadoption, o se kamupani suʻesuʻe taʻavale eletise, o le averesi o maila o BEV (taavale eletise mama) o loʻo faʻatau atu i le Iunaite Setete ua oʻo i le 302 maila i le 2023.

O le fa'alavelave tele e fa'alavelaveina ai le ta'uta'ua o EV o le va lea i le maketi fa'atau.

O feteʻenaʻiga o le le lava o le aofaʻi o faʻaputuga o loʻo faʻapipiʻiina, maualalo le aofaʻi o le vave faʻapipiʻiina i totonu o faʻaputuga faʻasalalau lautele, le lelei o tagata e faʻaaogaina le faʻaogaina, ma le faʻaogaina o aseta ua le mafai ona faʻafetaui ma le atinaʻeina o EV ua faʻateleina.E tusa ai ma suʻesuʻega a McKinsey, "o le faʻaputuina o faaputuga e lauiloa e pei o fale kesi" ua avea ma mafuaʻaga autu mo tagata faʻatau e mafaufau ai e faʻatau EVs.

10: 1 o le 2030 faʻatulagaina e le Iuni a Europa mo le fua faatatau o le taavale-to-pile.Ae ui i lea, sei vagana ai Netherlands, Korea i Saute ma Saina, o le taavale-to-pile ratio i isi maketi tetele EV i le salafa o le lalolagi e maualuga atu nai lo lenei tau, ma e oʻo lava i le faʻatupulaia o lea tausaga ma lea tausaga.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le International Energy Agency, o le fua faʻatatau o taavale-i-pile i maketi EV tetele e lua a le Iunaite Setete ma Ausetalia e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona siitia.

E le gata i lea, o le lipoti o loʻo faʻaalia ai e ui lava o le aofaʻi o faʻaputuga faʻapipiʻi i Netherlands ma Korea i Saute o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia e tusa ai ma EVs, ua latou ositaulagaina le fua faʻatatau vave, lea o le a taʻitaʻia ai le vaʻavaʻa vave ma faʻalavelave ai. fa'amalieina mana'oga a le tagata fa'aoga mo le taimi e fa'aalu ai.

I le amataga o le atinaʻeina o taavale fou malosi, o le tele o atunuʻu e faʻamoemoe e faʻalauiloa le atinaʻeina o le faʻatauina o maketi e ala i le faʻalauiloaina o le taʻutaʻua o EV, ae o le a mafua ai le le lava o le faʻatupeina o tupe faʻaalu i se taimi pupuu.O le fua fa'afaigaluega, tausiga tulitatao, fa'aleleia o meafaigaluega ma fa'afouga fa'akomepiuta o nofoaga e fa'atonuina uma e mana'omia ai tupe fa'aauau ma tetele.E le lava le gauai atu ia i latou i le amataga, ma mafua ai le le tutusa ma le le atoatoa o le atinaʻeina o le maketi tau.

I le taimi nei, o le faʻatonuina o popolega ua suia ai le tele ma faʻafitauli tau o se faʻalavelave tele i le faʻalauiloaina o EVs.Ae o lona uiga foi e le faatapulaaina le gafatia.

E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, e oʻo atu i le 2030, o le a sili atu i le 70 miliona le faʻatau atu o taavale eletise i le lalolagi, ma o le umiaina o le a oʻo atu i le 380 miliona.O le tau o taavale fou faʻaletausaga a le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le 60%.Faatasi ai ma i latou, o maketi e pei o Europa ma le Iunaite Setete o loʻo faʻatupulaia vave, ma o maketi o loʻo tulaʻi mai e pei o Asia i Sautesasae ma Sasaʻe Tutotonu o loʻo manaʻomia vave le pa.O le salalau atu o taavale fou malosi i le lalolagi atoa ua maua ai se avanoa seasea mo le pisinisi a Saina.

