• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

Ulutala: “GreenScience's Dynamic Load Balancing (DLB): Fa'atonu Lou Lumana'i i le Poto ma le Poto”

Fa'atatauina o uta fa'amalosi (DLB) ev charger

Tama'ita'i e ma ali'i, fa'apotopoto fa'atasi, aua o le asō ua tatou fa'ailoa atu ai le lumana'i o le fa'atonuina - ole mea ofoofogia fou a GreenScience: Dynamic Load Balancing (DLB)!Ae taofi mau i au eletise;matou te le o iinei e tuu oe e momoe i upu faatekinolosi.Nai lo lena, ia tatou o atu i se faigamalaga e tumu i le poto, poto, ma na o sina eletise.

Vaai faalemafaufau i le mea lenei: o loo e i totonu o se faleaiga ma au uo, ma o loo e fia aai uma.Ae na'o le tasi le lisi o lo'o totoe—le Wi-Fi Burger ta'uta'ua.Ia, o ai e fiafia i le initaneti ae lili o latou nifo i le lotoleaga?Ose tauiviga masani, sa'o?

Ia, i le lalolagi o EV charging, ose faʻafitauli foi.E iai a matou taʻavale eletise, ae o nofoaga e faʻamalo ai e pei o tagata faʻatali e taumafai e tuʻuina atu Wi-Fi Burgers i se tauaofiaga Wi-Fi.O le vevesi!O le mea lea e sosolo atu ai a tatou tekonolosi DLB e pei o se tamato'a ma se pulou e faia i eletise.

O le DLB e pei o le pule o le fale'aiga e fa'amautinoa e maua e tagata uma se vaega talafeagai o burgers.E le afaina pe e te aveina se ta'avale ta'aloga po'o se scooter eletise;O le a fa'amautinoa e le DLB e maua e ta'avale ta'itasi lana vaega o le pai fa'atumu e aunoa ma le mamafa tele o le fa'asologa.

Ae faatali, e iai isi mea!O le DLB e le na'o le fa'asoa - ae fa'atatau i le faia ma le poto.Mafaufau i ai o le GPS o le tauina.E iloilo ai le tulaga o le totogi o taavale ta'itasi ma fuafua pe fia le sua latou te mana'omia e o'o atu ai i le isi nofoaga.Leai se totogi maualalo, leai se totogi, naʻo le aofaʻi saʻo o le tau.E pei o le i ai o Goldilocks e fai ma au fa'atonuga.

Ia, atonu e te mafaufau, "Ae e mafai ona taulimaina se pati faʻatau?"E mautinoa lava!E mafai e le DLB ona pulea le tele o tau i le taimi e tasi.O le olaga o le pati, faʻamautinoa e faʻatumuina tagata uma i le eletise e aunoa ma le paʻu i luga o maea poʻo le feulaina o fuse.Fa'atofa i le motusia o le paoa ma fa'afeiloa'i i aso malolo e le motusia.

Aua nei galo ia i tatou le tulaga o le siosiomaga.DLB e pei o le si'osi'omaga-taua o le lalolagi tau.E fa'asilisiliina le fa'aogaina o puna'oa fa'afouina, fa'aitiitia le tulagavae kaponi a tatou EV.O lea la, a e molia lau taavale, o loʻo e tuʻuina atu foi i le paneta se maualuga-lima.

I se aotelega, o le GreenScience's DLB e pei o le Einstein o le molia - e atamai, lelei, ma aumaia le faʻatonuga i le faʻatonuina o le vevesi.E fa'amautinoaina e maua e ta'avale eletise uma lana vaega tutusa o le eletise, a'o nofouta i le siosiomaga.

O lea la, o lo'o ia te oe, tagata.GreenScience's DLB tekonolosi ua i ai iinei e toe faʻafouina le auala tatou te faʻatumuina ai a tatou taavale eletise.E le na'o le molia;e uiga i le molia i le malie, poto, ma le sausauina o le eletise.Tu'u le totogi ma mata'ituina a matou nofoaga e fa'atumu ai le DLB - o lo'o o mai i se pakaga latalata ane ia te oe!

Tusitala Muamua: Helen,sale03@cngreenscience.com

upegatafa'ilagi aloaia:www.cngreenscience.com


Taimi meli: Sep-26-2023