• Lesley:+86 19158819659

itulau_fanua

tala fou

Faʻafefea ona faʻatulaga lelei lau EV charging System!

asvba (1)

O loʻo faʻaauau pea ona faʻavavevave le maketi o taavale eletise a Peretania - ma, e ui lava i le le lava o chip, e masani lava ona faʻaalia sina faʻailoga o le tuʻu i lalo o se mea faʻaoga:

Na manumalo Europa i Saina e avea ma maketi sili ona tele mo EV i le taimi o faʻamaʻi - avea le 2020 ma faʻamaumau tausaga mo taʻavale eletise.

O le isi ta'avale tele, Toyota, ua fa'ailoa mai o le to fa'aalu le $13.6 Piliona i maa EV i le 2030, ma o le a fa'alautele atili ai lona atina'e ota'avale eletise e fa'aogaina maa.

O le fa'atauga fou o le plug-in hybrid ma le fa'atauga atoa o ta'avale eletise i Peretania Tele na o'o atu i le 85% o fa'atau tiso e o'o atu ia Iuni 2021 ma va'ai fa'atulaga i luga.galue i le faaiuga o le tausaga.

O nei ta'avale e tatau ona totogi i se mea - ma o le mea lena e te sau ai, faatasi ai ma lau fofo fou ole EV.

Pe a fuafuaina lau atinaʻe, atonu e foliga mai o se filifiliga faigofie e faʻafeiloaʻi i seti sili ona taugofie o vaega.Ae ui i lea, ia lapataʻia - e mafai ona oʻo atu ai i le le faʻatuatuaina, o le tau o le a sili atu nai lo soʻo se faʻaagaga muamua i le fausiaina.Aemaise lava, lelei lelei le tuʻuina atu o le eletise, fesuiaiga o vaega ma sockets e ki i le fatuina o le EVSE faatuatuaina (Ta'avale Fa'aeletise Meafaigaluega).

Faitau pea a'o matou tu'uina atu se va'aiga lautele o la'asaga taua e mana'omia e fa'atupuina lelei ai se faiga e fa'aalu ai le EV ma feso'ota'iga.I totonu o lenei taʻiala, o le a matou faʻatalanoaina le atinaʻeina o tau atamai.O le mafuaaga i tua o lenei e mafai ona maua iinei.

Lau Taiala Taua ia Desifa'atūina se EV Charging System

mea i totonu:

Laasaga 1. Aiseā ua Oe?
Laasaga 2: O le a le ituaiga o uta?
Laasaga 3: Filifilia o se sini
Laasaga 4: Puleaina o le lalolagi
Laasaga 5: o le biology o le togitogiga
Laasaga 6: EV charging system software
Laasaga 7: Networking
Laasaga 8: Alu i le maila faaopoopo
Fa'ai'uga

Laasaga 1: Aisea e te?

Ole fesili muamua lea e tatau ona e fesili ifo ia te oe lava mai se vaaiga pisinisi.

E le tutusa le avanoamanuia, ma ua fa'atuputeleina le tumu o le maketi EV.O le fesili lea o le a fesiligia e tagata faʻatau pe a suʻesuʻeina lau oloa, ma o le mea lea e taua ai le i ai o lau fofo ile USP - tulaga faʻatau faʻatau - ma o loʻo foia se faʻafitauli.

Le avanoa mo se isi off-the fa'agata pusa pusa pa'epa'e e fa'agata, ma EV charging system o se tupe fa'afaigaluega taua, o lea e taua ai se faiga fou.

Mo nisi kamupani o le eseesega o le a sili atu i lo latou auala i maketi nai lo le oloa lava ia.

Laasaga 2: O le a le ituaiga o uta?

E lua ituaiga autu o le EV charger:

taunu'uga – fa'agesegese le AC chargers, e masani ona fa'aoga mo le fa'atauina o fale
i-auala - maualuga le malosi, fa'atosina DC fa'atau mo taimi fa'avavevave
O le atina'eina o le AC charger e matua'i taugofie ma faigofie.E le gata i lea, o le tele o galuega e te tu'uina i totonu o se vaifofo AC o le a fa'aaoga pea pe a atia'e se nofoaga fa'atosina vave DC.

E le gata i lea, o le tele o EV chargers o le a avea ma AC i se taimi umi - i le faaiuga o le 2019, naʻo le 11% o Europa faʻatau na DC.Ae ui i lea, o le tauvaga i le vaega AC e sili atu foi.

Ina ia amata, se'i tatou manatu ua e filifili e atia'e se uta e taunuu ai.E mafai ona maua i auala ta'avale mo le totogiina o fale, ofisa, paka ta'avale umi ma isi nofoaga e tu'u ai ta'avale mo le umi atu ile lua itula.

asvba (2)

Laasaga 3: Filifilia o se sini
O le tele o atina'e eletise a le lalolagi o lo'o faia i se 'tu'uga-i-le-lalo', taumafai e alu i le taugofie e mafai ai ona maua le maketi tele i totonu.

