• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

O le tiga o le au pule taavale fou i Europa ma le Iunaite Setete, o loʻu atunuu o loʻo faʻapipiʻiina pisinisi o loʻo "pulea"

O le a le taugata o le faʻapipiʻi vave i Siamani, o le tali na tuʻuina mai e le Link 01 owner Feng Yu o le 1.3 euros i le kilowatt -yield (e tusa ma le 10 yuan).

Talu mai le amataina o lenei taʻavale faʻapipiʻi faʻapipiʻi ia Aperila 2022, na mafatia Feng Yu i le molia, e aofia ai le "tiga o le loto" ma le tau maualuga ma le "loto vaivai" mo le teuina o tupe.

Feng Yu e masani ona alu i le IKEA i le faaiuga o le vaiaso, na o le mauaina o se faaputuga totogi fua;ina ia faʻaitiitia le totogifuapauina o totogi, o le a faʻafetaui foi e Feng Yu le uati faʻailo i le 0 i le taumalulu.Le 'au e mana'omia le laina mo le lua itula.

E le gata ia Feng Yu, o le tele o tagata faʻatau e oona i Europa ma Amerika e faʻapipiʻiina faaputuga.Fa'asemu lemu, na'o le 5% pe a uma ona fa'atali mo se itula.O le tau o le fa'atonuina o le fa'atosina vave e le afaina ai tagata.

E le gata i lea, o faʻafitauli o le faʻaitiitia o faʻaputuga, faʻaputu leaga, ma faʻaputu mate i Europa ma le Iunaite Setete o loʻo i ai foi le ulu o le ulu mo le tele o tagata e ona taavale.

E iai le va o lona uiga e iai le maketi.E tusa ai ma le Ali International Station Cross -border Index, i le 2022, o avanoa pisinisi i fafo o le taavale malosi fou e faʻaputuina faʻaputuga ua vave ona tupu i le 245%, ma o le a toeititi tolu taimi le manaʻoga avanoa i le lumanaʻi.

Ua tula'i mai kamupani fa'aputu tupe a Saina o lo'o sailia maketi i fafo.E tusa ai ma faʻamaumauga a Tianyan, i le tausaga talu ai, ua faʻatuina e loʻu atunuu 16,242 pisinisi e fesoʻotaʻi ma le faʻatau atu o faʻaputuga.

Ae peita’i, tusa lava pe to’aitiiti fa’aputu fa’a-charge i maketi i fafo e pei o Europa ma Amerika, e le o se auala e alu ai i tai le kamupani o le charging pile a lo’u atunu’u.

Totogiina?Le na te aoina le $ 27 i le taimi

E tusa ai ma faʻamatalaga lautele, i Europa i le 2019, 2020, ma le 2021 faʻasologa o faaputuga taavale o le 8.5, 11.7, 15.4, faasologa, ma le 18.8, 17.6, ma le 17.7 i le Iunaite Setete.7.3.E manino lava, o le alualu i luma o le fausiaina o Europa ma Amerika o loʻo faʻapipiʻiina faaputuga ua tuai, ma o le fua faatatau o faaputuga taavale e sili atu le maualuga nai lo loʻu atunuu.

Pese Pese, le pule fou o le taavale malosi o Sepania, fai mai e seasea mafai ona ia vaaia tagata lautele o loʻo faʻaputu faʻaputuga i totonu o le faletaavale i lalo o le eleele o supamaketi.

E tusa ai ma le mafuaʻaga o loʻo i ai ni nai faʻaputuga faʻalotoifale, e talitonu Pese Pese o le tele o fale eseese i Sepania e leai ni taʻaloga i lalo o le eleele, o lea e faigata ai mo tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi faaputuga.O auala o Sepania o loʻo aʻafia ai le faʻatulagaina o faʻaputuga.O le tele o auala Sipaniolo e vaapiapi tele, ma e faigata ona alu ese mai le nofoaga e pei o se faʻaputuga fanua lautele.

Na faaopoopo e Feng Yu le manatu lea, "E faigata mo le faitau selau o nuu fou ona i ai ni faaputuga totogi o fale."O le pakaga o se nofoaga faitele, ma e tusa lava pe faʻapipiʻi se faʻapipiʻi fale tumaoti, e tatau ona i ai le faʻatagaga a tagata uma e ona le paka.Na faaalia e Feng Yu ona faafitauli, "E matua maualalo lava i Siamani, o lea e leʻi faia lava."

E le gata i lea, o le mauaina o se faaputuga faʻapipiʻi i Europa ma le Iunaite Setete e le faʻapea e mafai ona faʻaaogaina.Fai mai le pule o Los Angeles i le Iunaite Setete, “E tele trams i Kalefonia, o lea e le laititi ai faaputuga totogi a Kalefonia pe a faatusatusa i isi setete.Ae o le tele o faʻaputuga e faʻapipiʻi e leaga ma e telegese le saoasaoa o le faʻatonuina."

