• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

“O le una’i a Sigapoa mo Ta’avale Fa’aeletise ma Femalagaa’iga Green”

asd (1)

 

O loʻo faia e Sigapoa ni laasaga mataʻina i ana taumafaiga e faʻalauiloa le faʻaaogaina o taavale eletise (EV) ma fausia se vaega o felauaiga lanu meamata.Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapipiʻi vave i nofoaga talafeagai i le isi itu o le taulaga-setete, ua faʻamoemoe Sigapoa e faʻaoga atili le faʻaogaina o le EV nai lo se isi lava taimi muamua.

Talu ai nei, na faʻasalalau ai e le Minisita Sinia o le Setete mo le Faʻaauauina ma le Siosiomaga, Amy Khor, fuafuaga i le taimi o le faʻalauiloaina o le vaega muamua o nofoaga faʻapipiʻi vave i HDB Hub i Toa Payoh Central ma Oasis Terraces i Punggol.O lo'o fa'atutu lelei nei nofoaga e fa'atauina ai mea i nofoaga e feoa'i feoa'i ina ia mautinoa le fa'amalieina o tagata e ona le EV.

Ua ausia e Sigapoa lana sini le tumau o le faʻapipiʻiina o le tasi i le tolu HDB paka taʻavale ma EV chargers i le 2023. I le agai i luma, o loʻo fuafua le malo e faʻapipiʻi isi paka taʻavale i isi tausaga o lumanaʻi, faʻalautele atili le faʻaogaina o mea tetele.

E ui o lo'o lava le fa'agesegese o uta mo le tele o tagata EV e mafai ona fa'atumuina a latou ta'avale i le po, ae o lo'o fa'atauva'a le ta'avale e taua tele mo ta'avale maualuluga e pei o taxis, ta'avale totogi tumaoti, ma va'a fa'atau.O nei uta vave e mafai ona maua ai le 100km i le 200km o le mamao i totonu o le 30 minute i le itula, e matua faʻaitiitia ai le taimi e faʻaalu ai.E ala i le fa'apipi'iina o uta vave i nofoaga e sili atu ona faigofie, e pei o nofoaga malolo e mafai ai e le au ta'avale ona fa'atumu a latou ta'avale a'o fai malologa, o lo'o fa'amoemoe le malo e una'ia le to'atele o ave ta'avale e sui i le EV.

O taumafaiga e faʻalauiloa le faʻaaogaina o le EV i Sigapoa ua maua ai ni taunuuga lelei.I le 2023, o le resitalaina o taavale eletise e tusa ma le 18.2% o le resitalaina o taavale fou uma, o se siʻitaga tele pe a faʻatusatusa i le 11.8% i le 2022 ma le 3.8% i le 2021. O lenei faʻatupulaia o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le taliaina ma le fiafia mo EV i totonu o Singaporeans.

O le tautinoga a le Malo i le faʻalauteleina o atinaʻe tau totogi ma le lagolagoina o le faʻaaogaina o le EV e taua tele i le faʻafaigofieina o lenei suiga.E ala i le tuʻuina atu o se fesoʻotaʻiga faʻalagolago ma mafai ona maua o nofoaga faʻapipiʻi, ua faʻamoemoe Sigapoa e faʻatalanoa se tasi o popolega autu mo tagata faʻatau EV - faʻalavelave popole.O lenei atina'e tetele, fa'atasi ai ma fa'aosofiaga tau tupe ma fa'alauiloa faalauiloa, o le a saofagā i le fa'alauteleina o le fa'aaogaina o EVs i totonu o le atunu'u.

asd (2)

E le gata i lea, o le una'i a Sigapoa mo EVs e fetaui lelei ma lana ta'iala lautele o le decarbonization.O le vaega o felauaiga o se sao taua i le kaponi emisi, ma o le suiga i taavale eletise o se tasi lea o auala sili ona aoga e faʻaitiitia ai nei mea.E ala i le faʻalauiloaina o EVs ma faʻafaigaluegaina i punaoa faʻafouina faʻafouina, ua faʻamoemoe Sigapoa e fausia se lumanaʻi gafataulimaina ma le siosiomaga.

I le faaopoopo atu i le faʻatupeina o atinaʻe, o loʻo faʻatupeina foi Sigapoa i suʻesuʻega ma atinaʻe mo tekonolosi EV ma tekonolosi maa.Ua faipa'aga le Malo ma le aufaipisinisi e lagolago i le atina'eina o vaega o le EV ma su'esu'e fofo fou e fa'aleleia ai le lelei ma le fa'atinoina o le EV.

A'o fa'aauau pea fuafuaga mo le fa'apipi'iina vave o le EV, o lo'o fa'amoemoe Sigapoa e fa'atumauina le malosi ma molimauina le fa'atupulaia tele o EV i luga o auala.E ala i le faʻamalosia o faiga faʻapaʻaga i le va o le malo, tagata fai pisinisi, ma tagata taʻavale, o loʻo agai atu Sigapoa i se laufanua mama, lanumeamata, ma sili atu ona gafataulimaina felauaiga.

I le faaiuga, o taumafaiga a Sigapoa e faʻalauiloa taʻavale eletise ma felauaiga lanu meamata e faʻafetai.O le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapipiʻi vave i nofoaga talafeagai, faʻatasi ai ma le tautinoga a le malo i le faʻalauteleina o atinaʻe faʻapipiʻi, e faʻaalia ai le naunautaiga o Sigapoa i le taliaina o le feoai solo.E ala i le fa'atupuina o se si'osi'omaga fa'aagaaga mo le vaetamaina o le EV, ua saunia ai e Sigapoa le ala mo se lumana'i lanu meamata ma fa'ata'ita'i mo isi atunu'u e mulimuli ai.

Lesley

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale03@cngreenscience.com

0086 19158819659

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Ian-26-2024