• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

Huawei "faʻalavelaveina" le faʻafanua faʻapipiʻi

O le Huawei's Yu Chengdong na faasilasilaina ananafi e faapea "O le 600KW a Huawei's 600KW fully liquid-cooled super fast chargers o le a faʻaaogaina le sili atu i le 100,000."Na faʻasalalau le tala ma o le maketi lona lua na pa saʻo i aso nei, ma Yonggui Electric, le taʻitaʻi o fana faʻafefe vai, na vave lava ona ausia le tapulaa.

 

I aso ua tuanaʻi, o le "faʻatonuina vave nai lo le faʻatumuina" o se miti.O le Aso Fa'alenu'u o lenei tausaga, na fa'atagaina ai e Huawei le maketi e va'ai i le avanoa e avea ai le miti ma mea moni.I le taimi nei, ua toe faʻaaogaina e Huawei gaioiga e taʻu atu ai i le maketi o le tausaga a sau, o le miti o le a avea ma mea moni.

 

01

 

Huawei fa'alili vai e ova le totogi ona fa'agesegese lea

 

O fa'afitauli o le toe fa'atumuina o le malosi o le a vave foia

 

I le aso 28 o Novema, i le fonotaga a le au tusitala atoa a Huawei, na taʻua ai e Yu Chengdong: “O le auaunaga tau totogi a Hongmeng Zhixing e fesoʻotaʻi atu i aai e 340 i le salafa o le atunuʻu, 4,500 nofoaga faʻapipiʻi televave, ma le 700,000 tagata faʻasalalau fana.O loʻo valoia e oʻo atu i le faaiuga o le 2024, Huawei's 600KW fully liquid-cooled E silia ma le 100,000 super fast chargers o le a faʻapipiʻiina.

 

Ua lipotia mai o le Huawei's liquid-cooled overcharging solution e faʻaaogaina le foliga o le faʻapipiʻiina o le faaputuga, lea e mafai ona maua ai le tuʻuina atu o le eletise sili ona lelei e tusa ai ma manaʻoga o le faʻaogaina o taavale malosi fou, e maua ai le maualuga ma le faʻamanuiaga i nofoaga faʻapipiʻi.

 

O le a le manatu o le Huawei's liquid-cooled supercharging layout e sili atu i le 100,000?

 

I le taimi nei, ua fausia e Huawei le silia ma le 300 nofoaga faʻapipiʻi.O nisi o tagata atamamai na fai mai ia Oketopa o Huawei ua fuafua e maua le 30,000 i le 40,000 faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le tausaga a sau.O le sini na faalauiloa i lenei fonotaga tuusao a le au tusitala e 100,000, lea e sili atu nai lo le tapulaa pito i luga na fuafuaina muamua.taimi, matua sili atu i faamoemoega maketi.

 

I le taimi nei, o le tau o le 600KW tasi faaputuga e sili atu i le 300,000 yuan, o lona uiga o le manaoga maketi mo le poloketi atoa e oʻo atu i le 30 piliona yuan.Afai o faaputuga taʻitasi taʻitasi e faʻapipiʻiina i ni fana e faʻafefe vai e lua, o le a manaʻomia le 200,000 fana faʻafefe.

 

O le fa'aogaina o tekonolosi fa'amalo a Huawei ua tosina atu i ai ona o lona maualuga o le "tasi maila i le sekone, se ipu kofe ma le tau atoa".

 

Talu ai nei, ua toe faʻamamafaina ai e Huawei ana sini o le gaosiga tele, lea o le a faʻateleina ai le atinaʻeina o le faʻatauina o pisinisi, ma faʻamoemoeina le saoasaoa o le faʻatauina o taʻavale eletise e faʻaitiʻitia le va ma le saoasaoa masani.

 

O le a le lelei o le faʻafefe o le faʻafefe o le vai a Huawei?

