• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

Fa'atauvaga i le va o kamupani fa'atauga o le EV mo nofoaga maualuluga ua fa'ateteleina i Europa, US

I le aso 13 o Tesema, ua amata ai ona tauva kamupani fa'atau ta'avale eletise i Europa ma le Iunaite Setete mo le tulaga sili ona lelei i fa'aputuga fa'atosina a tagata lautele, ma o lo'o va'ai mai le au fa'apisinisi e fa'apea o le a tupu se ta'amilosaga fou o le tu'ufa'atasia pe a fa'aopoopo le tele o le aufaipisinisi i le tauvaga.

 

O le tele o kamupani EV charger o loʻo lagolagoina i le taimi nei e le aufaipisinisi faʻaumiumi, ma sili atu le faʻamoemoe e ulufale i le avanoa.O le fa'atupu fa'asa o ta'avale suau'u fa'atosina i atunu'u 'ese'ese ua atili ai ona fa'afiafia le vaega i le aufaipisinisi e pei o le M&G Infracapital ma le EQT a Suetena.

Tauvaga i le va o1

Tomi Ristimaki, pule sili o Finnish fai ta'avale eletise Kempower, fai mai: “Afai e te vaʻai i a matou tagata faʻatau, e pei o se fanua faoa i le taimi nei.Po'o ai lava na te maua le nofoaga sili na te fa'amauina le mana mo tausaga a sau.Fa’atau.”

 

O se suʻesuʻega a Reuters o loʻo faʻaalia ai e sili atu nai lo le 900 taʻavale eletise kamupani faʻapipiʻiina i le lalolagi atoa.O le alamanuia ua tosina mai le sili atu i le $ 12 piliona i tupe faavae talu mai le 2012, e tusa ai ma le PitchBook.

 

Michael Hughes, le pule sili o tupe maua a le ChargePoint ma le ofisa faapisinisi, fai mai a o faʻatupeina e le aufaipisinisi tetele le tele o tuʻufaʻatasiga, "o le a matua ese lava le avanoa e totogi ai vave mai le laufanua o loʻo i ai nei."O le ChargePoint o se tasi o kamupani sili ona tele o lo'o tu'uina atu masini eletise ma masini komepiuta.

 

Kamupani mai Volkswagen i BP ma E.ON ua faʻatupeina tele i le alamanuia, ma 85 faʻatauga na faia talu mai le 2017.

 

I Peretania lava ia, e sili atu nai lo le 30 faʻatautaia faʻapipiʻi vave.O tupe fou e lua na faʻalauiloaina i le masina talu ai o Jolt, lagolagoina e le BlackRock Infrastructure Fund, ma Zapgo, lea na maua le 25 miliona pauna (tusa ma le $31.4 miliona) mai le Canadian penision fund OPtrust.

 

I le maketi a Amerika, o Tesla o le tagata sili ona tele, ae o le tele o faleoloa ma fale kesi o loʻo sauni e auai i le faʻalavelave, faʻatasi ai ma fesoʻotaʻiga televave a Amerika e faʻamoemoe e tupu i le 2030, e tusa ai ma Loren McDonald, Pule Sili o le kamupani suʻesuʻe a San Francisco. EVAfaigata.Ole numera ole a siitia mai le 25 ile 2022 ile sili atu ile 54.

 

A o'o loa le fa'aoga ile 15%, e masani lava e fa tausaga mo se nofoaga lelei e tu'u ai le EV e maua ai tupe.Ua faitioina e kamupani o mea faigaluega e faapea o le lipine mumu i Europa o loʻo faʻagesegese le faʻalauteleina.Ae ui i lea, o le aufaipisinisi mo taimi uumi e pei o Infracapital, lea e ona Norway's Recharge ma o loʻo i ai tupe teufaafaigaluega i le UK's Gridserve, vaʻaia le vaega o se peti lelei.

 

Christophe Bordes, pule faatonu o Infracapital, fai mai: "E ala i le filifilia o le nofoaga saʻo, e mautinoa lava o se gaioiga atamai le faia o se tupe faʻaalu umi i (kamupani totogi)."

 

E talitonu le ChargePoint's Hughes o le a amata su'e e le au ta'a'alo tetele ni fale fou ua fa'amoemoeina mo fale tetele ma le 20 po'o le 30 masini fa'anatinati, si'osi'omia e fa'atau oloa ma mea lelei."O se tuuga mo avanoa, ae o le sailia, fausiaina ma le faʻatagaina o nofoaga fou mo le isi augatupulaga o loʻo faʻapipiʻiina vave o le a umi atu nai lo le mea e faʻamoemoeina e se tasi," o lana tala lea.

