• Eunike: +86 19158819831

fu'a

tala fou

O ta'avale ta'avale e alu i fafo e fa'asala Canton Fair: fa'aputu fa'aputuga i fafo mana'oga ua fa'atuputeleina, tau fa'ato'aga a Europa e 3 fa'asili atu nai lo Saina, fai mai tagata mai fafo o ta'avale Saina o le filifiliga muamua lea!

a

O vaega fou o ta'avale malosi i maketi i fafo vevela: pisinisi vaega o ta'avale afi e fa'alautele pisinisi fa'aputu tupe
"O iinei, ua pei aʻu o se faleoloa e tasi e mafai ona ou mauaina i taimi uma oloa ma mea faʻaoga ou te manaʻo ai."I totonu o le fale tioata Xinyi, na taʻu atu e le au faʻatau mai Aferika i Matu Toth (se pseudonym) i le tusitala Daily Economic News.
“O lo’o mana’omia lenei oloa i le tatou atunu’u ma sa ou taumafai e tu’uina atu se fa’ata’ita’iga i se kamupani e fesoasoani ai i tagata fa’atau e maua ni oka,” o le fa’aaliga lea a Mr Toth i le au tusitala, ma fa’asino i se vaega o le tioata o le ta’avale o lo o tautau i luga o le puipui.

e

A'o fa'aauau pea le saoasaoa o le fa'atauina atu o ta'avale a Saina, o lo'o fa'atupula'ia fo'i le mana'oga mo le 'au'aunaga pe a uma ona fa'atau atu ta'avale i maketi i fafo, ae maise lava i nofoaga e vaivai tele fale gaosi oloa, fa'aopoopo i le fa'atauina atu o ta'avale, ua avea le filifili o fale gaosimea ma tulaga fou. .
"O matou tioata o loʻo avanoa i le fiasefulu afe o faʻataʻitaʻiga ma e mafai ona ufiufi ai taʻavale tetele i le lalolagi atoa."O Huang Wenjia, le pule fa'aitulagi o le Xinyi Glass Holding Co., LTD., na ta'u atu i le tusitala o le Daily Economic News e faapea, i tausaga talu ai nei, ua taula'i atu ai le kamupani i le maketi i fafo o taavale pe a uma ona faatau atu, ma le manaoga mo oloa a le kamupani i le ogatotonu. Sasa'e, Aferika ma Europa ua maoae, ma ua siitia le faatauina atu e tusa ma le 10% i le tausaga talu ai.
O fa'atau oloa i fafo ma fale lipea o la matou vaega autu o tagata fa'atau.”Na taua atili e Huang Wenjia i le au tusitala e faapea, ona o le tele o taavale malosi fou a Saina ua auina atu i fafo, ua faateleina foi le saoasaoa o tioata.Aemaise lava, o tioata maualuga faʻaopoopo e pei o le vevela vevela, faʻapipiʻi, ma faʻaaliga ulu o loʻo manaʻomia tele i maketi i fafo, toetoe lava a le maua.

"O la matou kamupani o loʻo faʻaaogaina vaega o taavale afi mo le silia ma le 20 tausaga, ae talu mai le 2020, o manaoga i fafo mo le faʻapipiʻiina o faaputuga ua faʻaalia ai le faʻatupulaia o mea pāpā."Na taʻu atu e le Pule o Wang (o se igoa) o le Shanghai Wide Electrical Group e nafa ma pisinisi i fafo, i le tusitala o le Daily Economic News e tusa ai ma a latou suʻesuʻega, o le fua faatatau o taavale malosi fou ma le faʻapipiʻiina o faaputuga i Europa e naʻo le 7.6: 1, o lona uiga, 7.6 taavale e fetaui. i le 1 fa'aputu fa'atumu.
"O le faʻaputuga e tasi, o le eseesega o tau i le va o Saina ma Europa e tusa ma le faatolu."Na ta’ua atili e le Pule o Wang, o fa’aputuga totogi a Saina na fa’atau atu i Amerika, o lo’o i ai moni lava i le “lisi o tau”, ae o lo’o le naunau lava le kamupani e tu’u atu maketi i Europa ma Amerika.Ona o nei maketi o loʻo i ai le manaʻoga tele mo faʻaputuga o fale, o le maketi a Europa e tusa ma le 80% o lona faʻasoa faʻatau atu.

Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.
sale08@cngreenscience.com
0086 19158819831
www.cngreenscience.com


Taimi meli: Me-18-2024