O le fa'atauina o se ta'avale eletise - pe o se plug-in hybrid (PHEV) po'o se ta'avale eletise (BEV) - ose tupe fa'afaigaluega taua mo so'o se tasi.

O le uta e alu ma le taʻavale, e ui e le o se tau faʻafuaseʻi, e vaʻaia o se mea e tatau ona i ai.Ona o lenei uiga, ma faʻatasi ai ma le tele o tau o loʻo faʻatau atu e ala i fale fau fale poʻo faʻapipiʻi, o tagata faʻatau e ono alu mo le filifiliga sili ona taugofie.

O le isi itu o le maketi o loʻo faʻatatau i tagata faʻatau pisinisi ma vaʻa.
O konekarate e sili atu le tau e sau ma le fa'amamafa tele i le umi ma le lelei.O nei fofo faapisinisi, aemaise lava mo le totogiina o tagata lautele, e manaʻomia foʻi faʻatagaga ma le aoina o tupe maua, lea e masani ona manaʻomia le polokalama OCPP [Open Charge Point Protocol] ma se fale RFID.

O lo'o fa'amoemoeina fo'i e sili atu le gaoa o uta fa'atauga nai lo latou pa'aga i totonu o le atunu'u.

I se taimi umi, e mafai e lau pisinisi ona ofoina atu se tele, ae e le o se mea laititi le atinaʻeina o se faʻaogaina atoa o le EV.

Alatele Fa'atau & Auala-I-Maketi
Amata ile tasi maketi taula'i ole a fa'aleleia lou avanoa e manuia ai.
O le maketi mo EV chargers e matua'i fa'atauva'a o lea e te mana'omia ai se auala fa'atau atu i totonu o le maketi e mafai ai ona e ofoina atu se fa'amanuiaga nai lo tagata tauva.

Laasaga 4: Puleaina le lalolagi…
…Pe leai.O le to'atele o outou o lo'o su'esu'eina se taumafaiga e fa'atauina ai le EV o le a fa'aaogaina e su'esu'e ai le tausisia, masalo mo le tele o itulagi.

O le mea e leaga ai, i le fa'ailoga EV o le taimi ma le tau e sili atu nai lo mea fa'aeletoroni masani.EVSE tulaga, faʻaopoopo i le tausisia masani, e eseese i le atunuʻu, e oʻo lava i totonu o fefaʻatauaʻiga poloka pei ole EU.I le avea ai o se pisinisi, e taua tele le faʻailoaina o au itulagi faʻatatau ma a latou tulafono faʻatasi i le amataga.

I le pito i luga o le EVSE charger standards, o atunuu e iai a latou lava tulafono faatonutonu uaea e faʻamaonia ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi meafaigaluega autu i le laina.I Peretania o le BS7671 lea.

O nei tulafono faatonutonu e aʻafia saʻo i le mamanu i luga o le uta.

Puipuiga Faaituau malepe
I le avea ai o se kamupani Peretania, e tasi le tulafono e iai a matou aiaiga mo lena mea e patino i lenei atunuu o le Broken Neutral Protection.Ose fa'afitauli fa'apitoa lea i le maketi o lo'o fa'atauina e Peretania ona o tulaga fa'atauga a Peretania ma le fa'alavelave ma fa'afitauli fa'apitoa e feso'ota'i ma le fa'aogaina o la'au o le Earth.

Afai o lau pisinisi o loʻo fuafua e faʻatau atu i le maketi a Peretania, o lenei luʻitau mamanu e tatau ona foia.

asvba (3)

EV Charging System blue abstract
Laasaga 5: O le biology o le togitogiga
E tolu vaega faʻaletino i le mamanu EV charger: o le pusa, le faʻapipiʻi ma le eletise.

Pe a mamanuina nei vaega, ia manatua o nei mea o le a taugata tele, ma e manaʻomia ona tumau.

O tagata fa'atau, tusa lava pe o ni pisinisi po'o ni tagata ta'ito'atasi, latou te fa'amoemoe e fa'atumauina le EV mo le tele o tausaga, ma sina tausiga itiiti.

O le fa'atuatuaina o le ki.

Fa'amau
O le mamanu o le pa o se tu'ufa'atasiga fa'alelei, fa'atauga ma filifiliga fa'atino.

