• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

Fa'apipi'iina ma le Filifiliga o le Nofoaga ole DC Charging Station mo Ta'avale Fa'aeletise

Faatasi ai ma le faʻateleina o le lauiloa o taʻavale eletise (EVs), o loʻo faʻatupulaʻia foʻi le manaʻoga mo nofoaga vave ma faigofie. O se tasi o ituaiga sili ona lelei o nofoaga fa'atumu o leDC Totogi Fale, lea e mafai ona tuʻuina atu se totogi atoa i se vaega o le taimi faʻatusatusa i le AC masani.

3

A oo mai i le faapipiiinaDC Totogi Fale, o le filifilia o le nofoaga sa'o e taua tele. O le nofoaga lelei mo se nofoaga faʻapipiʻi vave e tatau ona faigofie ona maua ma vaʻaia e avetaʻavale, faʻapea foʻi ma le tuʻuina i totonu o se nofoaga maualuga le taʻavale e faatosina ai le tele o tagata faʻatau. E le gata i lea, o le nofoaga e tatau ona lava le avanoa mo le tele o nofoaga faʻapipiʻi ma e tatau ona faʻapipiʻiina i atinaʻe eletise e manaʻomia e lagolago ai le manaʻoga maualuga o le faʻapipiʻiina vave.

E le gata i lea, e taua le mafaufau i le vavalalata o leDC Totogi Falei alatele tetele ma nofoaga tutotonu i le taulaga, aua e masani lava o nofoaga ia e sili ona manaʻomia ai e avetaʻavale eletise se totogi vave. E ala i le faʻatulagaina leleiDC Totogi Falei luga o auala taʻutaʻua, e mafai e avetaʻavale EV ona mautinoa o le a latou maua se avanoa faʻalagolago i le faʻatauina o soʻo se taimi latou te manaʻomia ai.

4

I le faaiuga, o le faʻapipiʻiina ma le filifilia o nofoaga oDC Totogi Falefaia se sao taua i le faʻalauiloaina o le faʻaaogaina o taʻavale eletise ma tuʻuina atu se poto masani e totogia mo avetaavale EV. E ala i le iloiloina ma le totoa o mea e pei o le avanoa, vaʻaia, ma le sapalai eletise, e mafai e paaga ona faʻamautinoa lena meaDC Totogi Faleo lo'o fa'atulaga lelei e fa'amalieina le fa'atupula'ia o mana'oga mo le fa'aogaina o ta'avale eletise.

Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.

sale08@cngreenscience.com

0086 19158819831

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Aukuso-29-2024