• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

Le Si'itia o Atina'e EV: Fuafuaga Fa'ata'ita'i e le Aufai Fa'atau Fale Totogi

A'o maua e ta'avale eletise (EVs) le malosi i le lalolagi atoa, o atina'e e lagolagoina lenei suiga ua fa'alauteleina i se fua faatatau e le'i tupu muamua. I le fatu o lenei tuputupu ae o lefale gaosi oloa, o ana fa'ai'uga fa'ata'atia ma fofo fou o lo'o fa'atulagaina le lumana'i o femalagaiga mama.

Fa'atau fale gaosiua iloa le mana'omia o se feso'ota'iga malosi ma lautele e fa'atatau i le fa'atupulaia o le aofa'i o EV i luga o le auala. O le iloa lea ua una'ia ai i latou e fa'alautele a latou galuega i le lalolagi atoa, ma fa'amautinoaina o lo'o mafai ona maua e le au fa'afofoga a latou fa'atonuga. O le Sichuan Green Science and Technology Co., Ltd., o se kamupani lauiloa fale gaosi oloa, sa taulamua i lenei gaioiga. Faatasi ai ma le taulai atu i le alualu i luma faatekinolosi ma le faamalieina o tagata faatau, o lenei fale gaosi oloa ua faʻatulagaina lelei ia lava e faʻafetaui ai manaʻoga o le maketi EV televave.

img

Le fa'alauteleina o aseta eletise efale gaosi oloae aofia ai mea e sili atu nai lo na'o le fa'atuputeleina o le aofa'i o nofoaga fa'atumu. E manaʻomia ai foʻi le atinaʻeina o tekinolosi e sili atu le atamai, vave, ma sili atu ona lelei.Fa'atau fale gaosio loʻo faʻatupeina tele i suʻesuʻega ma atinaʻe e fatu ai fofo e le gata e fetaui ma manaʻoga o loʻo iai nei ae o loʻo faʻamoemoeina foi manaʻoga i le lumanaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, Sichuan Green Science and Technology Co., Ltd. ua faʻalauiloaina faiga faʻapipiʻi e ofoina atu le maualuga o le eletise ma le puʻupuʻu taimi e totogi ai, e fetaui ma le faʻatupulaia o faʻamoemoega o tagata faʻaoga EV.

E le gata i lea o mea fou faatekinolosi,fale gaosi oloao lo'o taula'i fo'i i le fa'atūina o faiga fa'apa'aga ma so'otaga. O le galulue faʻatasi ma kamupani taʻavale, kamupani e tuʻuina atu malosiaga, ma malo e taua tele mo le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o EVs. E ala i le fa'aogaina o latou sini ma i latou o paaga autu,fale gaosi oloao lo'o fa'atupuina se faiga e sili atu ona tu'ufa'atasia ma felagolagoma'i i le fa'alauteleina o atina'e EV. O lenei taumafaiga felagolagoma'i e taua tele mo le faʻatoʻilaloina o luʻitau e fesoʻotaʻi ma le faʻateleina o fesoʻotaʻiga totogi, e pei o faʻalavelave faʻatonutonu, faʻatupeina, ma le taliaina o tagata faʻatau.

E lē gata i lea,fale gaosi oloao loʻo faʻatuputeleina a latou oloa e faʻafetaui ai manaʻoga faʻapitoa o maketi eseese. Pe o nofoaga tutotonu i le taulaga o loʻo i ai le toʻatele o tagata poʻo nuʻu i tua e faʻatapulaʻaina le avanoa i nofoaga e totogi ai,fale gaosi oloao lo'o atia'e fofo fa'apitoa e fa'amautinoa ai e leai se itulagi o totoe i tua i le suiga i le malosi mama. Sichuan Green Science and Technology Co., Ltd., mo se faʻataʻitaʻiga, e ofoina atu le tele o nofoaga faʻapipiʻi ua fuafuaina mo le fale ma pisinisi faʻaoga, e tuʻuina atu ai le fetuutuunai ma le faʻaogaina mo se faʻatauga eseese.

A'o fa'atuputeleina le una'i o le lalolagi mo le malosi mama, o le matafaioi afale gaosi oloai le fausiaina o se atina'e EV faatuatuaina ma lelei e le mafai ona fa'asilisili. O a latou fuafuaga faʻalautele, faʻafouga faʻatekonolosi, ma taumafaiga galulue faʻatasi o loʻo faʻauluina le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o EVs ma saunia le ala mo se lumanaʻi gafataulimaina.

Va'ai i luma,fale gaosi oloao le a fa'aauau pea ona faia se sao taua i le atina'eina o atina'e eletise. O lo latou gafatia e faʻafetaui i suiga o le maketi ma le faʻaogaina o tekonolosi faʻatupuina o le a avea ma ki i le faʻatumauina o le malosi o le suiga o taavale eletise. E ala i le tumau i le pito i luma o mea fou ma faatumauina se malosi malosi i le lalolagi atoa,fale gaosi oloao le a mautinoa o le suiga i le malosi mama e lelei uma ma manuia.

Faafesootai matou:

Mo fa'atalanoaga fa'apitoa ma fa'amatalaga e uiga i a matou tali fa'atatau, fa'amolemole fa'afeso'ota'i Lesley:

imeli:sale03@cngreenscience.com

Telefoni: 0086 19158819659 (Wechat ma Whatsapp)

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.


Taimi meli: Aukuso-22-2024