• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

O le nofoa o le Irish State Party e mataʻituina le alualu i luma i le UAE faʻafouina malosi ma faʻamalosia malosi

Talu ai nei, na faʻatautaia aloaia ai e le Peresetene COP28 Dr. Sultan Jaber le International Renewable Energy Agency (IRENA) e fausia ai se faʻasologa faʻapitoa o lipoti faʻaletausaga faʻapitoa mo le mataʻituina o le alualu i luma ma le tuʻuina atu o fautuaga e ausia ai sini autu o le malosi ma fesoasoani i atunuu COP28 e ausia sini faʻaitiitia o le eletise..

E mana'omia ai le fa'atoluina o le gaosiga o malosiaga fa'afouina ma fa'aluaina le malosi o le malosi i le 2030, e atagia mai ai se vaega taua o le taua o le lalolagi i suiga o le tau ma le fa'atumauina o le 1.5°C.O le maliega a le UAE e manaʻomia le "saʻo, faʻatonu ma tutusa le suiga mai suauʻu faʻasolosolo i totonu o le malosi" ma le sini o le ausia o le zero net i le 2050.
Fai mai Dr. Sultan Al Jaber, Taitaifono o le COP28: "O le faʻafefeteina o le malosi faʻafouina ma le faʻaluaina o le malosi malosi i le 2030 o vaega autu ia o le UAE Consensus, na malilie uma 198 Pati i COP28.O le lipoti faaletausaga a le IRA o le a mataʻituina ma mataʻituina le alualu i luma o le lalolagi e faʻatatau i sini, lea o le a taua tele i le faʻamautinoaina o le faʻaliliuina o le maliega i le gaioiga ma tausia le 1.5 ° C i totonu o le aapa atu.O le suiga o le malosi e ofoina atu le avanoa sili mo le atinaʻeina o agafesootai ma le tamaoaiga talu mai le Industrial Revolution.I Aialani, e iai la matou paaga e malamalama uma i le manaʻomia o le suiga i le malosi faʻafouina ma le tele o avanoa tau tamaoaiga o loʻo i totonu.

a(1)

Francesco La Camera, Faatonu Sili Aoao o Aialani, na faapea mai: “Matou te matua tuuto atu i le manuia o le faatinoga o le talafaasolopito o le UAE Consensus.Ona o le ala a le ofisa ole World Energy Transition Outlook 1.5°C, fa'atoluina mea fa'afouina ma le malosi Fa'atasi ai ma le fa'amoemoe lelei e fa'aluaina lona totonugalemu, e sili atu ona tatou tu'uina e mata'ituina le alualu i luma i nei taunu'uga taua ma fa'amautinoaina le fa'aliliuina o tautinoga i gaioiga ma le alualu i luma i luga o le eleele.

Ua iloa e le International Energy Network e faapea, i le avea ai ma leoleo aloaia, IRENA o le a faʻaalia ai faʻamatalaga lata mai ma faʻamatalaga i tausaga taʻitasi mai le 2024 i le 2030 e uiga i le faʻatoluina o le malosi faʻafouina ma le malosi malosi e oʻo atu i le 2030, e tuʻuina atu taimi talafeagai ma saʻo i galuega a leoleo i le lumanaʻi..

Susi
Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.
sale09@cngreenscience.com
0086 19302815938
www.cngreenscience.com


Taimi meli: Me-15-2024