• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

"BMW ma Mercedes-Benz Forge Alliance e atiaʻe le tele o mea e faʻaaogaina ai eletise eletise i Saina"

Tele EV Totogiina Infrastr1

E lua kamupani taʻutaʻua taʻutaʻua, BMW ma Mercedes-Benz, ua tuʻufaʻatasia i se taumafaiga tuʻufaʻatasia e faʻaleleia le eletise eletise (EV) faʻapipiʻiina atinaʻe i Saina.O lenei faiga fa'apa'aga i le va o le BMW Brilliance Automotive ma le Mercedes-Benz Group China o lo'o fa'amoemoe e fa'atalanoaina le fa'ateleina o mana'oga mo EV e ala i le fa'atuina o se feso'ota'iga fa'atosina atoa i le atunu'u.

BMW ma Mercedes-Benz ua faʻasalalau se pisinisi faʻatasi 50:50 e atiaʻe ai se fesoʻotaʻiga tele o le EV i Saina, o le maketi tele mo kamupani uma e lua.E ala i le faʻaaogaina o latou tomai i le lalolagi atoa ma Saina faʻatonuga gaioiga, faʻapea foʻi ma lo latou malamalama i le maketi o le taavale fou a Saina (NEV), o loʻo faʻamoemoe le galulue faʻatasi e fausia se atinaʻe malosi.

O le pisinisi soofaatasi e faʻamoemoe e faʻatuina se fesoʻotaʻiga o le itiiti ifo i le 1,000 maualuga-power charging stations, faʻapipiʻiina i le tusa ma le 7,000 maualuga-power charging piles, i le faaiuga o le 2026. O lenei fuafuaga faʻamoemoe o le a maua ai le avanoa lautele i le vave ma lelei le faʻatauina o filifiliga mo tagata EV. i Saina atoa.

O le a sailia le fa'atagaga fa'atulafonoina mo le fa'agaioiga a le kamupani fa'atasi, ma o le a fa'agaoioia nofoaga muamua e totogi ai tupe i le 2024. O le a taula'i muamua i itulagi e maualuga le aofa'i o le fa'aaogaina o le NEV, fa'atasi ai ma le fa'alautelega i le atunu'u atoa ina ia mautinoa le fa'amaonia atoatoa.

Ole feso'ota'iga tau totogi fa'apitoa ole a mafai ona maua e tagata lautele, e ofoina atu se poto masani e fa'atonuina.E le gata i lea, o le a fiafia tagata fa'atau BMW ma Mercedes-Benz i foliga fa'apitoa, e aofia ai le fa'aogaina o le plug & charge ma le fa'aagaga i luga ole laiga, fa'aleleia atili ai le fa'aogagofie ma le fa'aogaina o tagata.

O le gafataulimaina ose taulaiga autu lea mo le pisinisi soofaatasi, ma o le a faia taumafaiga e maua mai le eletise mai punaoa faʻafouina i soʻo se mea e mafai ai.O lenei tautinoga i le fa'aleleia o le si'osi'omaga e fetaui lelei ma sini a kamupani o le fa'aitiitia o a'afiaga o le si'osi'omaga ma fa'alauiloa le fe'avea'i gafataulimaina.

O le fa'atupula'ia o le fiafia o Saina i ta'avale malosi fou ua i'u ai i le tele o feso'ota'iga fa'atumu i le lalolagi.E tusa ai ma le China Association of Automobile Manufacturers, EV ma plug-in hybrid deliveries mai Ianuari ia Oketopa 2023 na maua ai le 30.4% o le aofaʻi o faʻatauga o taavale fou, e oʻo atu i le 7.28 miliona iunite.

Tele EV Totogiina Infrastr2 

Ina ia faʻamalieina le faʻateleina o le manaʻoga mo le EV charging, o taʻavale tetele e pei o Volkswagen ma Tesla o loʻo faʻatuina a latou lava fesoʻotaʻiga.Tesla, mo se faʻataʻitaʻiga, talu ai nei na tatalaina lana fesoʻotaʻiga i Saina i taʻavale eletise e le o Tesla, ma faʻamoemoe e lagolago le faʻalapotopotoga lautele o le EV.

I le faaopoopo atu i le au fai taavale, o kamupani suauu masani i Saina, e pei o le China National Petroleum Corp ma China Petrochemical Corp, ua ulufale atu foi i le vaega o le EV charging, ma iloa le gafatia o lenei maketi.

O le galulue faʻatasi i le va o le BMW Brilliance Automotive ma le Mercedes-Benz Group China o loʻo faʻatusalia ai se laasaga taua i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le eletise i Saina.E ala i le fa'aogaina o a latou punaoa tu'ufa'atasi ma tomai, o nei ta'aloga ta'uta'ua ta'avale ua sauni e saofagā i le fa'atupulaia o le eletise i totonu o le atunu'u, e lagolagoina ai le suiga i se fa'alapotopotoga fa'anatura o felauaiga lanu meamata.

O le pisinisi faʻatasi i le va o BMW ma Mercedes-Benz o loʻo faʻaalia ai se alualu i luma taua i le atinaʻeina o atinaʻe eletise eletise i Saina.E ala i le tuʻufaʻatasia o latou malamalama ma punaoa, o nei taʻavale taʻavale e faʻamoemoe e faʻatuina se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi atoatoa e faʻafaigofie ai le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o taavale eletise.A'o fa'aauau pea le suiga o Saina i femalagaiga gafataulimaina, o lenei felagolagoma'i o le a faia se sao taua i le faʻatulagaina o le lumanaʻi o le eletise eletise ma le lagolagoina o sini a le atunuʻu.

Lesley

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale03@cngreenscience.com

0086 19158819659

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Tes-15-2023