• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

Ua faatelevaveina e le malo o Rusia le fausiaina o le tram ev charging infrastructure

I le aso 2 o Iulai, e tusa ai ma le upega tafaʻilagi aloaia a le malo o Rusia, o le a faʻateleina e le malo o Rusia le lagolago mo le aufaipisinisi o loʻo fauina tram charging infrastructure, ma sa sainia talu ai nei e le Palemia Mikhail Mishustin le iugafono talafeagai.

Fai mai le punavai: "O le iugafono e suia ai le aofaʻi o fesoasoani mo le faʻapipiʻiina o faʻaputuga faʻapipiʻi i le eletise, lea e mafai ona oʻo atu i le 60% o le tau o le vaega faʻatulagaina o le faʻatinoga o le poloketi (muamua le maualuga e 30%), ae e le tatau. sili atu i le 900,000 rubles. I ia poloketi, o le fesoʻotaʻiga ma le eletise Ole vaega ole fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e sili ona taugata, o le faʻatinoina o lenei fuataga o le a faʻamalosia atili ai le aufaipisinisi o poloketi i lenei matata.

p1

O le fa'afanua o le atunu'u mo le gaosiga, atina'e ma le fa'aogaina o ta'avale eletise o lo'o fa'amanino manino ai le fausiaina o fa'atonuga tetele. O loʻo faʻamoemoeina e oʻo atu i le 2030, o le gaosiga o taavale eletise e tusa ma le 10% o le aofaʻi o le gaosiga o taavale, ma 72,000 nofoaga faʻapipiʻi o le a fausia i le salafa o le atunuʻu.

O le fuafuaga e faʻatinoina i vaega e lua: 2021 i le 2024 ma le 2025 i le 2030.

p2

O le vaega muamua o loʻo fuafua e faʻalauiloa le itiiti ifo ma le 9,400 nofoaga faʻapipiʻi, lea e le itiiti ifo i le 2,900 e vave.dc nofoaga fa'atumu. O le isi faʻailoga autu i le vaega muamua o le gaosiga o taavale eletise e oʻo atu i le maualuga o le 25,000 iunite i le tausaga.

I le vaega lona lua, o loʻo fuafua e fausia ma faʻagaoioia le itiiti ifo i le 72,000 nofoaga faʻapipiʻi, lea e le itiiti ifo i le 28,000 o nofoaga faʻapipiʻi vave.

O se poloketi pailate mo le faʻatupeina o atinaʻe ua faʻalauiloaina i le 2022, ma 65 itulagi i le atunuʻu na auai.

p3

Faatelevaveina le fausiaina o nofoaga e faʻapipiʻi ai mea i totonu o nuʻu nofoia. O nofoaga fou fou ua faʻapipiʻiina i nofoaga e paka ai taavale, ma o fale taʻitasi AC e iai le malosi faʻaagaga e suia ai le eletise e le itiiti ifo i le 7 kilowatts, ma le 100% o loʻo i ai tulaga mo le faʻapipiʻiina ma le avanoa o nofoaga faʻapipiʻi; su'esu'e ma fai se fuafuaga fa'atino mo le fausiaina ma le fa'afouga onofoaga e totogi ai taavale a le maloi nu'u tuai, ma galulue fa'atasi ma Fuafuaga fa'atasi, fa'asologa fa'atasi, fau fa'atasi, talia fa'atasi, ma fa'agaoioi fa'atasi o le toe fa'afouina o nofoaga tuai; fa'atinoina le fa'atonuina o fa'atonuga i nu'u nofoia ma fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i o le "au'aunaga tu'ufa'atasi ma au'aunaga tu'ufa'atasi". E o'o atu i le fa'ai'uga o le 2027, o le a fa'apipi'iina nofoaga fa'apipi'i tu'uaiga i totonu o nu'u nofomau.

Afai e te fia iloa atili e uiga i lenei mea, faamolemole lagona le saoloto e faafesootai matou.
Telefoni: +86 19113245382 (whatsAPP, wechat)
Email: sale04@cngreenscience.com


Taimi meli: Iul-22-2024