• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

"Sifi i le Tesla Strategy Lu'itau le Faʻalauteleina o Taʻavale Eletise"

O le faaiuga talu ai nei a Tesla e taofi lona faʻateleina o le faʻalauteleina o taʻavale eletise (EV) i le Iunaite Setete ua faʻaosofia ai le galu i luga o le alamanuia, faʻafeiloaʻi le tiute i isi kamupani e faʻateleina taumafaiga e faʻafetaui le faʻatupulaia o manaʻoga mo le faʻatupeina o atinaʻe. O Elon Musk, Pule Sili o Tesla, na faateia le au paaga e ala i le fesuiaʻiina o le ala a le kamupani i le fausiaina o nofoaga faʻapipiʻi, faʻapupulaina atugaluga e uiga i le saoasaoa o le a faʻateleina ai tagata lautele e faʻafeiloaʻi le faʻateleina o le faʻatauga o taʻavale faʻamalosi.

O le fa'alavelave fa'afuase'i e fa'ate'a le 'au e 500-tagata e nafa ma le fa'apipi'iina o uta ma fa'aitiitia tupe fa'afaigaluega i nofoaga fou na tu'u ai le ulu o le alamanuia, le mautinoa e uiga i le ala o le fa'auluina o uta. O lenei volte-face e luitauina ai isi kamupani e molia e faatumu le avanoa ma faaosofia ai fesili e uiga i lo latou gafatia e foia ai se faaletonu e ono faʻalavelaveina ai tagata faʻatau EV.

asd

Faatasi ai ma Tesla o loʻo umia le tele o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi i le US, faʻaigoaina Supercharger, o ana gaioiga e faʻaaogaina ai se aafiaga taua i luga o manatu lautele o EVs. Ole avanoa ma le fa'atuatuaina ole fa'atonuina o mea tetele e iai sona sao taua ile fa'alauteleina o le fa'aaogaina o ta'avale eletise.

O le solomuli a Tesla mai ana fuafuaga faʻalauteleina o loʻo faʻasalalau, e leʻi leva ona faʻaalia le televave o fesoʻotaʻiga, ua sauni e faʻatuai le fausiaina o uta vave, aemaise lava i le talafatai ma nofoaga filifilia e pei o Texas. O le aʻafiaga o loʻo faʻaalia i galuega faʻapitoa e pei o le Wildflower's fuafuaina le faʻatonuina o le nofoaga autu i Kuinise, lea o loʻo feagai nei ma faʻalavelave pe a maeʻa le aveʻesea o Tesla.

E ui lava i le pule a Tesla i le faʻatauina o mea tetele-ma le 25,500 o le 42,000 faʻatau vave i le US-e tumau pea le le mautonu pe mafai e isi tagata taaalo ona fetaui ma lona tomai ma le saoasaoa. O le utiuti o tagata faʻapipiʻi faʻapitoa ma le lavelave o le faʻapipiʻiina o uta e tulaʻi mai ai ni luʻitau taua i le faʻatumuina o le gaogao na tuʻua e Tesla.

Ae ui i lea, o loʻo fautua mai e le au suʻesuʻe pisinisi e le mafai e le tosoina o Tesla ona faʻalavelaveina le tuputupu aʻe atoa o le faʻatupeina o atinaʻe, ona o le faʻateleina o fesoasoani a le malo ma tupe teufaafaigaluega tumaoti e faʻatautaia ai le fausiaina o le uta e tutoatasi mai fuafuaga a Tesla. O le fa'apolofesa a le vaega ma le fa'avasegaina o le fa'aaogaina o tekonolosi fa'ailoga se maketi matua e mafai ona fa'afetaui i suiga fa'atatau a Tesla.

Ole pivot ole Tesla mai le fa'atupuina o le fa'alauteleina e mafai ona afua mai i iloiloga tau tupe ma le toe fa'atulagaina o fa'ata'ita'iga ile fa'atupuina o tekonolosi e pei ole atamai fa'apitoa ma robotics. O le tatalaina o nofoaga Tesla i taʻavale mai isi gaosi oloa atonu na aʻafia ai foi lenei faʻaiuga, e ono faʻaitiitia ai le maketi a Tesla i le laufanua EV.

E ui o le gaioiga a Tesla e siʻitia ai mata, ae o loʻo faʻamamafaina ai le natura malosi o le maketi EV ma le tele o paʻaga o loʻo faʻatulagaina lona ala. O ofisa o le Malo, kamupani fa'atauina, ma mea tau eletise o lo'o tumau pea i la latou tautinoga i le faʻalauteleina o atinaʻe, e le faʻavaivaia e filifiliga a pisinisi taʻitasi.

A'o fa'atupula'ia le laufanua o le EV, o le galulue fa'atasi a le aufaipisinisi ma le fa'aauauina o le lagolago a le malo o le a taua tele i le fa'ataunu'uina o le va'aiga o se feso'ota'iga fa'asalalau lautele, fa'aogaina e mafai ona fa'aosoina le suiga ile fe'avea'i eletise.

Faafesootai matou:

Mo fa'atalanoaga fa'apitoa ma fa'amatalaga e uiga i a matou tali fa'atatau, fa'amolemole fa'afeso'ota'i Lesley:

imeli:sale03@cngreenscience.com

Telefoni: 0086 19158819659 (Wechat ma Whatsapp)

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Me-07-2024