Xiaguang Think Tank, o se faʻailoga auaunaga faufautua i lalo o le ShineGlobal, e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻapisinisi talafeagai ma suʻesuʻega a le au faʻaoga, e amata mai i le maketi fou o taavale afi, faʻatautaia se suʻesuʻega loloto o le tulaga o le atinaʻe o loʻo i ai nei ma le lumanaʻi o le faʻatauina o pisinisi i totonu o pisinisi tetele e tolu. maketi o Europa, le Iunaite Setete, ma Asia i Sautesasae, ma tuʻufaʻatasia ma sui o kamupani mai fafo i le pisinisi faʻatau.Su'esu'ega ma fa'amatalaga, o le "Charging Industry Overseas Research Report" na fa'alauiloa aloa'ia, ma le fa'amoemoe e maua ai se malamalamaga i le fa'atauina o maketi mai se va'aiga o le lalolagi ma fa'amalosia kamupani mai fafo i totonu o pisinisi.

Ole suiga ole malosiaga ile vaega ole felauaiga ile eleele a Europa e televave ma o se tasi lea o maketi fou o taavale malosi i le lalolagi.

I le taimi nei, o loʻo faʻatupulaia le faʻatauga ma le faʻasoa i Europa.O le fua faatatau o le faʻatauga a Europa EV ua siitia mai le itiiti ifo i le 3% i le 2018 i le 23% i le 2023, faʻatasi ai ma le televave.Ua valoia e le International Energy Agency e oo atu i le 2030, 58% o taavale i Europa o le a avea ma taavale malosi fou, ma o le numera o le a oʻo atu i le 56 miliona.

E tusa ai ma le sini a le EU e leai se kaponi, o le faʻatau atu o afi afi afi i totonu o le a faʻagata atoa i le 2035. E mafai ona vaʻaia o le a faʻafeiloaʻi e le aufaipisinisi fou a Europa le faʻaaogaina o taavale afi i le maketi tele.Ole vaega ole atina'e atoa ole EV e lelei ma o'o atu ile suiga ole maketi.

O le atinaʻeina o le maketi faʻatau a Europa e leʻi o gatasi ma le taʻutaʻua o EVs, ma o le tauina o loʻo avea pea ma faʻalavelave autu i le suia o le suauu i le eletise.

E tusa ai ma le aofaʻi, o faʻatauga a Europa EV e sili atu ma le tasi vaetolu o le aofaʻi o le lalolagi, ae o le aofaʻi o faʻaputuga faʻapipiʻi e itiiti ifo i le 18% o le aofaʻi o le lalolagi.O le faʻatupulaia o le faʻaputuina o faʻaputuga i totonu o le EU i le tele o tausaga, sei vagana ai le faʻamafola i le 2022, e maualalo ifo nai lo le tuputupu aʻe o EVs.I le taimi nei, e tusa ma le 630,000 o loʻo avanoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi (AFIR definition) i totonu o atunuu e 27 EU.Ae ui i lea, ina ia ausia le 50% o le faʻaitiitia o le carbon emission i le 2030, o le numera o faʻaputuga e manaʻomia ona oʻo atu i le 3.4 miliona e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo EVs.

Mai le va'aiga o le fa'asoa fa'aitulagi, o le fa'atupuina o maketi i atunu'u o Europa e le tutusa, ma o le tele o le tufatufaina atu o fa'aputuga o lo'o fa'atotonu i atunu'u paionia EV e pei o Netherlands, Farani, Siamani, ma le Malo Tele.Faatasi ai ma i latou, o Netherlands, Farani ma Siamani e tusa ma le 60% o le aofaʻi o faʻamaumauga a tagata lautele i le EU.

