• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

O le a iai le 130 miliona taʻavale eletise i Europa i le 2035, faʻatasi ai ma se va tele i le faʻapipiʻiina o faaputuga.

I le aso 8 o Fepuari, o se lipoti tuʻufaʻatasia na tuʻuina atu e Ernst & Young ma le European Electricity Industry Alliance (Eurelectric) na faʻaalia ai o le numera o taʻavale eletise i luga o auala Europa e ono oʻo atu i le 130 miliona i le 2035. O le mea lea, e manaʻomia e le Europa Europa le faʻatulagaina o fuafuaga lelei tali atu i faiga faʻavae. e Fa'afetaia'ia le mamafa o le fa'afuaina o le fa'atupuina o le aofa'i o ta'avale eletise.

O le tasi i le 11 taʻavale fou na faʻatau atu i Europa i le 2021 o le a avea ma taʻavale eletise mama, o se 63% faʻateleina mai le 2020. O loʻo i ai nei le 374,000 faʻaputuga faʻasalalau lautele i Europa, lua vaetolu o loʻo faʻatumauina i atunuu e lima - Netherlands, Farani. , Italia, Siamani ma Peretania.Ae ui i lea, o nisi o atunuu Europa e leʻi oʻo i le tasi le faʻaputuga i le 100 kilomita.Le maualuga o aseta O le leai o le a faʻatapulaaina ai le faʻaogaina o taavale eletise, e mafua ai faʻalavelave i le faʻalauiloaina.

www.cngreenscience.com

O le lipoti o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai nei le 3.3 miliona taavale eletise i luga o le auala i Europa.E oʻo atu i le 2035, o le a manaʻomia le 9 miliona faʻapipiʻi faʻapipiʻi lautele ma le 56 miliona fale faʻapipiʻi, mo le aofaʻi o le 65 miliona taavale eletise faʻapipiʻi faʻaputuga e faʻafetaui ai le televave o le tuputupu aʻe o taavale eletise mama.Totogi mana'oga o taavale eletise.

Serge Colle, taʻitaʻi o le malosi ma punaoa i le lalolagi atoa i Ernst & Young, fai mai e faʻafetaui le manaʻoga, o le a manaʻomia e Europa le faʻapipiʻiina o le 500,000 faʻapipiʻi faʻasalalauga lautele i le tausaga i le 2030, ma le 1 miliona i le tausaga mulimuli ane.Ae na taʻua e Kristian Ruby, failautusi aoao o le European Electricity Industry Alliance, o le fausiaina o fale tetele o loʻo feagai nei ma le tele o le tuai ona o fuafuaga ma faʻatagaina mataupu.

I le faʻagasologa o le atinaʻeina o taavale eletise i Saina, matou te iloa o le faʻatupeina o mea tetele o se faʻamaoniga taua mo femalagaaiga taʻavale eletise, ma o se lagolago taua foi mo le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o fale gaosi oloa ma le faʻalauiloaina o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia.I le taimi nei, i Europa, ona o atinaʻe tuai i le taulaga, faiga faʻavae faigata, ma le le tutusa o le faitau aofaʻi o tagata, o faʻaputuga fou o le malosi i totonu o taulaga e le maua pe maualalo le faʻaaogaina.

O le mea lea, e tatau ona taʻitaʻia e faiga faʻavae ma faʻapipiʻi faʻaputuga faʻapipiʻi faʻasaienisi ma faʻamaonia, lea e mafai ona maua ai le poto masani tau faʻatatau i tagata faʻaoga ma faʻaitiitia tau mo atinaʻe ma tagata faʻaoga.

Susi

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938


Taimi meli: Ian-10-2024