• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

Le faʻalauiloaina o le 7kW, 11kW, ma le 22kW fale EV faʻatonuina nofoaga

O se foufale e fa'atauina ai EVua fa'aofi mai, ofoina atu le gafatia o le 7kW, 11kW, ma le 22kW. O lenei nofoaga fou e molia ai ua mamanuina e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le faʻaogaina lelei o le EV mo le faʻaogaina o fale.

1 (1)

O le 7kWfale e fa'atauina ai EVO le filifiliga e lelei mo le totogiina o le po, e maua ai se totogi lemu ae tumau mo tagata e ona le EV o loʻo paka a latou taʻavale i le fale mo se taimi umi. O le 11kW fa'atauga filifiliga e ofoina atu le vave fa'asala vave, fa'atatau mo i latou e mana'omia se tau vave a'o i le fale. O le 22kW fa'atonuga filifiliga o le sili ona vave o le tolu, e maua ai se totogi vave mo tagata EV e mana'omia se fa'aputu vave.

O lenei mea foufale e fa'atauina ai EVe fa'atatau i le fa'afaigofieina o le umiaina o le EV mo tagata e ona fale, e fa'ataga ai latou e fa'aea a latou ta'avale i le fale e aunoa ma le mana'omia ona asiasi atu i nofoaga fa'alaua'itele. Faatasi ai ma le faʻateleina o le taʻutaʻua o taʻavale eletise, o le i ai o se tali faʻalagolago ma lelei le faʻatonuina i le fale ua avea ma mea taua mo le tele o tagata EV.

1 (2)

Le 7kW, 11kW, ma le 22kWfale e fa'atauina ai EVe fa'amoemoe e fa'amalieina le tele o fa'ata'ita'iga EV ma le malosi o maa, fa'amautinoa le fetaui ma ta'avale eletise eseese i luga o le maketi. O lenei nofoaga fou o lo'o fa'atonuina o se la'asaga lea i le fa'atupuina o se faiga tau femalagaiga e sili atu ona gafataulimaina ma fa'alelei le si'osi'omaga, e fa'amalosia ai le to'atele o tagata e fai le suiga i ta'avale eletise.

I le aotelega, o le faʻalauiloaina o le 7kW, 11kW, ma le 22kWfale e fa'atauina ai EVose atina'e lelei i le EV e fa'atauina ai atina'e, tu'uina atu i tagata e ona le fale se auala faigofie ma lelei e fa'atumu ai a latou ta'avale eletise i le fale. O lenei fofo fou o le tau o loʻo faʻatulagaina e faia se sao taua i le faʻalauiloaina o le faʻaaogaina o taʻavale eletise ma faʻaititia le carbon emissions i le vaega o felauaiga.

Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.

sale08@cngreenscience.com

0086 19158819831

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Sep-14-2024