 

O le tekonolosi faʻafefe vai-maalili a Huawei o loʻo i ai tulaga lelei i le tulaga o le faʻaogaina.Fa'atusatusa i tekinolosi fa'amalo ea e masani ona fa'aogaina e kamupani fa'aputu fa'aputu i totonu o le atunu'u, e sili atu lona fa'amalieina a'afiaga o le fa'amalo vai a Huawei.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le malulu o le ea e tutusa ma le faʻaaogaina o se ili e faʻamalo ai, ae o le faʻafefe o le vai e pei o le taʻele malulu o se auala lelei e faʻamalo ai.

 

O le faaputuga supercharging fa'amalulu atoa a le Huawei o lo'o i ai le malosi aupito maualuga o le 600KW ma le maualuga o le taimi nei o le 600A, ma avea ai ma se tasi o fa'aputuga sili ona maualuga i luga o le maketi.

 

O lona faʻaogaina e matua lautele foi, ma e fetaui ma ituaiga uma o pasese pasese ma taavale faʻapisinisi, e aofia ai Tesla ma Xpeng, pe o latou fale poʻo faʻaulufale mai faʻataʻitaʻiga.

 

Mafaufau i le tulaga o loʻo i ai nei le atinaʻeina o taavale fou malosi, aemaise lava i maketi a Europa ma Amerika, o le faʻatupulaia o le saoasaoa o taavale malosi fou e fai si tuai.O se tasi o mafuaʻaga taua o le leai o se totogi faʻapitoa.

 

E tusa ai ma lenei talaaga, afai e mafai ona faʻalauiloa le tekonolosi faʻafefe vai a Huawei i luga o se fua tele, o le a faʻapuʻupuʻu le taimi e molia ai ma e ono faʻalauteleina ai le taʻutaʻua o taavale fou malosi.

 

O loʻo fuafua Huawei e faʻapipiʻi le 100,000 superchargers faʻamaʻalili atoatoa i le tausaga a sau.Afai e faʻataunuʻuina manuia, o le a faʻailogaina le faʻalauiloaina tele o le faʻaogaina vave o tekonolosi.

 

E tusa lava pe le ausia le sini o le 100,000, e sili atu le vaʻaia o le alualu i luma o le supercharging technology o le a sili atu nai lo faʻamoemoega maketi, lea e faʻamoemoe e faʻamutaina ai le vaitau o le toe faʻaleleia o le malosi.

 

02

 

E mafai ona va'aia e kamupani fa'atau oloa le fetuutuunai o fa'atinoga

 

O le ta'uta'ua o le fa'amaluluina o le vai-cooled overcharging technology o lo'o fa'ailoa mai ai o le fa'atauina o fana fana o le a fa'afeiloa'i ai avanoa fou tau atina'e.

 

Talu ai ona o fana fa'amalo fa'aalili masani e faigofie ona fa'aosoina le vevela pe a fa'atautaia le fa'atonuina o le malosi maualuga, ua fa'atupula'ia le mana'oga mo tekonolosi fa'amalie vai maualuga.O lona uiga o fana fa'amalo vai e fetaui mo le malosi maualuga ma le maualuga o le taimi nei o le a avea ma mea fou e fiafia i ai i le maketi.

 

I le taimi nei, o kamupani autu o loʻo lisiina i totonu o le atunuʻu i le fanua o le faʻatauina o fana e aofia ai Yonggui Electric, AVIC Optoelectronics, Wall Nuclear Materials, ma isi. Faatasi ai ma i latou, Yonggui Electrical Appliances, e pei o Huawei o le kamupani autu o le suavai-cooled overcharging, ei ai se tulaga iloga maketi. .

 

O le Yonggui Electric e le gata ina maua ai e Huawei le tele o oloa e aofia ai fesoʻotaʻiga maualuga-voltage, uaea faʻamau, ma tuʻu faʻamau, ae sili atu le taua, o le malosi maualuga o le vai-cooled charging fana o loʻo tuʻuina atu o lona oloa autu.

