• Lesley:+86 19158819659

itulau_fanua

tala fou

O le nofoaga muamua e totogi ai taavale eletise na faʻatupeina e le tulafono a Biden ua tatalaina

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, na fai mai ai le malo o Amerika i le aso 11 o Tesema, o le nofoaga muamua e totogi ai taʻavale eletise na faʻatupeina e le $ 7.5 piliona o le poloketi na faʻatupeina e le White House ua faʻaaogaina i Ohio.

 

Fai mai taʻavale ma isi e faʻapea, o le faʻateleina o le faʻatupulaia o nofoaga eletise eletise o le a taua tele i le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o taavale eletise.

 

Fai mai le White House, ua tatalaina e Ohio lona nofoaga muamua e molia ai e lata ane i Columbus, ma ua malepelepe nofoaga fou i Vermont, Pennsylvania ma Maine.

 

 

O setete uma e 50 i le Iunaite Setete ua latou faia ni fuafuaga e fausia ai taavale eletise, ma na fai mai le White House "e tele setete ua amata ona tuʻuina atu talosaga poʻo le tuʻuina atu o konekarate faʻapipiʻi."

 

O le sini a le White House, o le fa’alauteleina lea o feso’ota’iga mo le 500,000 i totonu o le atunu’u, e aofia ai ma nofoaga e ave ai le tele o le saosaoa i luga o ala tetele ma isi setete, ae le sili atu i le 50 maila le va o nofoaga.).

 

O le faʻatupeina o le fausiaina o nofoaga faʻapipiʻi e sau mai le US $ 1 trillion tulafono o atinaʻe na faʻatulafonoina e le Iunaite Setete i le 2021. Fai mai le Failautusi a le US Energy Jennifer Granholm, o le faʻatulagaina o le nofoaga muamua o loʻo taʻua o se laasaga taua i le "fausiaina o se faigofie, taugofie, ma fa'atuatuaina faiga fa'aeletise fe'avea'i.”

 

E silia ma le lua tausaga talu ona pasia le 2021 Infrastructure Act, e leʻo faʻaaogaina nofoaga e molia ai, o se mea moni e leʻi leva ona faʻaaogaina e Republicans i le Konekeresi.O le vaiaso na teʻa nei, na palota ai le Maota o Sui e taʻitaʻia e le Republican e taofi le pulega a Biden mai le faʻalauiloaina o tulafono faigata o le faʻaaogaina o taavale e vaʻaia ai le 67% o le faʻatauga o taavale fou e sau mai taʻavale eletise i le 2032, o se gaioiga na mafua ai le faʻamataʻu veto mai le White House.

 

Na taʻua e le White House e oʻo atu ia Tesema, e silia ma le 165,000 faʻaputuga faʻasalalau lautele i le Iunaite Setete, ma o le aofaʻi o faʻaputuga faʻapipiʻi faʻasalalau ua faʻateleina i le sili atu i le 70% talu ona nofoia le pulega a Biden.

Muamua1

Na setiina e Biden se sini i le 2021 ia maua le 50% o le faʻatauga taʻavale fou faaletausaga a le atunuʻu e sau mai taʻavale eletise mama ma plug-in hybrids e oʻo atu i le 2030, faʻatasi ai ma le lagolago a le au fai taavale.

 

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Tes-20-2023