Ole tele e eseese tele ile numera o sockets ma le malosi ole uta.O nisi o filifiliga e tatau ona fai, ma iloiloga, e aofia ai:

O le a avea ma pusa puipui, iunite tu'u po'o se mea ese?
E fa'afefea ona iloa le uta e taua, pe mana'omia le fa'aeteete pe tu'uta'ua?
E mana'omia ea se fa'amaoniga fa'aleagaina?
Tele?O loʻo i ai le tauvaga maketi e fai le uta sili ona laʻititi, mo se faʻataʻitaʻiga.
Fa'ailoga IP - e mafai ona fa'aumatia e le vai le uta.
Matagofie – mai le taugofie e oo atu i mea taugata (fa'ata'ita'iga, laupapa)
E fa'afefea ona fa'apipi'i le pusa?
E lua la'asaga ea le fa'apipi'i fa'ata'ita'iga, fa'amauina puipui puipui e se fau fale i masina a'o le'i fa'apipi'i le uta?E faia lea mea e fa'aitiitia ai le fa'aleagaina ma le gaoi fa'apea fo'i ma le tau a le fau fale.
U'u uaea: o le tele o fa'aletonu o lo'o pipi'i e mafua ona o palaka fa'aleaga pe susu mai fa'amau ua le lelei.
I le avea ai o se oloa i fafo, o le a manaʻomia manino foi e le mataupu se faʻailoga IP, ma o le a manaʻomia le avanoa mo laina tetele.

Uaea
E le gata i lea o le aveina o le maualuga i le va o le taʻavale ma le uta, o le uaea faʻapipiʻi e vaʻaia foi fesoʻotaʻiga i le va o le lua.

E valu tulaga fa'afeso'ota'i 'ese'ese i le taimi nei o lo'o fa'aogaina, i le AC ma le DC - e fesuisuia'i mai fa'ailoga i lea ituaiga ma lea itulagi i lea itulagi.

O tulaga o le lumanaʻi e le o mautinoa, o lea ia mautinoa e suʻesuʻe e le gata i tulaga o loʻo i ai nei, ae o le a le tulaga e ono i ai i ni nai tausaga pe a filifilia mea e lagolagoina.

E mafai ona fa'atūina fa'amau i uaea fa'apipi'i pe leai.O le mea muamua e sili atu ona faigofie, peitaʻi e loka le uta i se ituaiga fesoʻotaʻiga patino.O filifiliga e le fa'aogaina e sili atu ona fetu'una'i, e mafai ai e le tagata fa'aoga ona i ai se uaea e fetaui ma la latou ta'avale, peita'i, e mana'omia se masini loka.

I le faaopoopo atu i le uaea fafo, o le ai ai le uaea totonu lea e tatau ona fa'amauina i le mamanu fa'ainisinia, ona o mana'oga mana o lona uiga e mafai ona tele.

Fa'aeletonika
I lona tulaga sili ona taua, o le AC charger o se kisi eletise ma fesoʻotaʻiga i le va o le taʻavale ma le uta.O lona faamoemoega autu o le saogalemu eletise, faatasi ai ma le gafatia e faʻatapulaʻa le malosi e ave e le taʻavale.

O se faʻamatalaga faigofie EVSE - e pei ona lauiloa - e mafai ona maua ile OpenEVSE.O le EEL Board a Versinetic o se fa'atauga fa'atau i lenei.

O le isi vaega autu e mana'omia mo se togi fa'aoga atamai AC o se fa'atonu feso'ota'iga, lea e masani ona maua e pei o komepiuta laupapa e tasi.Versinetic's MantaRay board o se faʻataʻitaʻiga o lenei.Ona mafai lea ona e fa'atumuina se faiga fa'atonu ma feso'ota'iga ma RCDs (AC ma DC leakage) mo le saogalemu.

O lo'o fa'apipi'i e fa'atauga atamai feso'ota'iga i le uta e fa'ataga ai le tau e fa'atasi i se feso'otaiga e pulea e ao.
O feso'ota'iga tonu e filifilia e fa'alagolago tele i le si'osi'omaga mulimuli o le uta.O nisi atia'e e filifili le Wi-Fi po'o le GSM, ae i nisi tulaga, e sili atu le fa'aogaina o tulaga fa'a-uaea pei ole RS485 po'o le Ethernet.

Atonu e iai ni laupapa fa'aopoopo e fa'atonutonu ai fa'aaliga, fa'atagaga ma isi mea, fa'atatau i le fa'apitoa o le faiga.

Ole mea taua lea ole iloiloga pe a fuafuaina lau EV charging system electronics.

O le socket, relays ma mea fa'afeso'ota'i o le a fa'avevela pe a fa'atumu atoa.E mana'omia le fa'amauina i totonu o le mamanu fa'apisinisi ona o le fa'avevela e mafai ona fa'apu'upu'u le ola o vaega.O le socket e sili ona vaivai ona e mafai ona faʻaalia i elemene ma faʻataʻamilomilo o le a mafua ai ona ofuina.

Fa'afitauli tau le si'osi'omaga - lautele o le vevela e fa'agaoioia
O le a fa'atulagaina lau EVSE mo le fa'aoga ile vevela vevela?O vaega o le vevela fa'apisinisi masani o lo'o fa'amauina mo le 0-70 C, ae o le vevela o fale gaosi oloa e -40 i le +85.

