• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

Tulaga o lo'o i ai nei o le Totogiina o Pile Maketi i Atunu'u Europa

O atunuʻu Europa ua faʻateleina le alualu i luma i le faʻalauiloaina o taavale eletise ma avea ma se tasi o taʻitaʻi i le maketi o taavale eletise i le lalolagi.O le faʻaogaina o taavale eletise i le maketi a Europa ua faʻatupulaia ma le mausali i nai tausaga talu ai nei.

E tele atunuu o Europa ua latou faʻaaogaina faiga faʻavae faʻamalosi, e pei o le tuʻuina atu o faʻamalosiaga tau tamaoaiga ma le faʻatulagaina o tulaga faʻamaʻaina o le carbon, e faʻalauiloa ai le faʻalauiloaina o taavale eletise.E le gata i lea, o le tele o atunuu Europa ua latou faia foi ni tupe teufaafaigaluega tetele i le fausiaina o fale tetele.

E tusa ai ma le International Energy Agency (IEA), e oʻo mai i le 2020, toeitiiti atoa le afa (46%) o le vaʻa EV o le lalolagi o loʻo i Europa.O Nouei o se tasi o atunuu e sili ona maualuga le faʻaogaina o taavale eletise i Europa.E oʻo mai i le 2020, o taʻavale eletise na sili atu i le 50% o faʻatau taavale fou i Nouei.O isi atunuu Europa e pei o Netherlands, Suetena, Iceland ma Siamani ua latou alualu i luma tele i le faʻaaogaina o taavale eletise.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Iuni a Europa, e oʻo mai i le 2021, o le aofaʻi o faʻaputuga faʻasalalau lautele i Europa ua sili atu i le 270,000, lea e tusa ma le tasi vaetolu o le aofaʻi.O lenei numera o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia i nai tausaga talu ai, ma o atunuʻu Europa na faʻatupeina le tele o punaoa i le fausiaina ma le faʻalauiloaina o faʻaputuga.

I totonu o atunuu Europa, o Nouei o se tasi o atunuu e sili ona maualuga le faʻaogaina o faʻaputuga.Ua tuuto atu le malo o Norwegian i le faalauiloaina o taavale eletise, faatasi ai ma le sini o le faatauina atu na o taavale eletise i le 2025. Ua faʻatupeina tele e Norway le fausiaina o le faʻaogaina o mea tetele, ma o le aofaʻi o faʻaputuga faʻapipiʻi lautele e fai si tele.

 

E le gata i lea, o Netherlands o se isi atunuʻu e tulaga ese i le lauiloa o le faʻapipiʻiina o faaputuga.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Dutch Matagaluega o Felauaiga ma Punaoa Suavai, e oʻo mai i le 2021, o Netherlands e sili atu i le 70,000 faʻapipiʻi faʻapipiʻi lautele, ma avea ai ma se tasi o atunuʻu e tele le aofaʻi o faʻaputuga faʻapipiʻi i Europa.E fa'amalosia e le malo Dutch tagata ta'ito'atasi ma atina'e e fau fa'aputu fa'atumu ma tu'uina atu fesoasoani fa'atatau ma fa'aosofiaga.

O isi atunuu Europa e pei o Siamani, Falani, Peretania ma Suetena ua faia foi se alualu i luma taua i le fausiaina ma le faalauiloaina o le faʻapipiʻiina o faʻaputuga, faʻateleina le numera ma le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapipiʻi.

 

E ui lava ina lelei le alualu i luma o atunuu i le lauiloa o le faʻapipiʻiina o faaputuga, o loʻo i ai pea nisi o luʻitau, e pei o le le tutusa o le tufatufaina atu o faʻaputuga faʻapipiʻi ma faʻafitauli fesoʻotaʻiga i le va o kamupani eseese.I le aotelega, e ui i lea, o atunuu Europa ua faia ni laasaga taua i le faʻateleina o le ulufale atu o nofoaga faʻapipiʻi.

 

 

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938

www.cngreenscience.com

 


Taimi meli: Aukuso-11-2023