O le eseesega o atinaʻe i le aofaʻi o faʻaputuga faʻapipiʻi i tagata taʻitasi i Europa e sili atu ona manino.I tulaga o le faitau aofaʻi ma le eria, o le tele o faʻaputuga faʻaputu i Netherlands e sili atu nai lo isi atunuu o le EU.E le gata i lea, o le atina'eina o maketi fa'aitulagi i totonu o le atunu'u e le tutusa, fa'atasi ai ma le paoa mo tagata ta'itasi i nofoaga e to'atele tagata e maualalo.O lenei tufatufaga le tutusa o se mea taua e taofia ai le lauiloa o EVs.

Ae ui i lea, o avanoa i le maketi o loʻo faʻatauina o le a aumaia ai foi avanoa tau atinaʻe.

Muamua lava, e sili atu ona popole tagata faʻatau Europa i le faigofie o le faʻatauina i le tele o faʻaaliga.Talu ai o tagata o loʻo nonofo i nofoaga tuai o taulaga a Europa e leai ni nofoaga faʻapipiʻi i totonu ma e leai ni aiaiga e faʻapipiʻi ai fale, e mafai e tagata faʻatau ona faʻaogaina le faʻagesegese o le utaina i le po.O suʻesuʻega na faʻaalia ai o le afa o tagata faʻatau i Italia, Sepania ma Polani e manaʻo e totogi i nofoaga faitele ma fale faigaluega.O lona uiga e mafai e tagata gaosi oloa ona taulaʻi atu i le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga tau, faʻaleleia lona faigofie ma faʻafetaui manaʻoga o tagata.

Lona lua, o le fausiaina o le DC vave faʻatauina i Europa o loʻo tuai i tua, ma o le faʻapipiʻiina vave ma le ultra-fast charging o le a avea ma faʻalavelave maketi.O suʻesuʻega e faʻaalia ai e sili atu ma le afa o tagata faʻaoga i le tele o atunuʻu Europa e naʻo le naunau e faʻatali i totonu ole 40 minute mo le totogiina o tagata lautele.O tagata faʻaoga i maketi faʻatupulaia e pei o Sepania, Polani ma Italia e itiiti le onosaʻi, ma sili atu i le 40% o tagata faʻaoga e faʻamoemoe e totogi i le 80% i totonu ole 20 minute.Ae ui i lea, o le faʻatonuina o tagata faʻatautaia faʻatasi ai ma faʻauluuluga a le kamupani malosi masani e masani ona taulaʻi i le fausiaina o nofoaga AC.O loʻo i ai avanoa i le faʻapipiʻiina vave ma le ultra-fast charging, lea o le a avea ma taulaiga o tauvaga mo kamupani tetele i le lumanaʻi.

I le aotelega, ua maeʻa le pili a le EU i luga o le faʻapipiʻiina o atinaʻe, o atunuʻu uma e faʻamalosia tupe faʻafaigaluega i nofoaga faʻapipiʻi, ma ua maeʻa le faiga faʻavae maketi autu.O loʻo faʻateleina le maketi o loʻo i ai nei a Europa, faʻatasi ai ma le fiaselau o le tele ma le laiti o loʻo faʻaogaina fesoʻotaʻiga (CPOs) ma le faʻatupeina o auaunaga (MSPs).Ae ui i lea, o la latou tufatufaga e matua vaeluaina, ma o CPO e sefulu pito i luga o loʻo i ai le faʻasoa faʻatasi o maketi e itiiti ifo i le 25%.

I le lumanaʻi, o loʻo faʻamoemoe o le a sili atu le au gaosi oloa o le a auai i le tauvaga ma o le a amata ona aliali mai a latou tupe mama.E mafai e kamupani mai fafo ona maua a latou tulaga sa'o ma fa'aoga o latou poto masani lelei e fa'atumu ai avanoa o maketi.Ae ui i lea, i le taimi lava e tasi, o luʻitau foi o loʻo ola faʻatasi ma avanoa, ma e manaʻomia ona latou taulaʻi atu i le puipuiga o fefaʻatauaʻiga ma faʻasalalauga i totonu o Europa.