Fa'atatau lenei mea i le vave e mafai ai i lau atina'e.

Laasaga 6: EV charging system software
Ole poloka fa'akomepiuta ole atina'e e mana'omia le fa'amalieina ile tele o fa'ata'ita'iga, ma e mafai ona avea ma vaega pito sili ona alu ole taimi ole galuega.

O le maketi o taavale eletise o loʻo laʻititi lava, e masani ona tautala, ma o le mea lea o loʻo suia pea ma faʻafouina le tele o tulaga ma tulafono faatonutonu.E tatau ona iai se faiga fa'afouga fa'afouga fa'atuatuaina e lau fa'atonuga e fa'afetaui ai, ona e le mafai ona va'ai uma suiga o le a tutupu.

Afai o loʻo e fuafuaina se fesoʻotaʻiga o soʻo se fua, o le a mautinoa lava e tatau ona faia i le faʻaaogaina o le OTA (over-the-air updates).E o'o mai ma lu'itau fa'aopoopo mo le puipuiga - o se popolega fa'atupula'ia mo le fa'atulagaina o faiga fa'atonu EV.

Polokalama fa'apipi'i EV
Firmware
Le polokalama fa'apipi'i e pulea ai masini a le setete e fa'atutu le uta i luga ma tape.

IEC 61851
Ole tele o feso'ota'iga feso'ota'iga fa'aoga fa'aoga ile ituaiga 1 ma le 2 AC fa'atonu faiga ile va ole uta ma le ta'avale.O fa'amatalaga fa'afesuia'i iinei e aofia ai le taimi e amata ai le tau, taofi ma le taimi nei e toso ai le ta'avale.

OCPP
Ole tulaga fa'alelalolagi lea mo feso'ota'iga tau fa'atasi ma se ofisa i tua, na faia e le Open Charge Alliance (OCA).O le lomiga lata mai o le 2.0.1, ae e mafai ona maua le tau fa'avae atamai ile OCPP 1.6.

O le su'ega o le OCPP e mafai ona faia o se auaunaga a le OCA po'o le OCA Plugfests, lea e fai 2-3 taimi i le tausaga, ma mafai ai ona e su'e lau masini e fa'atatau i le ofisa tua ma le OCPP standard.

O le fa'amatalaga a le OCPP e mana'omia ma fa'apitoa, e amata mai i le fa'atonuga o le uta e o'o atu i le tulaga maualuga o le puipuiga ma fa'asao.E te mana'omia le filifilia o le tulaga o le OCPP e te mana'omia, fa'atasi ma vaega o fa'ata'ita'iga e te mana'omia e lagolago ai lau talosaga.

Upega tafa'ilagi ma fa'aoga
E manaʻomia le faʻafaigofieina o le faʻatulagaina o le totogi ma le resitalaina muamua, mo le pule o fesoʻotaiga ma le faʻapipiʻi.E tele auala eseese e fai ai lenei mea, ae o se upega tafaʻilagi poʻo se app e taatele.

Lagolago SIM
Afai o loʻo e faʻaaogaina se GSM module, e tatau ona e mafaufau i le faʻafanua o le faʻatau atu o oloa ona o tulaga GSM e fesuisuiaʻi i le va o konetineta ma o loʻo i ai nei suiga ona o tulaga tuai ua tape (faʻataʻitaʻiga, 3G) ae faʻafeiloaʻi i mea fou - pei o le LTE-CATM.

O konekarate SIM e manaʻomia foʻi le puleaina ina ia faʻaalu a latou tupe faʻaalu e aunoa ma se faʻalavelave i le tagata faʻatau.Toe fo'i, mo konekarate SIM, e te mana'omia le amana'ia fa'afanua.

Tuuina atu lau uta
O le fa'apipi'iina moni o le uta o se vaega tele lea o taumafaiga fa'akomepiuta, aemaise lava pe afai e le lagolagoina e le uta se feso'ota'iga GSM ma e mana'omia le feso'ota'i i se feso'otaiga fa'apitonu'u.O le auala e faia ai lenei mea e mafai ona faia se eseesega tele i le poto masani o tagata faatau.

Manatua o le tagata faʻatau e mafai ona avea ma tagata faʻatau mulimuli poʻo se faʻapipiʻi faʻapolofesa, faʻalagolago i le maketi taulaʻi.Mo le maketi fa'atau, e mana'omia ona faigofie le uta e fa'apipi'i i se feso'ota'iga feso'ota'iga ma mata'itū, fa'ata'ita'iga, mai se app.

Saogalemu - o a la'asaga o lo'o e fuafua mo lau uta?
O le saogalemu o se autu vevela pe a maeʻa osofaʻiga a le IoT ransomware ma o loʻo i ai mafuaaga uma e mafaufau ai o le molia o fesoʻotaʻiga o le a avea ma sini o osofaʻiga tutusa i le lumanaʻi ona o le faʻaleagaina o sea osofaʻiga e mafai ona faia.Ole tulaga masani ole a eseese ile fa'afanua ole fa'apipi'iina.

