• Eunike: +86 19158819831

itulau_fanua

tala fou

XCharge: Taula'i ile lua fa'atonuga e teu ai le malosi fa'atekonolosi

O le XCharge o se tasi o kamupani muamua e tuʻuina atu fofo tau tupe i le lalolagi.

E tusa ai ma tala fou e uiga i le IPO, XCHG Limited (lea ua taʻua mulimuli ane o le "XCharge") na tuʻuina atu aloaia se pepa F-1 i le US Securities and Exchange Commission (SEC) ia Fepuari 1, Eastern Time, ma fuafua e faʻaaoga le "XCH" e pei o le faʻailoga faʻatau i luga ole Nasdaq.Sa lisiina Gram i le maketi o oloa, faatasi ai ma le Deutsche Bank ma Huatai Securities o loʻo avea ma taʻitaʻi faʻamaonia.

XCharge, faʻavae i Hamburg, Siamani i le 2017, o loʻo tuuto atu i le faia o le taʻavale eletise e faʻasalaina ai le carbon-free e ala i le isi augatupulaga malosi fofo.O lana fa'avae fa'ava-o-malo e aofia ai tagata matutua na galulue i kamupani fa'atekonolosi ta'uta'ua i le lalolagi e pei o Tesla ma le aufaipisinisi Serial manuia.

asd (1)

E taua le taʻua o le XCharge ua fausia se tasi o le lalolagi muamua e lua auala e teu ai le malosi o faʻaputuga faʻapipiʻi - o le Net Zero Series (Net Zero Series) DC maualuga-mana faʻapipiʻiina meafaigaluega e teu ai le malosi, lea e tuʻufaʻatasia ai le teuina o le malosi, fesoʻotaʻiga-fesoʻotaʻi ma fafo- fa'atonuga o feso'ota'iga.Faʻatasi ma le galuega photovoltaic, e mafai ona iloa ai le sele maualuga ma le faʻatumu o le vanu ma le B2G toe faʻafoʻiina, ma faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le eletise ma faʻateleina tupe maua.

asd (2)

E tusa ai ma le lipoti a Frost & Sullivan, o le XCharge's NZS charging energy storage solution o se tasi lea o nai vaifofo e totogi ai ma le B2G (Battery to Grid, from battery to grid) functionality na faʻatautaia - Customer Energy e mafai ona faʻatau i tau maualalo i le taimi o le tumutumu. itula ma toe fa'atau atu i le fa'asologa i tau maualuga i taimi maualuga, e mafai ai e le au fa'atautaia ona maua ni tupe mama e tusa lava pe le o totogia ta'avale.Faʻavae i luga o lenei faʻaaliga, e mafai e tagata faʻatau XCharge ona maua tupe maua ae latou te leʻi mafaufau e faʻaaoga se fale eletise eletise, ma faʻateleina ai le tupe maua atoa a le tagata faʻatau i luga o tupe teufaafaigaluega (ROI).I le taimi nei, o tagata fa'atau a le XCharge e tele lava ina aofia ai le gaosiga o ta'avale eletise, kamupani malosi o le lalolagi ma le fa'aputuina o fa'aputuga.

E tusa ai ma le Frost & Sullivan, o le XCharge o se tasi o Europa taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu le maualuga o le faʻatonuina o vaifofo i tulaga o le faʻatauga i le 2022. Aemaise lava, o le oloa aupito lata mai a le XCharge "C7" o loʻo i ai le malosiaga e oʻo atu i le 400 kilowatts.E oʻo mai i le taimi nei, ua amata e le XCharge le faʻasalalauga faʻapisinisi o se faʻasologa o upega-zero DC maualuga-mana faʻapipiʻiina masini e teu ai le malosi i Europa, Amerika i Matu ma Asia.

E taua le matauina o le XCharge o se tasi lea o kamupani muamua e tuʻuina atu fofo i le lalolagi e maua ai tupe mama - ua liua se tupe mama i le 2022. E le gata i lea, i le 2021, 2022 ma le tolu kuata muamua o le 2023, o le a avea le faʻaitiitiga o tupe mama a le XCharge. 35.2%, 36.4% ma le 44.2% i le faasologa, o loʻo faʻaalia ai le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe.

O lo'o ta'ua e le XCharge i lana fa'aaliga e tusa ma le 50% o tupe maua mai le IPO o le a fa'aaogaina mo fuafuaga fa'afaigaluega i le fa'alauteleina o le gaosiga;e tusa ma le 20% o le a faʻaaogaina mo suʻesuʻega ma atinaʻe, aemaise lava le atinaʻeina o le puleaina o le malosi ma le faʻaogaina o tekonolosi;e tusa ma le 20% o le a faʻaaogaina mo le faʻalauteleina i le maketi o le lalolagi;ma e tusa ma le 10% o le a faʻaaogaina e faʻaopoopo i tupe faavae faigaluega mo faʻamoemoega lautele.

asd (3)

O le mea moni, e tusa ai ma se lipoti a Frost & Sullivan, o le faʻatauga i le lalolagi atoa o le faʻaogaina o le eletise e faʻapipiʻiina le eletise e faʻamoemoeina e faʻatupulaia mai le tusa ma le 2,000 iunite i le 2022 i le tusa ma le 135,000 iunite i le 2026 i se faʻaopoopoga o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 409.9%.O lona uiga o le avanoa faʻaopoopo a le XCharge i le lumanaʻi e tele lava.

Afai e te fia iloa atili e uiga i lenei mea, faamolemole lagona le saoloto e faafesootai matou.

Telefoni: +86 19113245382 (whatsAPP, wechat)

Email: sale04@cngreenscience.com


Taimi meli: Apr-01-2024