E tusa ai ma le JD Power ia Aukuso, o le faʻaletonu o le faʻaogaina o faʻaputuga a tagata lautele i le Iunaite Setete e maualuga atu i le 20%.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai e tusa ma le 20% o faʻaputuga faʻapipiʻi lautele i le Iunaite Setete na faʻapipiʻiina i le 2019. I le aluga o taimi, na fufuluina mea faʻapipiʻi, ma ua faʻateleina foʻi le gau o le faʻaogaina o le faʻaputuga.

Ina ua maeʻa suʻesuʻega e sili atu i le 26,500 faʻaputuga totogi a tagata lautele i setete e 50 i le Iunaite Setete, na iloa ai e le lala sooupu o mafuaʻaga o le le manuia o le totogiina e aofia ai le faʻaogaina o polokalama faʻapipiʻi, mea sese i le faagasologa o totogi, ma mea faʻaleagaina.

www.cngreenscience.com

E taua le taʻua o le numera o faʻapipiʻi vave ma faʻagesegese i Europa ma le Iunaite Setete.

I le maketi a Amerika, o le tele o fesoʻotaʻiga faʻasolosolo faʻapipiʻi faʻaputuga e tusa ma le 80%, ma o le faʻatusatusaina o faʻaputuga faʻapipiʻi AC i le 22kW ma lalo ifo i le maketi a Europa e tusa ma le 88%, ae o le maualuga o le eletise e sili atu i le 150kW super vave DC faʻatonuina. fa'aputuga fa'atatau E na'o le 4.7%.

I le avea ai ma se tasi o ta'avale eletise tele i le lalolagi e fa'aputu fa'aputuga, o le CHARGE POINT o lo'o fa'agaoioia le sili atu i le 68,000 fa'aputu fa'atumu i totonu o le Iunaite Setete, ma e na'o le 1,500 la'asaga 3 DC fa'aputu fa'aputuga.I se isi faaupuga, e naʻo le 2 laʻasaga 3 DC faʻapipiʻi faʻaputuga i totonu ole 100 CHARGE POINT faʻaputu faʻaputuga.

O le fa'agesegese o le molia ua avea ma filifiliga "passive" mo le tele o tagata.O loʻo i ai tagata Tesla na taʻu atu le malosi fou i le malosi fou.I le taumalulu o le 2023, na ou mauaina ai le faaputuga mo le lua itula ae ou te leʻi mauaina le faʻaputuga faʻaputuga o le Fa Charge Point, ma sa faʻasolosolo malie uma.Ina ua maeʻa le lua itula o le agi o le matagi i le taumalulu, na molia le eletise mai le 7% i le 15%, ma e le mafai ona totogi le 5% o le eletise mo le itula.“E sili atu ia te a’u le faaalu o nisi tupe ma ou te le fia faatali umi i fafo.”

O le totogi vave e manaʻomia tele le faʻaaluina o le sili atu "100 miliona yuan".“Afai e te mana’o e totogi vave, e mana’omia le fa’aalu atili o tupe pe a e mana’o e totogi.Ua tumu la'u maa 75-tikeri.I le leai o ni fa'aitiitiga o sui auai, o le a totogi 27 US tālā (pe tusa ma le 194 yuan) ","

E ui lava o le tau o le faʻapipiʻiina vave e maualuga, mo le tau o le taʻavale a le tagata lava ia, e faʻamoemoe o ia e mafai ona sili atu le faʻatulagaina o le faʻapipiʻi vave.

DC fa'atumu vave fa'aputu i se kulimi manogi sami

E manino lava, ua vaʻaia e pisinisi faʻapipiʻi a Saina lenei avanoa pisinisi.I le fa'aputuina o fa'aputuga i fafo o le sami, o le fa'atonuina vave ua avea ma fa'atonu autu.

“O ta'avale malosi fou na fa'alauiloa talu ai nei i Europa o ta'avale maualuga-voltage, e mana'omia ai le fa'atosina vave po'o le tele o mea e fa'aalu ai masini.O le mea lea, e mana'omia fa'anatinati e i latou e ana ta'avale i fafo se masini e fa'atauina ai mea e talafeagai mo tulaga maualuga-voltage."Na faʻaalia e le pule sinia a le kamupani le malosi fou i le China International Supply Chain Promotion Expo.

O le a le saoasaoa o le fa'aputuga vave o le DC?Afai o se maa sili ona totogi, totogi mo le 10 minute, o le ola maa e sili atu i le 400 kilomita, e mafai ona molia i le 80% SOC i le 10 minute i le vevela masani, ma e mafai foi ona molia i le 80% i le maualalo. siosiomaga vevela o -10 ° C.

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938


Taimi meli: Ian-08-2024