Laasaga 6: Le polokalama
Toeitiiti lava o lo'o iai uma fa'atauga atamai o se vaega o feso'otaiga.O nai faʻataʻitaʻiga e aofia ai Ecotricity ma BP Pulse.O lo'o feso'ota'i uma nei uta i le Charging Station Management System (CSMS), po'o se ofisa i tua.

I le avea ai ma se kamupani gaosi oloa, e mafai ona e filifili e atiaʻe lau fofo i tua, pe totogi se totogifuapauina laisene mo se fofo lona tolu.Versinetic ua faipaaga ma Saascharge;isi fa'ata'ita'iga e aofia ai Allego ma has.to.be.

E mafai e le CSSS ona:
Le fa'atauga o togitogiga
Fa'apaleni uta i luga o uta i totonu o se mea lata ane
Pulea mamao o uta, fa'aaoga se app mo se fa'ata'ita'iga
Felagolagomai i le va o feso'ota'iga
Mata'ituina tulaga o le tausiga
E iai isi mea - e pei o feso'ota'iga fa'alotoifale - atonu e talafeagai mo le totogiina o va'a tumaoti, mo se fa'ata'ita'iga.

O isi fa'aaliga o le a aoga ai le fa'atonuga fa'apitonu'u e aofia ai vaega e leaga fa'ailo, ma feso'ota'iga e fa'amuamua ai le fa'apaleni vave o uta - mo se fa'ata'ita'iga, pe a le fa'atuatuaina le eletise.

I totonu o le tulaga oa tatou meafaigaluega, e foliga mai e faʻapipiʻiina e le pule o fesoʻotaʻiga le OCPP, ma mulimuli ane pe a tatou suʻesuʻeina le DC charging, ISO 15118 foi.O le mea lea, o se meafaigaluega autu mana'omia mo le laupapa feso'ota'iga o se microcontroller e mafai ona fa'atautaia le OCPP ma isi faletusi polokalama.

Laasaga 8: Alu i le maila faaopoopo
Fa'atekonolosi fa'aopoopo e fa'aopoopo i lau fofo o lo'o molia.

Ua na o se vaega
O le tele o togitogi o lo'o fa'aogaina i le taimi nei le paoa e tasi mo le fa'atonuina;ae ui i lea, o nisi faiga fa'atumu e fa'aogaina ai le malosi e 3-vaega e fa'ateleina ai le tau o le tau.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona molia le Renault Zoe i le 22kW nai lo le 7.4kW pe a faʻaaogaina le 3-vaega.

Tulaga lelei
O lenei faʻatonuga e manino le vave ma e mafai ona ausia i le faʻaaogaina o tekonolosi AC, lea - i nisi taimi - o le a faʻaumatia ai le manaʻoga mo DC chargers.

Cons
O le fa'aogaina o le paoa ma le fa'aogaina o feso'ota'iga e sili atu ona fa'afitauli: o le tele o fale i totonu o le atunu'u e le mafai ona maua le eletise 3-vaega po'o le bandwidth mo lenei fua faatatau o le tau.3-vaega faʻafesoʻotaʻi ma relays o le a manaʻomia foʻi ona tuʻufaʻatasia i totonu o le mamanu faʻatonuga.
Na'o ta'avale filifilia o lo'o lagolagoina le 3-phase charging, ae ua fa'atulaga e fa'aleleia atili a'o fa'aola le tele o ta'avale eletise.
Faatasi ai ma le mana tele e oo mai ai le tiutetauave tele;o lo'o iai tulafono fa'aopoopo e uiga i le fa'aogaina o vaega, mo se fa'ata'ita'iga, fa'atasi ai ma le suiga o vaega e mana'omia i Nouei.E pei o le tausisia uma, o nei tulafono faatonutonu e eseese i le itulagi.

Manaomia le saoasaoa
Taimi e talanoa ai i le elefane i totonu o le potu… ma talanoa e uiga i DC.

I totonu o le DC charge point, e tutusa lava ma lona AC counterpart;ae ui i lea, o le voltage ma le taimi nei e maualuga atu, e amata ile 50kW.
Pe a molia i le AC charge point, e masani ona fesoʻotaʻi le pule faʻatonu ma le inverter o loʻo maua i totonu o le taʻavale e faʻaliliuina ai le mana AC i le mana DC ina ia faʻapipiʻi ai le maa EV.O lenei inverter e mafai ona naʻo le tele o le taimi nei, o le mea lea e faʻagesegese ai le AC nai lo le faʻatonuina o DC.

Faatasi ai ma DC chargers, o lenei inverter o loʻo i totonu o le uta nai lo le faʻauluina o se vaega taugata ma mamafa o le seti atoa o le uta, i luga o le auala.
E ese foi tulaga tau fesootaiga.