Talu mai le 2022, o le tuputupu aʻe o taavale fou malosi i le Iunaite Setete ua faʻavavevave, ma o le numera o taavale e faʻamoemoe e oʻo atu i le 5 miliona i le 2023. Ae ui i lea, o le aotelega, 5 miliona tala mo le itiiti ifo i le 1.8% o le aofaʻi atoa o taavale pasese i totonu. le Iunaite Setete, ma lona alualu i luma EV i tua atu o le Iuni a Europa.ma Saina.E tusa ai ma le sini o le leai o le carbon emission auala, o le faʻatauga o taavale fou malosi i le Iunaite Setete e tatau ona sili atu ma le afa i le 2030, ma le numera o taavale i le Iunaite Setete e tatau ona sili atu i le 30 miliona, e tusa ma le 12%.

O le telegese o le alualu i luma o le EV ua mafua ai le le atoatoa i le maketi tau.E oʻo mai i le faaiuga o le 2023, e 160,000 tagata faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le Iunaite Setete, lea e tutusa ma le averesi o le 3,000 i le setete.Ole fua faatatau ole taavale-i-pile e toetoe lava 30:1, lea e sili atu le maualuga nai lo le EU averesi o le 13:1 ma Saina 7.3:1 faʻasalalauga faʻaputuga faʻaputu.Ina ia faʻamalieina le manaʻoga mo le faʻatauina o le EV i le 2030, o le tuputupu aʻe o le faʻapipiʻiina o faaputuga i le Iunaite Setete e manaʻomia ona faʻateleina i le sili atu i le faatolu i le isi fitu tausaga, o lona uiga, o le averesi o le 50,000 faʻaputu faʻapipiʻi o le a faʻaopoopoina i taimi uma. tausaga.Aemaise lava, o le aofaʻi o pou faʻapipiʻi DC e manaʻomia ona toeitiiti faaluaina.

O lo'o tu'uina mai e le US fa'atauga maketi ni fa'afitauli tetele se tolu: le fa'asoaina o maketi, fa'aletonu le fa'atuatuaina o le tau, ma le le tutusa o aia tatau.

Muamua, o le tufatufaina atu o totogi i le Iunaite Setete e matua le tutusa.O le eseesega i le va o setete o loʻo i ai le tele ma le itiiti o le faʻaputuina o faʻaputuga e 4,000 taimi, ma o le eseʻesega i le va o setete e sili ona tele ma faʻaitiiti faaputuga faʻapipiʻi e 15 taimi.O setete o loʻo i ai le numera tele o fale faʻatonu o Kalefonia, Niu Ioka, Texas, Florida ma Massachusetts.Na'o Massachusetts ma Niu Ioka e fetaui lelei ma le tuputupu a'e o le EV.Mo le maketi a Amerika, lea o le aveta'avale o le filifiliga sili lea mo femalagaaiga mamao, o le le lava o le tufatufaina atu o fa'aputuga fa'agata e fa'atapulaaina ai le atina'eina o EV.

Lona lua, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le faʻamalieina o tagata faʻaoga a le US.Na faia e le tusitala o le Washington Post se asiasiga fa'afuase'i i le 126 CCS fast charging stations (e le o Tesla) i Los Angeles i le fa'ai'uga o le 2023. O fa'afitauli sili ona iloga na fa'afeiloa'i o le maualalo o le maua o fa'aputuga o lo'o fa'atonuina, fa'amatalaga iloga fa'atatauga totogi, ma le le lelei o le poto masani totogi.O se suʻesuʻega i le 2023 na faʻaalia ai o le averesi o le 20% o tagata faʻaoga i le Iunaite Setete na faʻafeiloaʻi laina faʻapipiʻi poʻo faʻaleaga faʻaputuga.E na'o tagata fa'atau e mafai ona o ese sa'o ma su'e se isi nofoaga e fa'atau ai.

