• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

O loʻo i ai se faʻalavelave matuia o taavale eletise o loʻo faʻapipiʻiina faaputuga i totonu o le EU

Ua faitio le au fai taavale a le EU e uiga i le telegese o le taʻavaleina o nofoaga e molia ai i totonu o le poloka. Ina ia o gatasi ma le faʻateleina o taavale eletise, 8.8 miliona faʻaputu faʻapipiʻi o le a manaʻomia i le 2030.

Fai mai le au fai taavale a le EU i le Aso Gafua (Aperila 29) o le saoasaoa o le faʻapipiʻiina o faʻaputuga faʻapipiʻi i totonu o le 27 EU sui setete e leʻi o gatasi ma le faʻatupulaia o le saoasaoa o taavale eletise.

asd

O le European Automobile Manufacturers Association (ACEA) na faailoa mai i lana lipoti lata mai e faapea talu mai le 2017, o le faatauina atu o taavale eletise i totonu o le EU ua faatupulaia faatolu le saoasaoa nai lo le gafatia faʻapipiʻiina o faʻaputuga.

Fai mai le ACEA, e oo atu i le 2030, o le a manaʻomia e le EU le 8.8 miliona charging piles, o lona uiga e 22,000 charging piles e manaʻomia ona faʻapipiʻi i vaiaso uma, lea e valu taimi i le fua faʻapipiʻi o loʻo i ai nei.

E tusa ai ma tala faʻatatau a le Komisi Europa, o le EU o le a manaʻomia le 3.5 miliona faʻaputuina i le 2030.

O le lipoti o loʻo faʻaopoopo mai ai o atinaʻe e taua i le faʻaosofiaina o le tele o tagata e faʻatau taavale eletise, lea e taua tele i le sini a le EU o le ausia o le carbon neutrality i le 2050.

Le taua o atinaʻe taʻavale eletise i sini o le tau

O le Tulafono o le Tau a Europa na pasia i le 2021 e faʻamalosia ai setete o le EU e faʻaititia le maualuga o le emission i le 55% o le 1990 maualuga i le 2030.

O le 2050 le fa'aituau o le tau o lona uiga o le EU atoa e o'o atu i le leai o se kasa kasa.

Fai mai le Faatonu Sili Aoao o le ACEA Sigrid de Vrie i se faʻasalalauga faʻasalalau: "Matou te manaʻomia le faʻaaogaina tele o taʻavale eletise i atunuʻu uma o le EU e ausia ai sini faʻaitiitiga faʻaitiitiga a Europa."

"E le mafai ona faia lenei mea pe a aunoa ma le faʻasalalauina e tagata lautele o loʻo salalau atu i le EU."

O le mea lea, o le tauina o faaputuga o se avanoa lelei lea mo le maketi a Europa i le taimi nei.

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Me-05-2024