Ituaiga Feso'ota'i
I le auala lava e tasi e pei o le AC charging systems o loʻo i ai Type 1 J1772, Type 2 ma sili atu, DC charging systems e iai.CHAdeMO, CCS ma Tesla.

asvba (4)

Ua vaaia tausaga talu ai neiCHAdeMOfa'aitiitia le fiafia i le CCS, lea ua fa'aaogaina e le tele o ta'avale i sisifo.Peitai,CHAdeMOua faia nei se sootaga ma Saina, le maketi EV aupito tele i le lalolagi, ma Korea i Saute e foliga mai e naunau e auai.

O le galulue faatasi lea i le atinaeina oCHAdeMO3.0 ma le ChaoJi tulaga fou Saina, lea e mafai ona molia i se malosiaga e sili atu nai lo le 500kW, ma e fetaui i tua i tulaga CHAdeMO, CCS, ma GB / T.

CHAdeMOo lo'o tumau pea le na'o le DC e fa'atonuina le fa'atonuina o lo'o tu'ufa'atasia le fa'aogaina o le mana e ta'i lua mo le V2G (Vehicle-to-Grid).Ma i Peretania, e foliga mai o le a maua le V2G i le taʻutaʻua ona o le toe faʻafouina o le fiafia a Ofgem, le pule o le malosi a Peretania.

I le avea ai o se EV charger developer, o lenei mea e sili atu ona faigata ai ona filifili po o fea tulafono e lagolagoina.

O leCHAdeMOprotocol e feso'ota'i e ala ile CAN interface ma le ta'avale e fa'atonutonu ai le saogalemu ma fa'asalalau fa'amaufa'ailoga maa.

O le feso'ota'iga CCS o lo'o faia a'o le ituaiga 1 po'o le 2 feso'ota'iga fa'atasi ai ma se feso'ota'iga DC fa'aopoopo i lalo.O le mea lea, o fesoʻotaʻiga faʻavae o loʻo faia pea e tusa ai ma le IEC 61851. O fesoʻotaʻiga maualuga e faia e faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga faʻaopoopo, e faʻaaoga ai le DIN SPEC 70121 ma le ISO / IEC 15118. ISO 15118 e mafai ai le 'plug-and-play' charging, lea e maeʻa ai faʻatagaga ma totogi. otometi, e aunoa ma se fegalegaleai avetaavale.

O poloka polokalame taua ia o loʻo oʻo mai faʻapea foʻi ma le OCPP ma le IEC 16851 lea e aʻafia ai le faʻaopoopoga o galuega faʻaleleia mo DC chargers, ma o lenei, faʻatasi ma le maualalo o faʻatauga ma le maualuga o le BOM tau o loʻo faʻaalia i le tau faʻatau, lea e mafai ona oʻo atu i le £. 30,000, nai lo le £500 mo le AC charger.

Toe fa'afouina i le auala atoa
I se taimi lata mai, o le tele ma le tele o le lalolagi o le a faʻamalosia e punaoa faʻafouina.

Aemaise lava, o nisi o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻiina o le EV o loʻo faʻamalosia nei a latou fofo e faʻaaoga ai le Solar PV.O le a fa'ateleina ai lau maketi fa'aletonu pe a fai o lau fofo e tu'uina atu e fa'aoga ai le malosi o le la ma isi punaoa fa'afouina.Ole mea lea ole a mana'omia ai, faatasi ai ma isi mea, le iai o ni algorithms e fa'apaleni ai uta mamana e fa'ailoa ai le natura fa'afuase'i ole malosi ole la.

Fa'aaogaina le malosi fa'alotoifale
O lo'o fa'atasi ma le fa'aogaina o le la o le mafai lea ona fa'agaoioi e le EV chargers e fa'aaoga ai le malosiaga fa'apitonu'u, la po'o isi mea.E mafai ona mamanuina le togitogi e iloa ai punaoa malosi eseese ma faapaleni i latou i le tasi ma le isi ina ia sili atu le tau ma le faʻamaoni.

Fa'ai'uga
E ala i le fa'ateleina o taumafaiga e tetee atu i suiga o le tau i le lalolagi atoa, o lo'o manino ai ta'avale eletise ma felauaiga lanu meamata o le lumana'i.

Ae ui i lea, o le fiafia i le avanoa e maua mai e le maketi e-mobility malosi, faʻavavevave e tatau ona faʻafefe i se faʻaeteete, auala faʻapitoa i le fuafuaina, atinaʻe ma le tuʻuina atu o lau fofo o le EV.

Matou te faʻamoemoe e te maua le fesoasoani lenei taʻiala i le tuʻuina atu ia te oe o faʻamatalaga i nisi o lavelave o le fatuina o lau EVSE.