O le fa'asalalauga fa'alaua'itele i le Iunaite Setete o lo'o mamao lava mai fa'amoemoega a le au fa'aoga ma e ono avea ma se tasi o maketi tetele e sili ona leaga le tau fa'atatau vagana ai Farani.Faatasi ai ma le taʻutaʻua o EVs, o le feteʻenaʻiga i le va o le faʻatupulaia o manaʻoga o tagata faʻaoga ma le toe totogi i tua o le a sili atu ona manino.

Tolu, papa'e, mau'oa nu'u e le'o tutusa le avanoa i le fa'atonuina o le paoa e pei o isi nu'u.I le taimi nei, o le atinaʻeina o le EV i le Iunaite Setete o loʻo i ai pea i lona amataga.Faʻamasino mai faʻataʻitaʻiga autu faʻatau ma 2024 faʻataʻitaʻiga fou, o tagata faʻatau autu o le EV o loʻo i ai pea le vasega mauoa.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le 70% o faʻaputuga o loʻo i totonu o itumalo sili ona tamaoaiga, ma 96% o loʻo i totonu o itumalo e pulea e tagata papaʻe.E ui lava ina fa'alili e le malo le EV ma fa'atulafonoina faiga fa'atatau i tagata la'ititi, nu'u matitiva ma nu'u i tua, e le'i iloga lava i'uga.

Ina ia foia le faʻafitauli o le le lava o le faʻaaogaina o le eletise, ua faʻasolosolo ona faʻafeiloaʻi e le Iunaite Setete pili, fuafuaga faʻafaigaluega, ma faʻavae fesoasoani a le malo i tulaga uma.

O le US Department of Energy ma le Matagaluega o Felauaiga na tuʻufaʻatasia faʻatasi le "US National Electric Vehicle Infrastructure Standards and Requirements" ia Fepuari 2023, faʻatulagaina auʻiliʻili tulaga maualalo ma faʻamatalaga mo le polokalama ma meafaigaluega, faʻagaioiga, fefaʻatauaiga, ma le tausiga o nofoaga e molia ai.O le taimi lava e ausia ai faʻamatalaga, e mafai ona agavaʻa nofoaga e totogi ai mo le faʻatupeina o fesoasoani.E tusa ai ma tulafono taufaaofi ua mavae atu, ua mae’a ona fa’atulaga e le feterale le tele o fuafuaga mo le fa’atupeina o tupe teufaafaigaluega, lea e tu’uina atu i matagaluega a le feterale e fa’asoasoa atu ai le paketi a le malo i tausaga ta’itasi, ona fa’asolo atu ai lea i faigamalo a le malo.

I le taimi nei, o le US charging market o loʻo i ai pea i le amataga o le faʻalauteleina, o loʻo faʻaalia pea tagata fou, ma e leʻi faia se mamanu faʻatauvaʻa mautu.O le maketi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga a le US lautele o loʻo tuʻuina atu ai uiga faʻapitoa e faʻapipiʻi ulu ma umi-tail: O faʻamaumauga a le AFDC o loʻo faʻaalia ai e oʻo mai ia Ianuari 2024, o loʻo i ai le 44 tagata faʻapipiʻi i le Iunaite Setete, ma o le 67% o faaputuga faʻapipiʻi e aofia i vaega tetele e tolu. togitogiga: ChargePoint, Tesla ma Blink.Pe a faatusatusa i le CPO, o le fua o isi CPO e fai si ese.

O le ulufale atu i totonu o le Iunaite Setete o Saina e mafai ona foia ai le tele o faafitauli o loʻo iai i le maketi o loʻo i ai nei i Amerika.Ae pei o taavale malosi fou, ona o tulaga lamatia geopolitical, e faigata i kamupani Saina ona ulufale i le maketi a Amerika sei vagana ua latou fausia falegaosimea i le Iunaite Setete po o Mekisiko.

