• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

Ole aofa'i ole fa'aputuga fa'atosina vave ile Europa ole a o'o ile 250,000

59,230 - Numera o faʻatau televave i Europa ia Setema 2023.

267,000 - Ole numera o le tele-vave charges ua faʻapipiʻi pe faʻasalalau e le kamupani.

2 piliona euros - o le aofaʻi o tupe na faʻaogaina e le malo Siamani e fausia ai le Siamani Network (Deutschlandnetz).

 

Ua fa'apipi'i pe fa'asalalau e kamupani a Europa ni fuafuaga e fa'apipi'i ai le sili atu i le 250,000 ultra-fast chargers i luga o ala tetele o Europa, ma o le fa'atupega a le malo e $2.5 piliona ua fa'ateleina ai le tauvaga ae e le'i taofia ai feeseeseaiga fa'aletulafono i le fa'asoasoaina o tupe.

 

O le maketi a Europa ua vaʻaia le faʻatupulaia o le pa ma ua i ai nei le 59,230 ultra-fast charging stations, mai lalo ifo o le 10,000 i le amataga o le 2021. Afai e ausia uma sini faʻasalalau, o le a iai le 267,000 ultra-fast charging piles i Europa i le 2030, faʻatusatusa. ma le valo'aga a le tusitala e 371,000.

 

Le EU's Connecting Europe Facility (CEF) ua fa'asoa €572 miliona e fausia ai 22,000 ultra-fast charging points i Europa atoa.Ua sili atu Siamani i lenei tulaga, faʻasoa pe tusa ma le 2 piliona euros e faʻaopoopo ai le 8,000 ultra-fast charging piles e fausia ai le mea e taʻua o Siamani Network (Deutschlandnetz).

 

O tupe Siamani ma Europa e eseese tuutuuga o maliega.O Poloketi e maua ai fesoasoani a le CEF e maua se tau fa'atulagaina mo fa'aputuga ta'itasi ua fa'apipi'iina, a'o le feso'ota'iga a Siamani e aofia ai tau faufale a'o tu'uina atu se konekarate 12-tausaga fa'agaioiga ma tausiga.Ae ui i lea, o le a toe maua mai e le malo Siamani nisi o tupe e ala i aiaiga o tupe maua.

 

O Tesla o le manumalo sili lea i le faʻatupeina o le CEF, na maua le 26% o le aofaʻi, ae o le Norwegian operator Eviny o le sili lea na manumalo i le fesoasoani Siamani.E to’a 40 le aofa’i o kamupani na manumalo i le tauofoga mo tupe e lua, ma sa matua mata’utia le tauvaga.O kamupani suauʻu ma kesi ua manumalo i lalo ifo o le kuata o le faʻatupeina atoa, ma o isi pisinisi o loʻo agaʻi i totonu, ma faʻaalia ai se faʻamataʻu pisinisi mo se taimi umi i le muamua.

 

E mana'omia e le EU nisi fa'atupega, ma i lalo o le Fa'atonuga Fa'afouina Fa'afouina (RED) III, o le a tele atu fa'atupega fou o le a maua mai i le maketi o aitalafu fa'aletupe ma fa'ataga fou i nofoaga o tautua auala.Fuafuaga fa'anapopo'a e mafai ona o'o atu i le 4,000 nofoaga tautua e tatala mo fa'ataga i Europa atoa.

 

O lo'o iai popolega tau fa'atauvaga i le fa'asoaina o tauofoga.Tesla ma Fastned o loʻo molia le malo Siamani mo le faʻalauteleina o le faʻatagaina o le Tank & Rast i le taimi nei i luga o le Autobahn a Siamani e aofia ai le totogiina o taavale malosi fou.E talitonu kamupani e lua e tatau ona tuuina atu se pepa o tauofoga eseese.I le taimi nei, o le UK's £ 950m Rapid Charge Fund e leʻi faʻalauiloaina, tolu tausaga talu ona faʻasalalau.Ua fa'ailoa mai e le Pulega o Tauvaga ma Maketi, e ono fa'alavelaveina e le fa'aputugatupe faiga fa'atauvaga.

Ole aofa'i ole fa'aputuga tele-fast charging

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938

www.cngreenscience.com


Taimi meli: Tes-10-2023