Pe e te galue ma lau lava au atinaʻe poʻo se EV e faʻatonuina faʻatalanoaga mamanu pei o Versinetic, i ai se USP manino ma faʻamoemoe maketi, faʻapea foʻi ma le mataala i lau poloketi ma le gaosiga o gaosiga, o le a tuʻuina atu ia te oe se faavae sili mo se auala manuia i maketi.

Mana'omia EV charging system software, hardware, consultant, po'o se fa'aleleia o mamanu?

Fa'atinoina le OCPP Protocol i lau EV Charging Infrastructure!
Afai o oe ose fai EV charger po'o se pisinisi o lo'o va'ava'ai e fa'atino le OCPP protocol i lau fa'atonuga, faitau le tala lea mo ta'iala i nisi o manatu taua.

O le Open Charge Point Protocol (OCPP) ose fa'asalalauga fa'asalalau ua fa'aigoaina ma fa'alauteleina lautele e fa'amatala ai le feso'ota'iga i le va o Meafaigaluega Tulaga Ta'avale Fa'aeletise (EVSE) ma le Faiga Fa'atonu o le Totogi (CSMS).

I totonu o lenei tusiga, o le a matou suʻesuʻeina faiga sili ona lelei mo le faʻatinoina o le OCPP i lau EV faʻapipiʻiina atinaʻe ma pe faʻafefea ona foia luitau e ono tupu.

Lisi o anotusi

Fa'amanuiaga ole Fa'atinoina ole OCPP Protocol ile Au EV Totogi Atina'e
OCPP Fa'atinoga Fa'atinoga Lelei
Faatoilaloina o Luitau
Mea e ave ai
Manaomia fesoasoani fa'apitoa mo lau fa'atinoga o le OCPP?

Fa'amanuiaga ole Fa'atinoina ole OCPP Protocol ile Au EV Totogi Atina'e
OCPP e ofoina atu le tele o mea lelei mo lau EV faʻapipiʻiina, e aofia ai:

Feso'ota'iga ma Feso'ota'iga: OCPP fa'amautinoa le felagolagoma'i ma le fetaui i le va o le EVSE ma le CSMS mai tagata gaosi oloa eseese.O lona uiga e sa'oloto tagata fa'aoga EV e feoa'i i le va o fa'agaio'iga tau totogi e aunoa ma le toe sui o latou uta.
Feso'ota'iga Saogalemu ma Fa'ailoga: OCPP e mafai ai ona malupuipuia ma fa'ailo feso'ota'iga i le va o le EVSE ma le CSMS, fa'amautinoa e le fa'alavelaveina pe suia e ni vaega lē fa'atagaina le feso'ota'iga.
Mataʻituina ma Pulega Mamao: OCPP faʻafaigofie le mataʻituina mamao ma le puleaina o nofoaga faʻapipiʻi, faʻatagaina le faʻaogaina o le faʻatonuga e pulea ma mataʻituina a latou mea faʻapipiʻi mai se nofoaga tutotonu.
Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga ma Mataʻituina: OCPP e faʻatagaina le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻamatalaga ma le mataʻituina o le faʻagasologa o le faʻatonuina, faʻatagaina le Distribution System Operators (DSOs) e siaki le faʻaogaina o le malosi ma paleni le faʻasologa i totonu o le eria e ala i le fetuʻunaʻiina o galuega faʻapipiʻi i taimi maualuga.

Faatoilaloina o Luitau
A'o fa'atinoina le OCPP protocol e ofoina atu le tele o fa'amanuiaga, e mafai fo'i ona o'o mai ma ni lu'itau.O nisi o fa'afitauli masani e aofia ai:

Matā'upu Feso'ota'i Masini: O se tasi o lu'itau autu pe a fa'atinoina le OCPP o le feso'ota'iga ma masini.E le o masini EVSE ma CSMS uma e 100%OCPP-tausi, ma e mafai ona mafua ai faafitauli i le fanua.
Software Bugs: E oo lava iOCPP-tausimasini, atonu o lo'o i ai ni fa'aoga fa'akomepiuta po'o ni fa'afitauli e mafai ona a'afia ai le EVSE po'o le CSMS, fa'alavelave i feso'ota'iga po'o le pulea.
Fa'atonuga Fa'afitauli: OCPP ose fa'alavelave lavelave e mana'omia ai le fa'atulagaina lelei e fa'atino lelei.E mafai ona tula'i fa'afitauli pe a le fa'atulaga lelei masini po'o iai fo'i fa'aletonu ile fa'atinoga ole OCPP.

E ala i le faipaaga ma se kamupani e pei o Versinetic, e mafai ona e manumalo i nei luitau ma ia mautinoa o lau faʻatinoga o le OCPP e malupuipuia, lelei, ma faʻaonaponei.