I Asia i Sautesasae, e tofu uma tagata e to'atolu ma latou pasika.O uili eletise e lua (E2W) ua leva ona pulea le maketi, ae o le maketi o taavale o loʻo i ai pea i le atinaʻe.
O le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina o taʻavale malosi fou o lona uiga o le maketi a Asia i Sautesasae e tatau ona faaseʻe saʻo le tulaga o le faʻalauiloaina o taavale.I le 2023, 70% o faʻatauga eletise i Asia i Sautesasae o le a sau mai Taialani, o le taʻutaʻua lea o maketi EV i le itulagi.O lo'o fa'amoemoe e ausia le fua fa'atatau o le fa'atauga o le EV o le 30% i le 2030, ma avea ma atunu'u muamua e ese mai Sigapoa e ulufale atu i le EV matua.
Ae o le taimi nei, o le tau o EVs i Asia i Sautesasae e sili atu le maualuga nai lo le tau o taavale penisini.E fa'afefea ona tatou maua tagata e leai ni ta'avale e filifili EV pe a fa'atau se ta'avale mo le taimi muamua?E faʻafefea ona faʻalauiloa le atinaʻe tutusa o le EV ma le faʻatauina o maketi?O luitau o loʻo feagai ma kamupani fou malosi i Asia i Sautesasae e sili atu le ogaoga nai lo i latou i maketi matutua.
O uiga o maketi EV o atunuu Asia i Sautesasae e matua ese lava.E mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu e tusa ai ma le matua o le maketi o taavale ma le amataga o le maketi EV.
O le vaega muamua o maketi taʻavale matutua a Malaysia ma Sigapoa, lea o le taulaiga o le atinaʻeina o le EV o le suia lea o taʻavale penisini, ma o loʻo manino le taualuga o le faʻatauga o le EV;o le vaega lona lua o le maketi taʻavale Thai, lea o loʻo i ai i le tuai o le tuputupu aʻe, faʻatasi ai ma le tele o faʻatauga o le EV ma le televave o le tuputupu aʻe, ma e faʻamoemoe e avea ma atunuu muamua e ese mai Singapore e ulufale atu i le tulaga matua o le EV;o le vaega lona tolu o le tuai amata ma maketi laiti o Initonesia, Vietnam ma Filipaina.Ae ui i lea, ona o latou tufatufaga o tagata ma le atinaʻeina o le tamaoaiga, o le maketi EV umi taimi e tele lona gafatia.
Ona o tulaga eseese o le atinaʻeina o le EV, o atunuʻu e iai foʻi eseesega i le faʻatulagaina o faiga faʻavae ma sini.
I le 2021, na fa'atūina ai e Meleisia se fa'amoemoe e fau le 10,000 fa'aputu fa'atumu i le 2025. O le faufale fa'atauga a Meleisia ua fa'aaogaina se ta'iala fa'atauva'a fa'atauva'a.A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia fa'aputuga, e mana'omia le tu'ufa'atasia o tu'utu'uga o auaunaga CPO ma fa'atūina se fa'asalalauga tu'ufa'atasiga mo feso'otaiga.
E oʻo mai ia Ianuari 2024, o Meleisia e sili atu i le 2,000 faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o le faʻamaeʻaina o le 20%, lea e 20% le totogi vave o le DC.O le tele o nei fa'aputuga o lo'o fa'atutu i luga o le Straits of Malacca, fa'atasi ai ma Greater Kuala Lumpur ma Selangor o lo'o si'omia le laumua e fa'atatau i le 60% o fa'aputuga fa'atumu a le atunu'u.E tutusa ma le tulaga i isi atunuu i Asia i Sautesasae, o le totogiina o le fausiaina e le tutusa le tufatufaina ma maualuga le taulai i taulaga tetele.

