• Susi: +86 13709093272

itulau_fanua

tala fou

Mercedes-Benz ma BMW na faʻatūina pisinisi faʻatasi e faʻagaioia le tele o fesoʻotaʻiga

I le aso 4 o Mati, Beijing Yianqi New Energy Technology Co., Ltd., o se pisinisi soofaatasi i le va o Mercedes-Benz ma BMW, nofoia aloaia i Chaoyang ma o le a faagaoioia se fesootaiga supercharging i le maketi Saina.Amata mai Chaoyang, o le a faʻalauteleina e itu e lua le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga i luga o le maketi a Saina e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga mo le faʻatauina o auaunaga tau tupe mai tagata faʻatau fale.
I le aso 30 o Novema, 2023, na faalauiloa ai e Mercedes-Benz (Saina) Investment Co., Ltd. ma le BMW Brilliance Automotive Co., Ltd. le sainia o se maliega felagolagomai.O vaega e lua o le a faʻatuina se pisinisi faʻatasi i Saina e faʻatautaia se fesoʻotaʻiga sili ona totogi i le maketi Saina.O le pisinisi faʻatasi e faʻaaogaina ai le poto masani a itu e lua i le faʻatupeina o gaioiga i le maketi o le lalolagi atoa ma le maketi a Saina ma lo latou malamalama i le pisinisi fou o taavale afi e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau a le Mercedes-Benz Group ma le BMW Group le faʻaogaina numera e pei o le plug-and. -totogi ma fa'aagaga i luga ole laiga.Tofo i auaunaga fa'apitoa.I le taimi lava e tasi, o le a tatala foi le upega tafailagi a le kamupani i tagata lautele, e fausia ai se aafiaga sili atu ona faatuatuaina ma faigofie e molia ai i tulaga o le totogiina o le faigofie, saoasaoa ma le lelei.

E fa'amoemoe e o'o atu i le fa'ai'uga o le 2026, o lo'o fuafua le kamupani fa'apisinisi fa'atasi e fausia a itiiti ifo ma le 1,000 super charging stations fa'atasi ai ma tekonolosi fa'apitoa ma e tusa ma le 7,000 super charging piles i Saina.O le vaega muamua o nofoaga o lo'o fuafua e amata fa'agaioia i totonu o le 2024 o ta'avale malosi fou a Saina, ma o le fausiaina o nofoaga e fa'asolo mai ai o le a aofia ai isi taulaga ma itulagi i le atunu'u.

I le isi laasaga, o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le atinaʻe o le taavale afi fou a le Itumalo o Chaoyang, faʻavaveina le suʻesuʻega ma le faʻatulagaina o manatu faʻatinoina ma le lagolagoina o faiga faʻavae mo le atinaʻeina o le pisinisi fou o taavale afi i le Itumalo o Chaoyang, ma taʻitaʻia kamupani e faʻavae fou. ta'avale malosi nofoaga autu fa'aitulagi, nofoaga fa'amautu, ma nofoaga R&D i Chaoyang e lagolago ai le fa'atauta'avale ta'avale.O le atina'eina o maketi o le a una'ia le suiga ma le fa'aleleia o le fa'aogaina o ta'avale ma fa'aolaina ai le malosi i le atina'e maualuga o le tamaoaiga fa'aitulagi.

a

Susi
Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.
sale09@cngreenscience.com
0086 19302815938
www.cngreenscience.com


Taimi meli: Mati-12-2024