E mafai e le vaega a le Versinetic o inisinia fa'apitoa ma tagata tomai fa'apitoa ona fesoasoani ia te oe e mamanuina, fa'atino, ma tausia seOCPP-tausiEV fa'atauina mea tetele e fetaui ma ou mana'oga ma sili atu i ou fa'amoemoega.

OCPP Fa'atinoga Fa'atinoga Lelei

Pe a fa'atinoina le OCPP i lau fa'atonuga o le EV, mulimuli i laasaga nei e sili ona lelei:

FilifiliOCPP-UsiEVSEs: Pe a filifilia EVSEs (Electric Vehicle Supply Equipment), e manaʻomia le filifilia o masini e le itiiti ifo ile OCPP 1.6J-faʻatasi ma le puipuiga faʻamatalaga 2 poʻo le 3 lagolago ina ia mautinoa le felagolagomaʻi ma le maualuga maualuga o le puipuiga o loʻo ofoina mai e le tulaga masani.
EVSE Custom Options: OCPP e fa'atagaina le fa'avasegaina o le fa'atonuga ma fa'ata'ita'iga fa'atagaina.E sili le filifilia o se EVSE ma se aofaiga talafeagai o faʻatulagaga ma lipoti e lagolago ai suʻesuʻega mamao ma faʻatonutonu mo au siosiomaga faʻapipiʻi.
Siaki tulafono faatonutonu mo le totogiina o lou atunuu: E taua le siakiina o le EVSE e faamalieina soʻo se tulafono ma tulafono faʻapitoa a le atunuu o le a faʻagaioia ai. fa'atuai fa'afuase'i e amata ai le uta.Afai e le lagolagoina e le EVSE vaega fa'apitoa a le atunu'u, e le o tausisia le uta.
Filifili se CSMS Fegalegaleai: O loʻo iai nei le tele o CSMS faʻapisinisi o loʻo avanoa e lagolagoina le OCPP 1.6J faʻatasi ai ma le puipuiga.Ae ui i lea, o lenei mea e aofia ai na o fesoʻotaʻiga, ma e tatau i le CSMS ona aofia ai le tele o isi vaega o le faʻagaioia ma le puleaina o fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu (faʻataʻitaʻiga, pili).O lea, ia mautinoa e filifili ma le faaeteete se CSMS e fetaui ma ou manaʻoga faʻapitoa.
Su'ega feso'ota'iga: A filifilia uma le CSMS ma le EVSE, e mafai ona amata su'ega feso'ota'iga, ma alu le EVSE i se fa'agasologa o le "i luga o le laupapa" ma le CSMS, lea o le a su'eina ai vaega o le uta e fa'aaoga ai le OCPP.E iai meafaigaluega tuto'atasi o lo'o avanoa e fesoasoani e fa'ailoa fa'afitauli pe a tula'i mai.
Mata'itū ma Tausiga: O le taimi lava e fa'agaoioi ai au atina'e OCPP, e mana'omia le mata'ituina ma tausia ina ia mautinoa o lo'o fa'agaoioi lelei.O le tausiga faifaipea ma fa'afouga o le a maua ai e au atina'e le avanoa sili e tumau ai le saogalemu ma lelei.

Mea e ave ai
OCPP protocol ose fa'asalalauga fa'asalalauga fa'alalolagi fa'aoga fa'aoga i totonu o le EV charging industry.
O le fa'atinoina o le OCPP e fa'amautinoa ai le felagolagoma'i ma le feso'ota'iga i le va o le EVSE ma le CSMS mai le au gaosi 'ese'ese, e mafai ai ona fa'amautu ma lelei fa'amatalaga fa'amatalaga ma le mata'ituina o le fa'agasologa o le tau.
O faiga sili mo le fa'atinoina o le OCPP e aofia ai le filifiliaOCPP-tausiEVSEs, filifilia o se CSMS fetaui, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le OCPP, suʻega ma faʻamaonia, ma le mataʻituina ma le tausiga.
O lu'itau i le taimi o le fa'atinoga e aofia ai fa'afitauli feso'ota'iga ma masini, fa'apipi'i fa'akomepiuta, ma fa'afitauli fa'atulagaina.

Manaomia fesoasoani fa'apitoa mo lau fa'atinoga o le OCPP?
Afai o oe o se EV e fa'ameamea le gaosiga o lo'o va'ava'ai e fa'atino le OCPP i totonu o lau fa'atonuga, fa'afeso'ota'i le vaega o le Versinetic.

E mafai e a matou inisinia faʻapitoa ma tagata tomai faʻapitoa ona fesoasoani ia te oe e mamanuina, faʻatino, ma tausia seOCPP-tausiEV fa'atauina atina'e e fetaui ma ou mana'oga.

Tu'u Versinetic e fesoasoani ia te oe e fausia se lumana'i gafataulimaina ma le EV e fa'atauina ai mea tetele e saogalemu, lelei, maOCPP-tausi.

Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.

sale08@cngreenscience.com

0086 19158819831

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Feb-03-2024