Na tuʻuina atu e le malo o Initonesia le PLN Guodian e fausia ni faʻatonuga, ma ua tuʻuina atu foʻi e le PLN ni faʻamoemoe mo le aofaʻi o faʻaputuga faʻapipiʻi ma nofoaga swap maa na fuafuaina i le 2025 ma le 2030. . Ina ua maeʻa le faʻatupulaia o le faʻatauina o le BEV i le 2016, na faʻateleina le maualuga o le taʻavale-to-pile.E mafai ona avea le faʻatupeina o atinaʻe ma se tasi o faʻalavelave tele i le atinaʻeina o EVs i Initonesia.
O le umiaina o le E4W ma le E2W i Taialani e laʻititi tele, pulea e BEVs.O le afa o taavale pasese a le atunuu ma le 70% o BEV o loʻo faʻatumauina i Greater Bangkok, o lea o loʻo faʻatumauina nei le faʻatupeina o atinaʻe i Bangkok ma nofoaga lata ane.E oʻo mai ia Setema 2023, Thailand e 8,702 pou faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma le sili atu ma le sefulu CPO o loʻo auai.O le mea lea, e ui lava i le siʻitia o le faʻatauga o le EV, o le fua faatatau o le taʻavale-i-pile e oʻo lava i se tulaga lelei o le 10: 1.

O le mea moni, o Thailand o loʻo i ai fuafuaga talafeagai e tusa ai ma le faʻatulagaina o nofoaga, DC faʻatusatusa, fausaga maketi, ma le alualu i luma o le fausiaina.O lona fausiaina o le a avea ma lagolago malosi mo le faʻalauiloaina o EVs.
O le maketi o taavale a Asia i Sautesasae e le lelei le faavae, ma o le atinaʻeina o le EV o loʻo i ai lava i le amataga.E ui lava o le maualuga o le tuputupu aʻe o loʻo faʻamoemoeina i nai tausaga o lumanaʻi, o le siosiomaga o faiga faʻavae ma faʻatauga maketi o loʻo le manino pea, ma o loʻo i ai pea se auala umi e alu i luma o le lauiloa moni o EVs.E tatau ona alu.
Mo kamupani i fafo, o se vaega e sili atu ona faʻamoemoeina o loʻo taoto ile E2W power swapping.

O loʻo faʻaleleia atili le atinaʻeina o le E2W i Asia i Sautesasae.E tusa ai ma le vaʻaiga a Bloomberg New Energy Finance, o le a oʻo atu i le 30% le aofaʻi o Asia i Sautesasae i le 2030, nai lo taavale eletise e ulufale atu i le maketi matua.Pe a faatusatusa i le EV, Asia i Sautesasae o loʻo i ai se faʻavae maketi E2W sili atu ma faʻavae pisinisi, ma o faʻamoemoega o le atinaʻe o le E2W e sili atu le susulu.
O se auala e sili atu ona talafeagai mo kamupani o lo'o o atu i fafo o le avea lea ma fa'atau oloa nai lo le tauva sa'o.
I le lua tausaga talu ai, o le tele o E2W power swap start-ups i Initonesia ua maua ni tupe tetele, e aofia ai tagata teufaafaigaluega tupe mai Saina.I le televave o le tuputupu aʻe ma le tele o le vaeluaina o le maketi o fefaʻatauaʻiga, latou te galulue o ni "faʻatau vai", faʻatasi ai ma le sili atu ona faʻatonutonuina tulaga lamatia ma le maualuga o tupe maua.E sili atu ona manino.E le gata i lea, o le sui o le eletise o se alamanuia-mamafa o aseta ma le umi o le toe faʻaleleia o tau.I lalo o le tulaga o le puipuiga o fefaʻatauaiga i le lalolagi, e le o mautinoa le lumanaʻi ma e le talafeagai le auai saʻo i tupe faʻafaigaluega ma faufale.
Fa'atuina se pisinisi fa'atasi ma kamupani fa'alotoifale e fa'atūina se fa'apotopotoga fa'apitoa o le OEM e sui ai maa laina gaosiga

a

Susi
Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.
sale09@cngreenscience.com
0086 19302815938
www.cngreenscience.com


Taimi meli: Mati-13-2024