 

O le tauvaga mo nofoaga e sili ona lelei ua amata ona mata'utia, ma o nofoaga e fa'afeiloa'i e fesuia'i i le va o tagata fa'afoe a'o le'i faia le filifiliga i se manumalo."Matou te fiafia e fai atu e leai se mea e pei o se mea leaga pe a feutagai ma tagata e ona nofoaga," o le tala lea a Blink Charging CEO Brendan Jones.

 

O le a ese le faʻailoga

 

O lo'o tauva fo'i Kamupani mo konekarate fa'apitoa ma tagata e ona nofoaga.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le InstaVolt a Peretania (e umia e le EQT) o loʻo i ai konekarate ma kamupani e pei o McDonald's (MCD.N) e fausia ai nofoaga faʻapipiʻi i ona nofoaga."Afai e te manumalo i lenei faiga faapaaga, o oe lava se'ia e viliina," o le tala lea a le Pule Sili o InstaVolt Adrian Keen.

 

Fa'atasi ai ma le EQT "punaoa tautupe loloto", ua fuafua InstaVolt e fausia 10,000 chargers i Peretania i le 2030, o loʻo i ai faʻamalosi malosi i Iceland ma o loʻo i ai galuega i Sepania ma Potukale, o le tala lea a Keen.O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona amata i le isi tausaga pe sili atu, na ia faʻaopoopo mai ai."E ono mafai ona tatala avanoa i maketi i le mea o tatou i ai, ae tatala foi le faitotoa i maketi fou mo i tatou," o le tala lea a Keen.

 

E 3,500 EV nofoaga fa'atau eletise a le kamupani malosi EnBW, e tusa ma le 20% o le maketi.O loʻo faʻatupeina e le iunite le 200 miliona euros ($ 21.5 piliona) i le tausaga e oʻo atu ai i le 30,000 nofoaga faʻapipiʻi i le 2030 ma faʻalagolago i le aufaigaluega i le lotoifale e tetee atu i tauvaga mo nofoaga.Ua fausia foi e le iunite le totogiina o faiga faapaaga i Austria, Czech Republic ma Italia i matu, o le tala lea a Lars Walch, sui peresitene o le faatauina atu.Fai mai Walch, a o oʻo mai le faʻamalosia, o le a iai pea le avanoa mo le tele o faʻalapotopotoga.

 

Nouei, o se taʻutaʻua maketi EV, ua pagatia i taimi pupuu "ova le faʻaogaina" i lenei tausaga aʻo taumafai kamupani e fau fale faʻapipiʻi, o le tala lea a le Pule Sili o le Recharge Hakon Vist.Ua faaopoopo e le maketi le 2,000 nofoaga fou mo le 7,200, ae o le faatauina atu o le EV ua paʻu i lalo 2.7% i lenei tausaga ia Oketopa.

 

Recharge e tusa ma le 20% sea maketi i Nouei, lona lua i Tesla."O nisi kamupani o le a latou iloa e laʻititi tele e faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau ma o ese pe faʻatau atu," o le tala lea a Vist.O isi o le a amata kamupani ma le iloa e mafai ona latou mauaina isi kamupani pe maua.

 

O se tagata taalo Peretania fou, o le polokalame a le OPTrust-backed Zapgo o loʻo faʻamoemoeina nofoaga e le o maua i le itu i saute-sisifo o Egelani, ma ofoina atu i tagata e ona fanua se vaega o latou pili mo le faʻamautuina o nofoaga lelei.

 

Fai mai CEO Steve Leighton o loʻo fuafua le kamupani e fausia le 4,000 chargers i le 2030, ma valoia o le tuʻufaʻatasia i le 2030 "o le a oʻo uma i lalo i le faʻatupeina."

 

"O le au faʻatupeina o loʻo i ai tupe sili ona loloto o le a nafa ma lenei tuʻufaʻatasia," o le tala lea a Leighton, ma faʻaopoopo mai o le OPTrust "e tele naua, ae o tupe tetele tetele e ono manaʻo e mauaina Zapgo i se taimi."“

 

O le maketi a Amerika o le a suia, faatasi ai ma filifili faleoloa e pei o le Circle K ma le Pilot Company ma le faleoloa tele Walmart o loʻo faʻatupeina tele i nofoaga e totogi ai, o le tala lea a EVAdoption's McDonald.

 

"Pei o soʻo se pisinisi e amataina o se vaega o tamaʻi amataga, i le aluga o taimi e te faʻapipiʻi ai kamupani tetele ... ma latou faʻamalosia," o le tala lea a McDonald."I le 2030, o faʻailoga o le a matua ese lava."

 

 

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Tes-21-2023