 

I le aso 30 o Me i le tausaga nei, na faasilasila mai ai e Yonggui Electric e faapea o lana lala atoa o Sichuan Yonggui Technology Co., Ltd. o le vai-cooled European standard DC charging gun (lea ua taʻua mulimuli ane o le: vai-cooled CCS2 charging gun) na pasia le CE, CB , ma le T?V tusipasi., o le faʻamatalaga o loʻo i ai nei o le CCS2 faʻamaonia le faʻamaina o le vai o le 500A, o le voltage specification o le 1000V, o le maualuga o le faʻatonuina o loʻo lagolagoina nei o le 600A, ma le faʻaogaina o le faiga e mafai ona ausia le 600KW malosi toe faʻaleleia.

 

Peita’i, sa fa’aletonu lava le fa’atinoga a le Yonggui Electric i le kuata muamua e tolu o lenei tausaga.

 

Ua faaitiitia tupe maua ma tupe mama.I le kuata muamua e tolu o le 2023, o tupe maua e 1.011 piliona yuan, o le faʻaititia o le tausaga i le tausaga e 3.40%;tupe mama fa'atatau i le kamupani matua e 90 miliona yuan, o le fa'aititia o le 23.52% i lea tausaga ma lea tausaga;Q3 na o ia na ausia tupe maua o le 332 miliona yuan, o le faʻaitiitia o le tausaga i le tausaga o le 9.75%, o le faʻaitiitia o le masina i le 7.76%;tupe mama fa'atatau i le kamupani matua o le 21 miliona yuan, o le pa'u i lea tausaga ma lea tausaga o le 42.11%, ma le fa'aitiitia o le masina i le 38.28%.

 

I le tulaga o tupe faasili, o le tolu kuata muamua o lenei tausaga na pa'ū maualalo, ma o loʻo faʻaitiitia foʻi le tulaga i lea tausaga ma lea tausaga.O le mafuaaga autu o le maualalo o tupe maua ma tupe mama ona o le faʻagesegese o manaʻoga mo auala e le fesoʻotaʻi.E lei pa'u le tupe maua a le pisinisi o fana i le kuata e tasi.

A fua i tala fa'asolopito, e le o malosi le tupe maua a le kamupani, ma ua fa'aitiitia le tupe fa'asili i lea tausaga ma lea tausaga.

 

Ole taimi ole fa'atosina vave o lo'o maua ai avanoa atina'e lelei mo kamupani feso'ota'i, ma o le fa'alauteleina o le fa'aogaina o tekonolosi fa'amafanafana vai e taua tele.Mo kamupani ua ulufale i le Huawei's liquid-cooled overcharging supply chain, e mautinoa lava o se faʻaleleia taua lea i le faʻatupulaia o galuega.

 

O le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le faʻamalo o le sua a Huawei e le gata o le a faʻamanuiaina ai le au gaosi fana faʻafefe vai, ae o le a faʻamalosia ai foi le atinaʻeina o le vaega uma o pisinisi tekonolosi faʻafefe vai.

 

Faatasi ai ma i latou, o kamupani o loʻo aʻafia i le faʻaogaina o le vevela o le vai-maalili, vaega faʻamaneta faʻafefe-vai-maalili, ma uaea faʻafefe-vai o le a manuia saʻo.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, Invic, o se faʻatau tele i le tulaga o le pulea o le vevela o le vai, ma Jingquanhua, o se faʻatauga o masini maneta, ma Clik e faʻamoemoe uma e faʻaogaina lenei avanoa e ausia ai le faʻatupulaia o le faʻatinoga.

 

Aotele

 

I se faapuupuuga, e ui lava ua leva ona talanoaina le maketi vave ma le soona totogi, o le "tasi kilomita i le sekone" tekinolosi faʻapipiʻiina vave na faʻatulagaina e Huawei i le National Day ma faʻasologa o le gaosiga o loʻo mulimuli mai o loʻo faʻaalia ai o le faʻalauteleina o maketi o tekonolosi faʻapipiʻi vave. o se faai'uga ua leva.

 

O lenei mea o le a le gata ina aumaia ai faʻamanuiaga taua i le au faʻatau oloa i le filifili pisinisi a Huawei, ae o le a faʻamalosia ai foi le faʻalauteleina ma le atinaʻeina o le maketi fou o taavale afi.

Huawei1

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Tes-08-2023